Eski solistleri çok daha iyiydi bende ondan sonra iğrendimEski solistlerini sevmezdim Sadakat'in. Yeni solistleri daha iyiydi. Fener, kızlar bizi dinlerler gibi gerçekten güzel şarkıları var. Ama ben kalbimin sesini dinleyeceğim. Hepsi dedim.
zevk meselesiEski solistleri çok daha iyiydi bende ondan sonra iğrendim
Hepsi ne bee? Yine @Çiğdem- ergenliği tutmuş
Gülçinin hatrına Hepsi @MasacRE- kusura bakma senin bu kel kafalı adamlarına desteğim bukadarsadakatimizi gösterip HEPSİ diyoruz
Keşke hep ergen kalsaymışsınGülçinin hatrına Hepsi @MasacRE- kusura bakma senin bu kel kafalı adamlarına desteğim bukadar
İlk çıkış şarkıları ve Yalan şarkıları güzeldi.Sonrası boş Gerçi dahası yoktu galibaZamanında çok dinlemiştik şimdi yalan yok @destere
İlk 2 Albümleri güzeldiİlk çıkış şarkıları ve Yalan şarkıları güzeldi.Sonrası boş Gerçi dahası yoktu galiba
Gülçin de bitti Arabesk yapacakmiş güzelim sesiyleİlk 2 Albümleri güzeldi
Şarkıları Gülçin söylüyordu diğerleri öyle sallanıyor
Ağır drama girmeden , Ebru Gündeş , Sibel Can tarzında Arabesk /Fantazi söylerse güzel hareketli şarkılar çıkar ortayaGülçin de bitti Arabesk yapacakmiş güzelim sesiyle
olsun yakiştiramadım İngilizce bari söyleseydi.Ağır drama girmeden , Ebru Gündeş , Sibel Can tarzında Arabesk /Fantazi söylerse güzel hareketli şarkılar çıkar ortaya
Şarkı yarışmasına katılabilsek bunu yollasalar en kötü 2.olurolsun yakiştiramadım İngilizce bari söyleseydi.
2.yi bırak 5.bile olsa uzun bi aradan sonra harika olurdu bizim içinŞarkı yarışmasına katılabilsek bunu yollasalar en kötü 2.olur