En Favori Türk Müzik Grubu | Final maNga - Seksendört

Şampiyon Hangi Grup Olsun?

• maNga

Oy: 18 50.0%
  • Seksendört

Oy: 18 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    36
  • Anket kapatılmış .
Deniz'e yaptığım şakaydı, oyu attı zaten adam
Onu bu mesajlar arasına almak niye

çok ciddi asılıyorum olaya hiçde gırgır değil hakedenler kazanmalı

O zaman avatarı gönlümüzün şampiyonu yapalım
avatarı kiminle donatırsan donat önemli değil yeterki burda seksendörde oy ver

@destere senden şüpheleniyordu. Memnun kalır

Ya kimsede demiyor kaç kaç

@vadikızı durumu desene be
şu an canlı skoru veriyorum 17-15 öndeyiz
ama son dakikaya kadar hiçbişey belli değil önlemimizi almamız şart

Sadece oy vermenizi değil, maNga'ya bekliyoruz. O güzelim maNga isimli albümündeki her şarkısı dilimizde dolanan gruba verin oyunuzu.
@Dosi @turkuazz @MasacRE-
Dursun Zaman, Kandırma Kendini, Bitti Rüya, Yalan,Kal Yanımda, Bir Kadın Çizeceksin diye gezerdik hep

Daha bunun 2. albümü var. Dünyanın Sonuna Doğmuşum, Beni Benimle Bırak, Hayat Bu İşte, Alışırım Gözlerimi Kapamaya vee Cevapsız Sorular var.

Ooo daha akustikleri var, 3. albümü var.

Seksendört'ün neyi var? toplasan 5-6 şarkı anca efsane

Arkadaşlar etkinliklerde etiket yapıp oy istemek uygun değil, buna dikkat edelim lütfen..

Arkadaşlar etkinliklerde etiket yapıp oy istemek uygun değil, buna dikkat edelim lütfen..
Bana mı bu?
Olur mu Atacan'ım herkesin düşüncesine saygı duyuyoruz
İsimsiz olarak etiketledim
Ben oy atılmasını istiyorum, son ana bırakmasınlar diye
Yarın da genel etiket yapıp şampiyonu belirleyeceğiz

Hayır yani “şuna desteğini bekliyorum @— “ tarzında Mesajlar için dedim.

gelde bunu @S.G.A.T. a anlat hem sunucu hem taraf tutuyor

@Tzira daha önceki oylamalarda hep kaliteli oylarınla seksendördü yazmıştın bu final oylamasını kaçırma derim yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik bir destekte sen at

oy verdiysen sölerimi dikkate alma

@OzaN ı etiketleyeceğimde onun hiç işe yarar oy verdiğini görmedim kendimize baltayı savurmuş oluruz

@Titanium nerelerdesin seksendört kuşağının baskılar altında inlemesine boyun eğmeyelim lovato hatrına oylar seksendörde gerçi yönlendirmek falan gibi olmasın ama sen bilirsin işini

Hayır yani “şuna desteğini bekliyorum @— “ tarzında Mesajlar için dedim.
aynen bende @S.G.A.T. ve @XanTier i sabahtan beri uyarıyorum bu yaptığınız ayıptır yapmayın diyorum ama dinleyen kim

Ama sadece 3 albümleri var.
Dolu dolu albümler çoğu şarkıları gerçekten çok iyi ama 3
Duman, Athena, Mor ve Ötesi, MFÖ gibi 90'lardan günümüze kadar gelip hala şöhretini koruyan, 10'un üzerinde albüm yapmış gruplar elendi.. maNga da iyi grup ama çok daha iyisini yapabilirdiler 10-15 senede. Ben gerektiği kadar asıldıklarını düşünmüyorum ve bir şeyi söylemem lazım ki Canlı Müzik'te yukarıdaki efsane grupların da bayağı bayağı gerisindeler.

Bu arada Seksendört için de fazla bir söze gerek yok. Buraya gelmeleri mantıklı değil tamam sevilebilir de kaç tane şarkısı. Ne yaptı bu adamlar ya

Yaptığın hoş değil destere, bu mesajların hepsini silebilirdim ama rica ettim devamı olmasın diye inat edip yazıyorsun.

maNga'nın kıl payı birinciliği kaçırdığı bir Eurovision macerası var, bence bu bile 84 denen dandik grubu seçmemek için yeterli

Reactions: S.G.A.T.
Yaptığın hoş değil destere, bu mesajların hepsini silebilirdim ama rica ettim devamı olmasın diye inat edip yazıyorsun.
silmek istedinde olmazmı dedik silebilirsin tabiki

senin yüzünden görümcemden fırça yedim valla çok ayıp bu yaptığın sgat bundan sonra oy falan istemeyelim kimseden
)

silmek istedinde olmazmı dedik silebilirsin tabiki

senin yüzünden görümcemden fırça yedim valla çok ayıp bu yaptığın sgat bundan sonra oy falan istemeyelim kimseden
)
Bizim destere işte bir şey olmaz
Zaten senin Seksendört'le bir ilgin yok sorsam solistin adını bilmezsin bu ne inattır

Oy kullanacaklar şu iki şarkının müzikal kalitesini kıyaslayarak karar versin lütfen sonra pişman olmayın

Bizim destere işte bir şey olmaz
Zaten senin Seksendört'le bir ilgin yok sorsam solistin adını bilmezsin bu ne inattır
kolayı var gugıl amca sağolsun sorsam hemen söyler
gugıl icat oldu cahillik bozuldu

Oy kullanacaklar şu iki şarkının müzikal kalitesini kıyaslayarak karar versin lütfen sonra pişman olmayın

evet kırgın çiçekler izleyen tüm arkadaşların seksendörde sempatiyle baktığı doğrudur