Hadi lenaktif olarak askeri hizmette olanların oylarını kabul edemiyoruz maalesef. Hatırlat sonda malum grubun oyundan 1 puan çıkacağız @MasacRE-
Hadi lenaktif olarak askeri hizmette olanların oylarını kabul edemiyoruz maalesef. Hatırlat sonda malum grubun oyundan 1 puan çıkacağız @MasacRE-
@MasacRE- ezeli düşmanın @sokak sanati mandaya oy verdi bu durumda senin seksendörde oy vermen grekmiyormu2 oy gerideyiz içinizden ruh çağırmayı bilen varsa ölmüş Özgürün ruhunu çaüıralımda gelip oy atsın MS de Seksendört ile yarışıyordu @ozgur2113
ne iş la bu nasıl askerlik bari üç beş ay gözümüze gözükmeseydin 3 gün forum mutlu ve mesuttu yine batırdın buralarıHadi len
Yok gerekmiyor Beni ilgilendirmiyor ne yaptığı@MasacRE- ezeli düşmanın @sokak sanati mandaya oy verdi bu durumda senin seksendörde oy vermen grekmiyormu
ne iş la bu nasıl askerlik bari üç beş ay gözümüze gözükmeseydin 3 gün forum mutlu ve mesuttu yine batırdın buraları
sen onu boşver zaten kime oy verdiği bize ne biz sıvadaşlar olarak dayanışma içinde seksendörde oy veriyoruz aha @Doğu da birazdan gelir seksendörde oy atar sen bu durumda sıvacı ruhuna uygun bir şekilde seksendört dersin heraldeYok gerekmiyor Beni ilgilendirmiyor ne yaptığı
Taktik mi değiştirdin hemen Sana hiç yakışmıyor bu kazmalar grubunu desteklemek destere bırak bu işi, tamam tepsi elendi bitti gittisen onu boşver zaten kime oy verdiği bize ne biz sıvadaşlar olarak dayanışma içinde seksendörde oy veriyoruz aha @Doğu da birazdan gelir seksendörde oy atar sen bu durumda sıvacı ruhuna uygun bir şekilde seksendört dersin heralde
hatta de bence
Çok uzun yapmışsın. Final dediğin 1 gün sürer ya. Ne güzel oldu bittiye gelirdi hemen1.5 günü kaldı. @turkuazz dan oy almaya bak sen
Aman etiketleme. Ben de etiketlemedim görmesinEtiketlemedim Hem aktif değil, olsa kaçırmaz firsatı
la bende sevmem bunları saplarla işim olmaz ama işte kötülere inat ( @S.G.A.T. ) seksendördü çıkaralım finale çatlasın düşmanlar hem bizim sıvadaşlar olarak bir araya geldiğimizde yıkılmaz bir kale olduğumuzu anlasın hainler gel şu seksendörde bir elde sen atTaktik mi değiştirdin hemen Sana hiç yakışmıyor bu kazmalar grubunu desteklemek destere bırak bu işi, tamam tepsi elendi bitti gitti
Tamam Tols'u etiketlememÇok uzun yapmışsın. Final dediğin 1 gün sürer ya. Ne güzel oldu bittiye gelirdi hemen
Aman etiketleme. Ben de etiketlemedim görmesin
Şu an final oylamasındayız zaten Ondan tepkiliyim ya kala kala bu iki grup mu kaldı diyerek oy kullanmıyorum Ha tabi tepsinin kalmaması isabetli oldu o ayrı konu, Duman MFÖ finali olmalıydıla bende sevmem bunları saplarla işim olmaz ama işte kötülere inat ( @S.G.A.T. ) seksendördü çıkaralım finale çatlasın düşmanlar hem bizim sıvadaşlar olarak bir araya geldiğimizde yıkılmaz bir kale olduğumuzu anlasın hainler gel şu seksendörde bir elde sen at
Daha olaydan haberi yok beni çatlatma peşindela bende sevmem bunları saplarla işim olmaz ama işte kötülere inat ( @S.G.A.T. ) seksendördü çıkaralım finale çatlasın düşmanlar hem bizim sıvadaşlar olarak bir araya geldiğimizde yıkılmaz bir kale olduğumuzu anlasın hainler gel şu seksendörde bir elde sen at
15 - 15Tamam Tols'u etiketlemem
durum kaç kaç???
Daha olaydan haberi yok beni çatlatma peşinde
o zaman daha iyi işte şampiyon yapalım gitsinŞu an final oylamasındayız zaten Ondan tepkiliyim ya kala kala bu iki grup mu kaldı diyerek oy kullanmıyorum Ha tabi tepsinin kalmaması isabetli oldu o ayrı konu, Duman MFÖ finali olmalıydı
@Tolstoyevski kesin seksendörde oy verecektirTamam Tols'u etiketlemem
durum kaç kaç???
101. mesaja bak burda
bakmıycam inat ettim bakmıycam101. mesaja bak burda
Hangi anlamda dönüş yapıcan Sırtını mı dönce yoksa tekrar kürkçü dükkanı manasında mı@Forumdash burda seksendört dersen @gözlemci nin berbat yarışmasında handeye dönüş yaparım yani durumlar böyle böyle
bakmıycam inat ettim bakmıycam
bakmıycam diyince şu kız aklıma geldi
seksendörde oy verirsen ifettin beş bölümünü izleyeceğim@XanTier oylama nasıl buraya geldi kısa özet geçer misin hemen destekçi bulalım
kucaklama yüzyüze olur kadınla kucaklaşacağızHangi anlamda dönüş yapıcan Sırtını mı dönce yoksa tekrar kürkçü dükkanı manasında mı
Bu cevabın üzerine avatarımı maNga ile değiştirirdim de neyseseksendörde oy verirsen ifettin beş bölümünü izleyeceğim
Tamam@Forumdash burda seksendört dersen @gözlemci nin berbat yarışmasında handeye dönüş yaparım yani durumlar böyle böyle
bakmıycam inat ettim bakmıycam
bakmıycam diyince şu kız aklıma geldi
Daha olaydan haberi yok beni çatlatma peşinde
15 - 15
Tols gelip oy kullanırsa ne yapman gerektiğini biliyosun
101. mesaja bak burda