zaten manda resmi hiç hoş durmaz avatarındaBu cevabın üzerine avatarımı maNga ile değiştirirdim de neyse
ne pis insanlarsınız la bir el atsanız seksendörde elinizemi yapışır yarım saattir burda reklamını yapıyoruz oğlanların
zaten manda resmi hiç hoş durmaz avatarındaBu cevabın üzerine avatarımı maNga ile değiştirirdim de neyse
Öyle döneceksen dönme kılına dokunamazsın Hande'nin Kürkçü dükkanı manasını kabul ediyorum. 84'e mi oy istiyodun?seksendörde oy verirsen ifettin beş bölümünü izleyeceğim
kucaklama yüzyüze olur kadınla kucaklaşacağız
öyle bişey yaparsan benimle selamı sabahı kes git @xemrexxx topacıyla tosbağa kovalaSeksendört lehine yapılan bu propaganda maNga'ya sempati duymamı sağladı Ne yapsam versem mi oyumu acaba maNga'ya
uzaktan severiz platonik takılırız sen yeterki seksendörde pandik atÖyle döneceksen dönme kılına dokunamazsın Hande'nin Kürkçü dükkanı manasını kabul ediyorum. 84'e mi oy istiyodun?
Sunucu ne propagandası yapmış o da benim gibi rahatsız bu finaldenöyle bişey yaparsan benimle selamı sabahı kes git @xemrexxx topacıyla tosbağa kovala
hem sunucu manda reklamı yapıyor o sana itici gelmiyorda sıvadaşının masumane müdahalesimi seni rahatsız etti kınıyorum seni
uzaktan severiz platonik takılırız sen yeterki seksendörde pandik at
mandanın kazanması daha iyi olur dedi ilk sayfada kendi gözlerimle gördümSunucu ne propagandası yapmış o da benim gibi rahatsız bu finalden
Bende de @S.G.A.T. in tavırları tam tersini yapıyorSeksendört lehine yapılan bu propaganda maNga'ya sempati duymamı sağladı Ne yapsam versem mi oyumu acaba maNga'ya
Tamam ikisi arasında maNga'yı tercih ederim diyor ama oy falan toplamıyor maNga içinmandanın kazanması daha iyi olur dedi ilk sayfada kendi gözlerimle gördüm
Zaten onları pandiklicektim Sözünü aldık senden dönmezsin inşöyle bişey yaparsan benimle selamı sabahı kes git @xemrexxx topacıyla tosbağa kovala
hem sunucu manda reklamı yapıyor o sana itici gelmiyorda sıvadaşının masumane müdahalesimi seni rahatsız etti kınıyorum seni
uzaktan severiz platonik takılırız sen yeterki seksendörde pandik at
Öne geçmişler versene. Seksendört'ten her türlü iyidirSeksendört lehine yapılan bu propaganda maNga'ya sempati duymamı sağladı Ne yapsam versem mi oyumu acaba maNga'ya
@S.G.A.T. ın içi dışı paslanmış zaten bana pas vermemesi daha bir hayırlı olmuş
@S.G.A.T. karışmıyor bu oylamaya ya niye herkes SGAT'ın üstüne gidiyor
Öne geçmişler versene. Seksendört'ten her türlü iyidir
bizde söz önemlidir bir kere söz verdikmi asla dönüş olmaz yanlış olmaz yani ama ilk turda değilde ilerleyen turların birinde handeye dönüş yaparım ilk turda zaten eleme yok kadın her türlü rahatZaten onları pandiklicektim Sözünü aldık senden dönmezsin inş
bunun sıvadaşlığındanda hayır yok yarım saattir kıvranıp duruyor illa manda diyecek bahane arıyor
@S.G.A.T. ın içi dışı paslanmış zaten bana pas vermemesi daha bir hayırlı olmuş
senin lafının üstüne bu lafı söyleyerek sgat rengini belli etmiş zaten bu mesajdan sonrada hala seksendört demezsen dibin düşsün masacre
Objektif olarak yorumluyorum sadece benden etkilenip 'sunucu maNga'yı seviyor' ona oy verelim diyecek biri yok bence@S.G.A.T. karışmıyor bu oylamaya ya niye herkes SGAT'ın üstüne gidiyor
Aha işte kanıtlar burada @destere Oy toplamak içimden gelmiyor diyor adam Duman şampiyon olmalıydı diyor daha ne desinHiç böyle düşünmemiştim
İçimden gelmiyor açıkçası. maNga'nın şampiyon olmasını daha çok Seksendört şampiyon olmasın diye istiyorum. maNga da çok öyle ahım şahım grup değil. Ferman iyi bir solist ama grup onun arkasında kalıyor. Canlı müziklerini dinlersin anlarsın demek istediğimi.
Türkiye'nin en iyi müzik grubu Duman'dır. Sadece gitarist Batuhan ve Kaan yeter bunu söylemem için.
@S.G.A.T. herkese oy vermesi için çabalıyor. Tek beni boş bırakıyor çünkü ikisinide seviyorum diye ve ben birileri istiyor diye oy vermem diye 😉. Daha az evvel XanTir'e dediki turkuazz'ı ikna et manGa ya oy attır dedi.Aha işte kanıtlar burada @destere Oy toplamak içimden gelmiyor diyor adam Duman şampiyon olmalıydı diyor daha ne desin
@MasacRE-1.5 günü kaldı. @turkuazz dan oy almaya bak sen
Seksendörd'e oy verildi diye bu mesajaktif olarak askeri hizmette olanların oylarını kabul edemiyoruz maalesef. Hatırlat sonda malum grubun oyundan 1 puan çıkacağız @MasacRE-
Tamam işte kendisi uğraşmıyor Xantier çok seviyor diye maNga'yı yardımcı oluyor ona söylüyor taktik veriyor
Destere işin gırgırında zaten Duman da elendi, o yüzden pek bir karşılık vermek gibi düşüncem yok. Madem bu kadar seveni var olsun onlar şampiyon. Ama Türkiye'de en sağlam rock grubu Duman'dır. Misal canlı böyle bir performansı Duman'dan başka hiç bir grup açık havada yapamaz.Aha işte kanıtlar burada @destere Oy toplamak içimden gelmiyor diyor adam Duman şampiyon olmalıydı diyor daha ne desin
O zaman avatarı gönlümüzün şampiyonu yapalımDestere işin gırgırında zaten Duman da elendi, o yüzden pek bir karşılık vermek gibi düşüncem yok. Madem bu kadar seveni var olsun onlar şampiyon. Ama Türkiye'de en sağlam rock grubu Duman'dır. Misal canlı böyle bir performansı Duman'dan başka hiç bir grup açık havada yapamaz.Batuhan Mutlugil gibi Dünya çapında bir gitaristleri var. Bateri efsane. Davul muhteşem. Solist de Kaan Tangöze. Laf yok. Rock'un Dünyadaki en büyük temsilcilerinden. Duman tüm üyeleriyle Türkiye'nin en profesyonel grubu.