xBUGRAx
Süper Emekli
Güzellik yarışması değil burası
Ben bile Hepsi dediysem iş zaten bitmiştir tartışmaya gerek yok bence , benim onay verdiğim kadınlar başarılıdır başka türlü onay vermem mümkün değil biliyorsunuz ki @S.G.A.T. @destere
Değiştir üst üste 3 yıl en iyi grup ödülünü aldılar bir sürü hit çıkardılar 3 albümden ,Gülçin hala devam ediyorÇok doğru, oy mu değiştirsem acaba?
Bana göre değiller, tarzım değilDeğiştir üst üste 3 yıl en iyi grup ödülünü aldılar bir sürü hit çıkardılar 3 albümden ,Gülçin hala devam ediyor
O kel kafalı heriflermi senin tarzınBana göre değiller, tarzım değil
Kel olması sesini etkilemiyor solistin ya da gitarınO kel kafalı heriflermi senin tarzın
İtici duruyor , Cemil Özeren hariçKel olması sesini etkilemiyor solistin ya da gitarın
Şarkı konusunda tipe bakmıyorum ben. Şarkı önemliİtici duruyor , Cemil Özeren hariç
Adamın tipi iyi olunca şarkısı daha hoş geliyor kulağaŞarkı konusunda tipe bakmıyorum ben. Şarkı önemli
Kararsız olduğum bir guruptu ve yorumlarada baktım seninle aynı tarafda olmaya karar verdim Işe yaramayacak belki ama olsun.
duuurrr bekleKararsız olduğum bir guruptu ve yorumlarada baktım seninle aynı tarafda olmaya karar verdim Işe yaramayacak belki ama olsun.
Buda tuttu yani
Ha bir de Hepsi'ye oy toplayacaksın yani? Herkesten beklerdim de senden beklemezdim Hepsi tercihini dumura uğrattın beni gözümde bittin yaniduuurrr bekle
Oyladım bileduuurrr bekle
Neyse 1 oy 1 oydur, fazla fark yok umudum sürüyor şimdilikKararsız olduğum bir guruptu ve yorumlarada baktım seninle aynı tarafda olmaya karar verdim Işe yaramayacak belki ama olsun.
Buda tuttu yani