boşuna çırpınma forumda aktif olan herkes istediği yere oy verebilir onlar oy kullansında sen sayma ? forumu başına yıkarımAhaha @HachiKo BBHMM hayranı.Pakistanlı abla zaten Eva'yı duymamıştir.@Polat Şaşmaz Takas abisi ile yarışmaya katilamyacagini söyledi. Yani katılırsa silerim oyunu tıpkı since2011'de olacağı gibi.😛 Kısaca boşa sallıyorsun.
burada baya yarış kızışmış sanırım
boşuna çırpınma forumda aktif olan herkes istediği yere oy verebilir onlar oy kullansında sen sayma ? forumu başına yıkarım)
yalnız sen şu sahte hesabın sarıterliğin oyunu iptal edeceksin başka yolu yok
@sokak sanati hileye başvurmasa eva simons çoktan kazanmıştı
ikisinide dinledim baya zor bir oylama oldu@sokak sanati hileye başvurmasa eva simons çoktan kazanmıştı
yarışmacı sayısı baya az o yüzden çok zor oldu oy kullanmakSen oyunu bize verseydin kızışma olmayacaktı.ss
zaten burda eva simons elenirse yarışmanın bir manasıda kalmayacak hileli yarışmamı olur ? nerde görülmüş yarışma düzenleyenin baskı ve şantajla oy topladığıartık yarışmacı sayısı baya az bu yüzden oylama yapmak zor oldu
yarışmacı sayısı baya az o yüzden çok zor oldu oy kullanmak
Taylor swift.
Şarkilarin hicbirini bilmiyorum tipe göre verdim@sokak
Rihanna tipe göre bin basar bee hepsine.ss sinir geldi şuan tepemdem.ss
@ozgur2113 oyunu Rihanna dışında birine zinhar verme.
@sokak sanati gerçekten @destere'nin dediği gibi hile mi yapıyon gerçekten? İnanarım destere de seviyordu rihannayı boşa itiraz etmez
Sarıterlik bildiğin fake hesap lobenim konuya çağırdığım vatandaş rihannaya destek atmış la bari bir yarım saat sonra atsaydın ayıp denen bişey var misafir olarak geldiğin yere ihanet edilmez)
neyse @Titanium hala oy vermemiş mutlaka eva simons diyecektir
@utawleee de ssanki eva simons destekliyor gibiydi
@cevaa uğramadan kaçtı onu yakalayabilirsem eva simons a bir oy garanti aynı şekilde @legolas9900 da eva dan şaşmayacaktır ama yok ortalıka
rihannaya atılan oya baksana @sariterlik denen fake vatandaşın oyu orda karpuz gibi duruyor yalan söylemem hiçbirzaman
birde eva ya oy atanların oyunu geçersiz sayacakmış nedeni belli değil adamın işi gücü üçkağıt yalan dolan)
@destere Policeman [emoji173] by Eva Simons@Çiğdem- işini bilir emin ol eva diyecektirzaten bir önceki turda evayı sattı ondan beri kin tuttum kıza bu seferde satarsa 10 yıl selamı sabahı keserim)
@Dr. Sabahat oylar eva simons a)
senin demiyi pis pis gruplara koymuş sokak şeysi sırf elensin diyebence bu yüzden bile olsa burda eva demen lazım)
@xemrexxx @Dr. Sabahat a söyle oyunu burda eva simons a versin ben çığğırdım kızada benden bir fok anlamamıştır şimdi ?
benim konuya çağırdığım vatandaş rihannaya destek atmış la bari bir yarım saat sonra atsaydın ayıp denen bişey var misafir olarak geldiğin yere ihanet edilmez)
neyse @Titanium hala oy vermemiş mutlaka eva simons diyecektir
@utawleee de ssanki eva simons destekliyor gibiydi
@cevaa uğramadan kaçtı onu yakalayabilirsem eva simons a bir oy garanti aynı şekilde @legolas9900 da eva dan şaşmayacaktır ama yok ortalıka
rihannaya atılan oya baksana @sariterlik denen fake vatandaşın oyu orda karpuz gibi duruyor yalan söylemem hiçbirzaman
birde eva ya oy atanların oyunu geçersiz sayacakmış nedeni belli değil adamın işi gücü üçkağıt yalan dolan)
Sarıterlik bildiğin fake hesap lo26 şubatta açmiş hesabı@sokak sanati'nin açtiği belli ayağındaki terliği görüp bulmuştur o nicki deköfte ya
sen boşver onu kalbini dinle kalbimiz evayla birlikte atıyor@sokak sanati tehdit ediyor. Bu oy burda kalmaz felan sonra sen 1 oy basarsın, benim sarı'larım 10 tane oy basar felan diyor bilmiyorum napcaz. .s
@sokak sanati this is SABAHAT not Sebahat [emoji14]. Yup i agree with you i shouldn't depend on destere as i know what kind a man/boy saleem is. Here i choose the song which i like and that is policeman as the other two songs videos are very dirty. And didn't like the songs as well [emoji12]Sebahat hanim kayboldu sen ona bel bağlama.
Çiğdem işini bilir gerçekten.
I am fine,mister Saleem!!! what about you? Sorry for turkish words can't reply to it. [emoji12]@Dr. Sabahat how are you nabıyon kız ? eva simons a oy vermeyi unutma
@destere hahahaha [emoji23]zaten muhteşem ingilizcemi görünce sabahat tam soğudu bendenoysa eskiden aramız bayağı güzeldi kızla)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?