Deniz'e yaptığım şakaydı, oyu attı zaten adam
Deniz'e yaptığım şakaydı, oyu attı zaten adam
Özeti şu ki forumun zevki yok.@XanTier oylama nasıl buraya geldi kısa özet geçer misin hemen destekçi bulalım
Hala yapmadın mı? Haydi yap şimdiSeksendört lehine yapılan bu propaganda maNga'ya sempati duymamı sağladıNe yapsam versem mi oyumu acaba maNga'ya
çok ciddi asılıyorum olaya hiçde gırgır değil hakedenler kazanmalıDestere işin gırgırında zaten Duman da elendi, o yüzden pek bir karşılık vermek gibi düşüncem yok.Madem bu kadar seveni var olsun onlar şampiyon. Ama Türkiye'de en sağlam rock grubu Duman'dır. Misal canlı böyle bir performansı Duman'dan başka hiç bir grup açık havada yapamaz.Batuhan Mutlugil gibi Dünya çapında bir gitaristleri var. Bateri efsane. Davul muhteşem. Solist de Kaan Tangöze. Laf yok. Rock'un Dünyadaki en büyük temsilcilerinden. Duman tüm üyeleriyle Türkiye'nin en profesyonel grubu.
avatarı kiminle donatırsan donat önemli değil yeterki burda seksendörde oy verO zaman avatarı gönlümüzün şampiyonu yapalım
şu an canlı skoru veriyorum 17-15 öndeyiz
bugüne kadar seksendört dedin @turkuazz finaldede aynı istikamette oy kullanacağına eminimZor bir oylama
Sadece oy vermenizi değil, maNga'ya bekliyoruz. O güzelim maNga isimli albümündeki her şarkısı dilimizde dolanan gruba verin oyunuzu.
Seksendört'ün neyi var? toplasan 5-6 şarkı anca efsaneSadece oy vermenizi değil, maNga'ya bekliyoruz. O güzelim maNga isimli albümündeki her şarkısı dilimizde dolanan gruba verin oyunuzu.@Dosi @turkuazz @MasacRE-
Dursun Zaman, Kandırma Kendini, Bitti Rüya, Yalan,Kal Yanımda, Bir Kadın Çizeceksin diye gezerdik hep
Daha bunun 2. albümü var. Dünyanın Sonuna Doğmuşum, Beni Benimle Bırak, Hayat Bu İşte, Alışırım Gözlerimi Kapamaya vee Cevapsız Sorular var.
Ooo daha akustikleri var, 3. albümü var.
Bana mı bu?Arkadaşlar etkinliklerde etiket yapıp oy istemek uygun değil, buna dikkat edelim lütfen..
Hayır yani “şuna desteğini bekliyorum @— “ tarzında Mesajlar için dedim.Bana mı bu?Olur mu Atacan'ım herkesin düşüncesine saygı duyuyoruzİsimsiz olarak etiketledimBen oy atılmasını istiyorum, son ana bırakmasınlar diyeYarın da genel etiket yapıp şampiyonu belirleyeceğiz
Arkadaşlar etkinliklerde etiket yapıp oy istemek uygun değil, buna dikkat edelim lütfen..
aynen bende @S.G.A.T. ve @XanTier i sabahtan beri uyarıyorum bu yaptığınız ayıptır yapmayın diyorum ama dinleyen kimHayır yani “şuna desteğini bekliyorum @— “ tarzında Mesajlar için dedim.
Ama sadece 3 albümleri var.Sadece oy vermenizi değil, maNga'ya bekliyoruz. O güzelim maNga isimli albümündeki her şarkısı dilimizde dolanan gruba verin oyunuzu.@Dosi @turkuazz @MasacRE-
Dursun Zaman, Kandırma Kendini, Bitti Rüya, Yalan,Kal Yanımda, Bir Kadın Çizeceksin diye gezerdik hep
Daha bunun 2. albümü var. Dünyanın Sonuna Doğmuşum, Beni Benimle Bırak, Hayat Bu İşte, Alışırım Gözlerimi Kapamaya vee Cevapsız Sorular var.
Ooo daha akustikleri var, 3. albümü var.
Seksendört'ün neyi var? toplasan 5-6 şarkı anca efsane
Yaptığın hoş değil destere, bu mesajların hepsini silebilirdim ama rica ettim devamı olmasın diye inat edip yazıyorsun.gelde bunu @S.G.A.T. a anlat hem sunucu hem taraf tutuyor
@Tzira daha önceki oylamalarda hep kaliteli oylarınla seksendördü yazmıştın bu final oylamasını kaçırma derim yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik bir destekte sen at
oy verdiysen sölerimi dikkate alma
@OzaN ı etiketleyeceğimde onun hiç işe yarar oy verdiğini görmedim kendimize baltayı savurmuş oluruz
@Titanium nerelerdesin seksendört kuşağının baskılar altında inlemesine boyun eğmeyelim lovato hatrına oylar seksendörde gerçi yönlendirmek falan gibi olmasın ama sen bilirsin işini
aynen bende @S.G.A.T. ve @XanTier i sabahtan beri uyarıyorum bu yaptığınız ayıptır yapmayın diyorum ama dinleyen kim
maNga'nın kıl payı birinciliği kaçırdığı bir Eurovision macerası var, bence bu bile 84 denen dandik grubu seçmemek için yeterliAma sadece 3 albümleri var.Dolu dolu albümler çoğu şarkıları gerçekten çok iyi ama 3Duman, Athena, Mor ve Ötesi, MFÖ gibi 90'lardan günümüze kadar gelip hala şöhretini koruyan, 10'un üzerinde albüm yapmış gruplar elendi.. maNga da iyi grup ama çok daha iyisini yapabilirdiler 10-15 senede. Ben gerektiği kadar asıldıklarını düşünmüyorum ve bir şeyi söylemem lazım ki Canlı Müzik'te yukarıdaki efsane grupların da bayağı bayağı gerisindeler.
Bu arada Seksendört için de fazla bir söze gerek yok. Buraya gelmeleri mantıklı değil tamam sevilebilir de kaç tane şarkısı. Ne yaptı bu adamlar ya
silmek istedinde olmazmı dedik silebilirsin tabikiYaptığın hoş değil destere, bu mesajların hepsini silebilirdim ama rica ettim devamı olmasın diye inat edip yazıyorsun.
senin yüzünden görümcemden fırça yedim valla çok ayıp bu yaptığın sgat bundan sonra oy falan istemeyelim kimsedenBana mı bu?Olur mu Atacan'ım herkesin düşüncesine saygı duyuyoruzİsimsiz olarak etiketledimBen oy atılmasını istiyorum, son ana bırakmasınlar diyeYarın da genel etiket yapıp şampiyonu belirleyeceğiz
Yaptığın hoş değil destere, bu mesajların hepsini silebilirdim ama rica ettim devamı olmasın diye inat edip yazıyorsun.
Bizim destere işte bir şey olmazsilmek istedinde olmazmı dedik silebilirsin tabiki
senin yüzünden görümcemden fırça yedim valla çok ayıp bu yaptığın sgat bundan sonra oy falan istemeyelim kimseden)
kolayı var gugıl amca sağolsun sorsam hemen söylerBizim destere işte bir şey olmazZaten senin Seksendört'le bir ilgin yok sorsam solistin adını bilmezsin bu ne inattır
evet kırgın çiçekler izleyen tüm arkadaşların seksendörde sempatiyle baktığı doğrudurOy kullanacaklar şu iki şarkının müzikal kalitesini kıyaslayarak karar versin lütfen sonra pişman olmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?