boşuna çırpınma forumda aktif olan herkes istediği yere oy verebilir onlar oy kullansında sen sayma ? forumu başına yıkarım )Ahaha @HachiKo BBHMM hayranı. Pakistanlı abla zaten Eva'yı duymamıştir. @Polat Şaşmaz Takas abisi ile yarışmaya katilamyacagini söyledi. Yani katılırsa silerim oyunu tıpkı since2011'de olacağı gibi.😛 Kısaca boşa sallıyorsun.
burada baya yarış kızışmış sanırım
boşuna çırpınma forumda aktif olan herkes istediği yere oy verebilir onlar oy kullansında sen sayma ? forumu başına yıkarım )
yalnız sen şu sahte hesabın sarıterliğin oyunu iptal edeceksin başka yolu yok
@sokak sanati hileye başvurmasa eva simons çoktan kazanmıştı
ikisinide dinledim baya zor bir oylama oldu@sokak sanati hileye başvurmasa eva simons çoktan kazanmıştı
yarışmacı sayısı baya az o yüzden çok zor oldu oy kullanmakSen oyunu bize verseydin kızışma olmayacaktı.ss
zaten burda eva simons elenirse yarışmanın bir manasıda kalmayacak hileli yarışmamı olur ? nerde görülmüş yarışma düzenleyenin baskı ve şantajla oy topladığı )artık yarışmacı sayısı baya az bu yüzden oylama yapmak zor oldu
yarışmacı sayısı baya az o yüzden çok zor oldu oy kullanmak
Taylor swift.
Şarkilarin hicbirini bilmiyorum tipe göre verdim @sokak
Rihanna tipe göre bin basar bee hepsine.ss sinir geldi şuan tepemdem.ss
@ozgur2113 oyunu Rihanna dışında birine zinhar verme.
@sokak sanati gerçekten @destere'nin dediği gibi hile mi yapıyon gerçekten? İnanarım destere de seviyordu rihannayı boşa itiraz etmez
Sarıterlik bildiğin fake hesap lo 26 şubatta açmiş hesabı @sokak sanati'nin açtiği belli ayağındaki terliği görüp bulmuştur o nicki de köfte yabenim konuya çağırdığım vatandaş rihannaya destek atmış la bari bir yarım saat sonra atsaydın ayıp denen bişey var misafir olarak geldiğin yere ihanet edilmez )
neyse @Titanium hala oy vermemiş mutlaka eva simons diyecektir
@utawleee de ssanki eva simons destekliyor gibiydi
@cevaa uğramadan kaçtı onu yakalayabilirsem eva simons a bir oy garanti aynı şekilde @legolas9900 da eva dan şaşmayacaktır ama yok ortalıka
rihannaya atılan oya baksana @sariterlik denen fake vatandaşın oyu orda karpuz gibi duruyor yalan söylemem hiçbirzaman
birde eva ya oy atanların oyunu geçersiz sayacakmış nedeni belli değil adamın işi gücü üçkağıt yalan dolan )
@destere Policeman [emoji173] by Eva Simons@Çiğdem- işini bilir emin ol eva diyecektir zaten bir önceki turda evayı sattı ondan beri kin tuttum kıza bu seferde satarsa 10 yıl selamı sabahı keserim )
@Dr. Sabahat oylar eva simons a )
senin demiyi pis pis gruplara koymuş sokak şeysi sırf elensin diye bence bu yüzden bile olsa burda eva demen lazım )
@xemrexxx @Dr. Sabahat a söyle oyunu burda eva simons a versin ben çığğırdım kızada benden bir fok anlamamıştır şimdi ?
benim konuya çağırdığım vatandaş rihannaya destek atmış la bari bir yarım saat sonra atsaydın ayıp denen bişey var misafir olarak geldiğin yere ihanet edilmez )
neyse @Titanium hala oy vermemiş mutlaka eva simons diyecektir
@utawleee de ssanki eva simons destekliyor gibiydi
@cevaa uğramadan kaçtı onu yakalayabilirsem eva simons a bir oy garanti aynı şekilde @legolas9900 da eva dan şaşmayacaktır ama yok ortalıka
rihannaya atılan oya baksana @sariterlik denen fake vatandaşın oyu orda karpuz gibi duruyor yalan söylemem hiçbirzaman
birde eva ya oy atanların oyunu geçersiz sayacakmış nedeni belli değil adamın işi gücü üçkağıt yalan dolan )
Sarıterlik bildiğin fake hesap lo 26 şubatta açmiş hesabı @sokak sanati'nin açtiği belli ayağındaki terliği görüp bulmuştur o nicki de köfte ya
sen boşver onu kalbini dinle kalbimiz evayla birlikte atıyor )@sokak sanati tehdit ediyor. Bu oy burda kalmaz felan sonra sen 1 oy basarsın, benim sarı'larım 10 tane oy basar felan diyor bilmiyorum napcaz. .s
@sokak sanati this is SABAHAT not Sebahat [emoji14]. Yup i agree with you i shouldn't depend on destere as i know what kind a man/boy saleem is. Here i choose the song which i like and that is policeman as the other two songs videos are very dirty. And didn't like the songs as well [emoji12]Sebahat hanim kayboldu sen ona bel bağlama.
Çiğdem işini bilir gerçekten.
I am fine,mister Saleem!!! what about you? Sorry for turkish words can't reply to it. [emoji12]@Dr. Sabahat how are you nabıyon kız ? eva simons a oy vermeyi unutma
@destere hahahaha [emoji23]zaten muhteşem ingilizcemi görünce sabahat tam soğudu benden oysa eskiden aramız bayağı güzeldi kızla )