En Favori Türk Müzik Grubu | Final maNga - Seksendört

Şampiyon Hangi Grup Olsun?

• maNga

Oy: 18 50.0%
  • Seksendört

Oy: 18 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    36
  • Anket kapatılmış .
2 oy gerideyiz içinizden ruh çağırmayı bilen varsa ölmüş Özgürün ruhunu çaüıralımda gelip oy atsın MS de Seksendört ile yarışıyordu :A :A :A @ozgur2113
@MasacRE- ezeli düşmanın @sokak sanati mandaya oy verdi bu durumda senin seksendörde oy vermen grekmiyormu :)

ne iş la bu nasıl askerlik :) bari üç beş ay gözümüze gözükmeseydin 3 gün forum mutlu ve mesuttu yine batırdın buraları :)

Yok gerekmiyor :D Beni ilgilendirmiyor ne yaptığı :)
sen onu boşver zaten kime oy verdiği bize ne biz sıvadaşlar olarak dayanışma içinde seksendörde oy veriyoruz aha @Doğu da birazdan gelir seksendörde oy atar sen bu durumda sıvacı ruhuna uygun bir şekilde seksendört dersin heralde :)
hatta de bence :)

sen onu boşver zaten kime oy verdiği bize ne biz sıvadaşlar olarak dayanışma içinde seksendörde oy veriyoruz aha @Doğu da birazdan gelir seksendörde oy atar sen bu durumda sıvacı ruhuna uygun bir şekilde seksendört dersin heralde :)
hatta de bence :)
Taktik mi değiştirdin hemen :A Sana hiç yakışmıyor bu kazmalar grubunu desteklemek destere bırak bu işi, tamam tepsi elendi bitti gitti :A

Taktik mi değiştirdin hemen :A Sana hiç yakışmıyor bu kazmalar grubunu desteklemek destere bırak bu işi, tamam tepsi elendi bitti gitti :A
la bende sevmem bunları saplarla işim olmaz ama işte kötülere inat ( @S.G.A.T. ) seksendördü çıkaralım finale çatlasın düşmanlar :) hem bizim sıvadaşlar olarak bir araya geldiğimizde yıkılmaz bir kale olduğumuzu anlasın hainler gel şu seksendörde bir elde sen at :)

• Güldürdün
Reactions: S.G.A.T.
la bende sevmem bunları saplarla işim olmaz ama işte kötülere inat ( @S.G.A.T. ) seksendördü çıkaralım finale çatlasın düşmanlar :) hem bizim sıvadaşlar olarak bir araya geldiğimizde yıkılmaz bir kale olduğumuzu anlasın hainler gel şu seksendörde bir elde sen at :)
Şu an final oylamasındayız zaten :A Ondan tepkiliyim ya kala kala bu iki grup mu kaldı diyerek oy kullanmıyorum :A Ha tabi tepsinin kalmaması isabetli oldu o ayrı konu, Duman MFÖ finali olmalıydı :A

Daha olaydan haberi yok beni çatlatma peşinde :A

Şu an final oylamasındayız zaten :A Ondan tepkiliyim ya kala kala bu iki grup mu kaldı diyerek oy kullanmıyorum :A Ha tabi tepsinin kalmaması isabetli oldu o ayrı konu, Duman MFÖ finali olmalıydı :A
o zaman daha iyi işte şampiyon yapalım gitsin :)

Tamam Tols'u etiketlemem :A
durum kaç kaç???
@Tolstoyevski kesin seksendörde oy verecektir :)

15 - 15
Tols gelip oy kullanırsa ne yapman gerektiğini biliyosun :A:A

o zaman daha iyi işte şampiyon yapalım gitsin :)

@Tolstoyevski kesin seksendörde oy verecektir :)

101. mesaja bak burda :bağır:

Seksendört lehine yapılan bu propaganda maNga'ya sempati duymamı sağladı :A Ne yapsam versem mi oyumu acaba maNga'ya :A