@Dosi bu sefer olurum herhalde. .ss Erkekler benim ilgi alanım ne de olsa, e maldan da anlıyorum.![]()
Sabıkan kabarıkmış. Olsan iyi olurdu. Gözümüz gönlümüz açılırdı
@Dosi bu sefer olurum herhalde. .ss Erkekler benim ilgi alanım ne de olsa, e maldan da anlıyorum.![]()
Yok be olurum, kimse karışamaz bana.Sabıkan kabarıkmış. Olsan iyi olurdu. Gözümüz gönlümüz açılırdı![]()
Yarım saate açarız tamamdır 2.30 gibi demiştim ama@Tolstoyevski kalan grupları açsak mı artık![]()
Ben açayım sen sonra ekle kolaj vs?Yarım saate açarız tamamdır 2.30 gibi demiştim amaUykun var mı 😱
![]()
Hayır anca beraber kanca beraberBen açayım sen sonra ekle kolaj vs?![]()
Bence hepsini sen aç. Diğer tur telafi ederimHayır anca beraber kanca beraberBekleteceğim seni yani
Fotoları sonra ekleriz o sorun değil![]()
No.Bence hepsini sen aç. Diğer tur telafi ederim![]()
Geç oldu artık açamam. Sen yap. 4. Tur çoğunu açarım. Zaten 4 konydu galiba
Sana kolay gelsinTamam hadi gel şu işe girişelim o halde bekletmeyeyim daha fazla@Dosi
Erken gelseydin ayar çekerdikBunlar ne biçim diziler. 20 tane dizi varsa 15 tanesini izlememişimdir. @Dosi @Tolstoyevski acilen tekrar başlatın etkinliği. ✍️ ✍️
Ekleme olmamış@Tolstoyevski tur atlayanları eklersin buraya. Yarında kura ve foto vs uğraşırız
Tamamdır 1 saate açarız? Friends’li grup tam garanti değil aslında@Tolstoyevski tüm tur atlayanlar garanti olmuş. Kura vs foto işini tamamladığında vakit geçmeden açalım.
50 dakikada oy gelmezTamamdır 1 saate açarız? Friends’li grup tam garanti değil aslında![]()
Büyük ihtimalle öyle ama yine de bir ihtimal diyor insan50 dakikada oy gelmez![]()