+++++
Şu iki şarkıdaki vokalliğine de laf atacaksan yok artık kerem Klipleri de üst seviye ayrıca
Ariana'yı elestirecegim tek konu seksi olmaya çalışırken komik olması. Bana hiç seksi gelmiyor. Zaten bu da göreceli bi şey.
+++++
Şu iki şarkıdaki vokalliğine de laf atacaksan yok artık kerem Klipleri de üst seviye ayrıca
Ariana'ya laf atıyorsun ama bu şarkısına değil. Sadece bu şarkısına laf atsan tamam ama Onlarca şarkısı var kızın. Hepsini harcayamazsın Harcatmayız
Kiz sarkilari iste, dedigime geliyoruz. Siz insallah bunlari dinlemiyorsunuzdur.7 rings
Diğer şarkısı da kesin çıkardı başka grupta olsaydı. Harcadılar..
Ariana benim için pop'daki en iyi ilk 3e girer. Neredeysr boş şarkısı yok. Çekemeyenler var.Kiz sarkilari iste, dedigime geliyoruz. Siz insallah bunlari dinlemiyorsunuzdur.
Yiyorsa MusicSurvivor'da yaris da görelim cekemeyenler mi yoksa zevksizler mi varmis diye.Ariana benim için pop'daki en iyi ilk 3e girer. Neredeysr boş şarkısı yok. Çekemeyenler var.
Yiyorsa MusicSurvivor'da yaris da görelim cekemeyenler mi yoksa zevksizler mi varmis diye.
Ya hadi ordan Ezici bir farkla, alnımın akıyla şampiyon oldum, ağlaZaten yarıştı ve finalist oldu. @Bully 'nin ilk şampiyonluğu olacağı için acıyıp yarışmayı bırakmıştım ona
MusicSurvivor 5.Sezon Şampiyonu / Gökhan Türkmen Bully
Puan Durumu Gökhan Türkmen 73 ( 16 final puanı eklendi normal sonuc 57 Ariana Grande 50 kalan oylar Başarılı geçen 3 Benim Albümüm serüveninden sonra Survivorun sunuculuğunuda üstlendim umarım memnun kalmışsınızdır fazla uzatmıyayım @Bully u konuşalım :Z @Bully bile şampiyon olmuş aaa...fav10.net
Ya hadi ordan Ezici bir farkla, alnımın akıyla şampiyon oldum, ağla
Puan Durumu
Gökhan Türkmen 73
Ariana Grande 50
Yalancı, finale çıkayım yeter demene rağmen uğraşmıştın Tertemiz şampiyonum, dediğim gibi ağlaYalnız finalde neredeyse hiç etki yapmamıştım. Bıraktım işte sen şampiyon oldum san
Aşkım çekemiyorlar boşver.Zaten yarıştı ve finalist oldu. @Bully 'nin ilk şampiyonluğu olacağı için acıyıp yarışmayı bırakmıştım ona
Puan Durumu Gökhan Türkmen 73 ( 16 final puanı eklendi normal sonuc 57 Ariana Grande 50 kalan oylar Başarılı geçen 3 Benim Albümüm serüveninden sonra Survivorun sunuculuğunuda üstlendim umarım memnun kalmışsınızdır fazla uzatmıyayım @Bully u konuşalım :Z @Bully bile şampiyon olmuş aaa...fav10.net
Türkçe parça karşısında ne koysan koy zaten kaç adım geriden gelir. Tek istisna Rihanna.Yalancı, finale çıkayım yeter demene rağmen uğraşmıştın Tertemiz şampiyonum, dediğim gibi ağla
Gökhanla Ariana'yı kendi hallerine bıraksan Gökhan alır zaten, sen ne desen boş o yüzden
Yalancı, finale çıkayım yeter demene rağmen uğraşmıştın Tertemiz şampiyonum, dediğim gibi ağla
Gökhanla Ariana'yı kendi hallerine bıraksan Gökhan alır zaten, sen ne desen boş o yüzden
Türkçe parça karşısında ne koysan koy zaten kaç adım geriden gelir. Tek istisna Rihanna.
Çünkü forumun bütük çoğunluğu türkçe ağırlıklı hatta baya büyük çoğunluğu. Ve Ariana bir Rihanna değil kapasite ve bilinirlik açısından. Normal durumda kazabailir ama forumu baz alırsak zor.
Zaten yarıştı ve finalist oldu. @Bully 'nin ilk şampiyonluğu olacağı için acıyıp yarışmayı bırakmıştım ona
Hmm, bundan sonra kendine yeni bir danisman bul o zaman.
Yuh o kısım hiç aklıma gelmemiş.Hmm, bundan sonra kendine yeni bir danisman bul o zaman.
Sen bile bu cenenle sampiyon olamamissan zaten ümidi coktan kesmek gerek. @Ahmed