ben hala seksendördün geçeceğine emin değilim çünkü sunucu taraf tutuyor
hızımı alamadım banlayın @S.G.A.T. ı rahat edelim
ben hala seksendördün geçeceğine emin değilim çünkü sunucu taraf tutuyor
ben hala seksendördün geçeceğine emin değilim çünkü sunucu taraf tutuyorbir kere sunucuların oy vermesi yasaklanmalı , oy toplaması, reklam yapması hatta foruma girmesi bile yasaklanmalı
zıçmakta yasakmı kurbanAklıma Kibar Feyzo filmi geldi. Kemal Sunal'ın İlyas Salman'la olan bir sahnesiSözüm meclisten dışarı O da yasak mı kurban?@mrt-06 @XanTier @MasacRE-
Sansür şart*çmakta yasakmı kurban
valla yasaklanmalı sunucuların her yerini bantlamak şart
@S.G.A.T. Az önce itiraf etti zaten benim etkinlikte yani ben şaibeli götürüyorum dedi Gece Yolcuları, Hepsi boşuna elenmedi ayollben hala seksendördün geçeceğine emin değilim çünkü sunucu taraf tutuyorbir kere sunucuların oy vermesi yasaklanmalı , oy toplaması, reklam yapması hatta foruma girmesi bile yasaklanmalı
Boşuna uğraşma@S.G.A.T. Az önce itiraf etti zaten benim etkinlikte yani ben şaibeli götürüyorum dedi Gece Yolcuları, Hepsi boşuna elenmedi ayoll
Mahkeme kapısı açık
Duman geriden takip ettiği sürece sorun yok ayoll mahkemeye gitmeyizBoşuna uğraşmaMesajlarım gayet net ve temiz
bu kaçıncı iyi geceler diyişin gidip yatacan ama uyku tutmuyorSansür şartSen de sansürle
Benim olduğum yerde de şaibe olmaz merak etmeOy alıyorsa çıkar finale şampiyon da olur yapacak bir şey yokİyi geceler reyiz
Oğlan yatacak ama bir rahat vermiyoruz kibu kaçıncı iyi geceler diyişin gidip yatacan ama uyku tutmuyorneden çünkü tepsiyi her türlü katakulliyle safdışı bıraktın tabi vijdanın rahat değil uykuda tutmaz şimdibari bu oylamada tarafsızlığını koru uyku düzenin rayına girsin
bizimle alakası yok insan yatağa girince sabah işlediği günahlar film şeridi gibi göz önüne gelir uykuda tutmaz yaniOğlan yatacak ama bir rahat vermiyoruz kiDaha adını anmayalımda gidip zıbarsın ayoll yoksa sabaha kadar iyi geceler diye diye sohbete devam edecek@S.G.A.T.
tepsi düşmanı @S.G.A.T çağırdı değilmi ?
Final için oylarınızı bekliyoruz!
@mrt-06 @sokak sanati @destere @xemrexxx @sürgünüm @Aserat @Polat Şaşmaz @DarkLegenD@cookies @pompy @Harunnn60 @turkuazz @MasacRE-@MayısKralı @YıldırıM @Forumdash @xBUGRAx @Doğu @Billy Kane @dizi kolik @MEnes @OzaN @Yakamoz-Asi @yatutarsa @berkann @XanTier @Ahmed @Tolstoyevski @BesaleT @papuleoo @FaJi @mesmeso61 @ozmoturk @Sherlock@Maskeli Fedai @RüzgarGülü @tolgab @DiziTutkunu @Titanium @Tzira @38AhmetKK @hayret bi şey @GunesinOglu @Mr.At @Since2011 @MelankoliK @gözlemci @AteşBöceği @Reytinger @soo @dreamy @HachiKo @Güvencionurcu @Dr. Sabahat @Ice_Cool_23 @kerim yavuz @WesTxCoasT @BuraK @utawleee @Emin Özaltun @ehsan7000 @yigit_00 @Jonsnow @12.Adam @HeisenBerg @ömer karataş @emree-29 @Canol @jackass @eros @Fks14 @Kaos @gizem ak @serhatt @Thequeer kısaca herkes
Tutmamış bu sefer, fark daha çok açılmışEtiket geride olana yaratmıştı ilk turda, umarım burada da öyle olur
Kim tepki gösteriyor, tepki gösterenler zevksizdir zaten"Forum zevksiz" dediğimde bana tepki gösterenlere gelsin bu sonuçlar.))
Gözüme öyle bir antipatik geldin ki şu Seksendört'ü desteklemenle All Star'da Erkin Koray'dan desteğimi çekeceğim Seksendört'e bu kadar bayılan biri Erkin babayı seviyor olamaz bir yanlışlık var bu işteSeksendört'ü şampiyon yaptıracağız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?