@Dosi bu sefer olurum herhalde. .ss Erkekler benim ilgi alanım ne de olsa, e maldan da anlıyorum.
Sabıkan kabarıkmış. Olsan iyi olurdu. Gözümüz gönlümüz açılırdı
@Dosi bu sefer olurum herhalde. .ss Erkekler benim ilgi alanım ne de olsa, e maldan da anlıyorum.
Yok be olurum, kimse karışamaz bana.Sabıkan kabarıkmış. Olsan iyi olurdu. Gözümüz gönlümüz açılırdı
Yarım saate açarız tamamdır 2.30 gibi demiştim ama Uykun var mı 😱@Tolstoyevski kalan grupları açsak mı artık
Ben açayım sen sonra ekle kolaj vs?Yarım saate açarız tamamdır 2.30 gibi demiştim ama Uykun var mı 😱
Hayır anca beraber kanca beraber Bekleteceğim seni yaniBen açayım sen sonra ekle kolaj vs?
Bence hepsini sen aç. Diğer tur telafi ederimHayır anca beraber kanca beraber Bekleteceğim seni yani
Fotoları sonra ekleriz o sorun değil
No.Bence hepsini sen aç. Diğer tur telafi ederim
Geç oldu artık açamam. Sen yap. 4. Tur çoğunu açarım. Zaten 4 konydu galiba
Sana kolay gelsinTamam hadi gel şu işe girişelim o halde bekletmeyeyim daha fazla @Dosi
Erken gelseydin ayar çekerdikBunlar ne biçim diziler. 20 tane dizi varsa 15 tanesini izlememişimdir. @Dosi @Tolstoyevski acilen tekrar başlatın etkinliği. ✍️ ✍️
Ekleme olmamış@Tolstoyevski tur atlayanları eklersin buraya. Yarında kura ve foto vs uğraşırız
Tamamdır 1 saate açarız? Friends’li grup tam garanti değil aslında@Tolstoyevski tüm tur atlayanlar garanti olmuş. Kura vs foto işini tamamladığında vakit geçmeden açalım.
50 dakikada oy gelmezTamamdır 1 saate açarız? Friends’li grup tam garanti değil aslında
Büyük ihtimalle öyle ama yine de bir ihtimal diyor insan50 dakikada oy gelmez