En Favori Türk Müzik Grubu | 2.Tur Yüksek Sadakat - Hepsi

Çeyrek Finale Kim Çıksın?

• HEPSİ

Oy: 12 57.1%
  • YÜKSEK SADAKAT

Oy: 9 42.9%

• Kullanılan toplam oy
    21
  • Anket kapatılmış .
2.yi bırak 5.bile olsa uzun bi aradan sonra harika olurdu bizim için:X
Hadise 4 oluyorsa 3.sıradan aşşağısı kurtarmazdı :A :A :A

Manganın hakkının yenilmesinden hala yıllar geçti benimde sinirim geçmedi bir bakıma haklıda buluyorum yasak edenleri :A

Hadise 4 oluyorsa 3.sıradan aşşağısı kurtarmazdı :A :A :A

Manganın hakkının yenilmesinden hala yıllar geçti benimde sinirim geçmedi bir bakıma haklıda buluyorum yasak edenleri :A
Manga o final sahnsinde öpüşecekti kızla:T: Ben de sinir oluyorum. Öpüşseydi gör seyicileri sen :F Sonuçta show yapılyor. Millet neler yaparak 1.oluyordu :A

Manga o final sahnsinde öpüşecekti kızla:T: Ben de sinir oluyorum. Öpüşseydi gör seyicileri sen :F Sonuçta show yapılyor. Millet neler yaparak 1.oluyordu :A
Hhaha aa öyle 1.olacaksak hiç olmasınlar :A :A :A

Bonomomu nedir Pinokyo gibi bir oğlan çıkarmışlar tüy dikti işte :A :A :A

Hhaha aa öyle 1.olacaksak hiç olmasınlar :A :A :A

Bonomomu nedir Pinokyo gibi bir oğlan çıkarmışlar tüy dikti işte :A :A :A
Ben de hiç sevmemiştim bonomoyu.Asıl tüyü Sibel Tüzün dikmişti.Bonomo yine iyi :F Karı yanişlikla kazansaydı yarişmayı SüperStar diyeceklerdi. Büyük felaketten kurtulduk :X

Ben de hiç sevmemiştim bonomoyu.Asıl tüyü Sibel Tüzün dikmişti.Bonomo yine iyi :F Karı yanişlikla kazansaydı yarişmayı SüperStar diyeceklerdi. Büyük felaketten kurtulduk :X
Hhaha aa onu hatırlatma ayoll :F Ben bu kadın kadar kimseyle bukadar dalga geçmemiştim :A okulda hergün nerdeyse kadınla dalga geçiyorduk :A

Ahh Tarkan , Mustafa Sandal 2000-2010 arası ikiside en az 3 defa red etmiştir bir kabul etselerdi bir şampiyonluk daha gelirdi 2.olmayı bile rezil oluruz mantığıyla gitmediler :A

Hhaha aa onu hatırlatma ayoll :F Ben bu kadın kadar kimseyle bukadar dalga geçmemiştim :A okulda hergün nerdeyse kadınla dalga geçiyorduk :A

Ahh Tarkan , Mustafa Sandal 2000-2010 arası ikiside en az 3 defa red etmiştir bir kabul etselerdi bir şampiyonluk daha gelirdi 2.olmayı bile rezil oluruz mantığıyla gitmediler :A
Tarkan iki salınsa yeterdi zaten:A

Eski solistlerini sevmezdim Sadakat'in. Yeni solistleri daha iyiydi. Fener, kızlar bizi dinlerler gibi gerçekten güzel şarkıları var. Ama ben kalbimin sesini dinleyeceğim. Hepsi dedim. :A

sadakatimizi gösterip HEPSİ diyoruz:)

Gülçinin hatrına Hepsi :A @MasacRE- kusura bakma senin bu kel kafalı adamlarına desteğim bukadar :A

B0x_LeQIIAAEWqb.jpg