2025 En Favori Güzel 2025 - Kazananı Belli Oldu!

Fikirleri değişmeyip sabit kalan insanlar düz insanlardır değişmeyen tek şey değişimdir..

ay%C3%A7a-ay%C5%9Fin-turan-v0-8qpaa2eqtb6c1.jpg

Şu gacı iki finalistinizi toplar 5le çarpar mesela
Ben fikrine bir şey demedim. Ben bir dediğinin diğerine uymamasından bahsediyorum. İkisi farklı şeyler :A

Sende hep kaybeden tarafında olmuşsun ama finalde telafi olmuş :A

Dur sana ne diyeceğim. Dark ben ve Bully’i bir konuşma kutusuna ekleyip uzunca yazı yazmıştı bir adaya + 10 vermemiz hakkında ama tabi kaale almadık. Mesaja cevap bile yazmadık :A @Bully
Kaale alınacak biri değil ki @DarkLegenD :A

Dur sana ne diyeceğim. Dark ben ve Bully’i bir konuşma kutusuna ekleyip uzunca yazı yazmıştı bir adaya + 10 vermemiz hakkında ama tabi kaale almadık. Mesaja cevap bile yazmadık :A @Bully
Hiç utanmadan millete mi anlatıyorsun bir de bu rezilliği. :A Forumun bekası adına naçizane bir istekte bulunmuştum ama boşunaymış. :A @Bully @Yakamoz-Asi

Ben fikrine bir şey demedim. Ben bir dediğinin diğerine uymamasından bahsediyorum. İkisi farklı şeyler :A
Eeee tamam fikrim değişmiş demek :A
Ayriyeten fikrim de değişmemiş o dönem finalde Alina Boz'u tutmuşum ki bence de daha güzel. Zaten yarı finaldeki dörtlüden hadi en kabul edilebilir isim yine oydu.
Gören de 2021'de Alina Boz favorimdi sanacak.

Hiç utanmadan millete mi anlatıyorsun bir de bu rezilliği. :A Forumun bekası adına naçizane bir istekte bulunmuştum ama boşunaymış. :A @Bully @Yakamoz-Asi
Detay vermedim ama. Kimin için olduğundanda bahsetmedim :A
------

Eeee tamam fikrim değişmiş demek :A
Ayriyeten fikrim de değişmemiş o dönem finalde Alina Boz'u tutmuşum ki bence de daha güzel. Zaten yarı finaldeki dörtlüden hadi en kabul edilebilir isim yine oydu.
Gören de 2021'de Alina Boz favorimdi sanacak.
Hala fikir diyor. O mevzuyu @Bully dedi. Ben söz ettiğim bu konu ile alakasız.
Senin genel huyundan bahsettim :A
------

Yahu prim verip durma ṣu konuda bu
✍🏻not ettim

------

Abartıyorsun işte. Bir dediğim bir dediğimi tutmuyormuş iftiraaa
Kaç senedir Simge, Mine Tugay diyen adamım ben

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Konu o mu sence? :A Bu muhabbeti anlatarak "Sayın Dark bizden etkinliğe ekstra katkı sunup diğerleriden daha güzel olan hanımefendileri ön plana koymamızı istedi ama biz kabul etmedik" itirafında bulunuyorsun. :A Neyse ki bu saatten sonra size bir daha etkinlik teslim etmezler. :A @Bully

• Güldürdün
Reactions: Dosi and Bully
------

------

✍🏻not ettim
Ben fikir sen huy dedin evet :A Sen daha iyi tanıyorsun elbet kendisini :A

• Aynen
Reactions: Dosi
Abartıyorsun işte. Bir dediğim bir dediğimi tutmuyormuş iftiraaa
Kaç senedir Simge, Mine Tugay diyen adamım ben
Kafayı ünlü kadınlarla bozmuşsun.
He he ben deminden beri en favori güzel mevzusundan bahsediyorum. Öyle san tamam

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
Konu o mu sence? :A Bu muhabbeti anlatarak "Sayın Dark bizden etkinliğe ekstra katkı sunup diğerleriden daha güzel olan hanımefendileri ön plana koymamızı istedi ama biz kabul etmedik" itirafında bulunuyorsun. :A Neyse ki bu saatten sonra size bir daha etkinlik teslim etmezler. :A @Bully
Kim etmeyecek? Kararlar benden geçiyor :A

• İlginç
Reactions: DarkLegenD
Biz teslim edeceğiz bize yine etkinlikleri :A O konuda için rahat olsun :A

• İlginç
  • Güldürdün
Reactions: Dosi and DarkLegenD