@Bully Neysede @xemrexxx e yanı 3 sezon arka arkaya final görecek ikisi şampiyonluk deseler oda inanmazdı sanırım @mrt-06 kurgu demekte haklıydı @xemrexxx için oluşturmuş gibiydim çünkü Benim Albümümü @kerem @Forumdash @sokak sanati
@Bully Neysede @xemrexxx e yanı 3 sezon arka arkaya final görecek ikisi şampiyonluk deseler oda inanmazdı sanırım @mrt-06 kurgu demekte haklıydı @xemrexxx için oluşturmuş gibiydim çünkü Benim Albümümü @kerem @Forumdash @sokak sanati
Bu forumdaki yarışmaların %70'i kurgu ablacım.@Bully Neysede @xemrexxx e yanı 3 sezon arka arkaya final görecek ikisi şampiyonluk deseler oda inanmazdı sanırım @mrt-06 kurgu demekte haklıydı @xemrexxx için oluşturmuş gibiydim çünkü Benim Albümümü @kerem @Forumdash @sokak sanati
Sonuc sunuyorum bu haftakı senaryoyu açıklayacam az sonra diyordunBu forumdaki yarışmaların %70'i kurgu ablacım.
Benim için Senorita ile birlikte 2019’un en iyi şarkısıydı, ve ikisi büyük finalde karşı karşıya gelecek çok yüksek ihtimalle.Mendesi destekledim buraya kadar ama daha 1.turdan demiştim @dreamy @sokak sanati na Ariananın iş yaparsa bu şarkısı yapar diye