@Tolstoyevski 'ye sordum hangisi diye. O da kendince kriterler seçerek seçimini yaptıAynen Yasemin gerçekten soğuk nevalenin önünde gideni aşırı haklısın.
Aynı ismi düşünmüşüz, o yüzden karar netleşti.
Yarın ilk tur başlayacak
@Tolstoyevski 'ye sordum hangisi diye. O da kendince kriterler seçerek seçimini yaptıAynen Yasemin gerçekten soğuk nevalenin önünde gideni aşırı haklısın.
Boşuna kafamız aynı çalışıyor demiyorsun doğru bir seçim yaptık hayırlı uğurlu olsun bakalım yarın start verelim hele hayırlısıyla@Tolstoyevski 'ye sordum hangisi diye. O da kendince kriterler seçerek seçimini yaptı
Aynı ismi düşünmüşüz, o yüzden karar netleşti.
Yarın ilk tur başlayacak
Kesinlikle harika bir proje oldu insta projesi, hem zamandan tasarruf hem de kaliteden ödün vermeyiz artık@MasacRE teşekkür ederiz Instagram fikri için
@Tolstoyevski 'de bu fikir üzerine başka bir fikir ile geldi ve artık ikimizde aynı anda hangi foto seçilecek ayarlayabiliyoruzhem telefonumdan arada beğenmediklerim için yükle sil yükü yok oldu hem de Tols zaman kazanıyor
Bundan sonraki turlar en güncel fotolar olacak.
Bir güzelin nerdeyse 10 sene önceki halini seçmiştin. Önüne geçeriz artıkKesinlikle harika bir proje oldu insta projesi, hem zamandan tasarruf hem de kaliteden ödün vermeyiz artıkİlk 7 grup için geçti ama 8 ve sonrası itibariyle yürürlüğe girmiş olacak, keşke daha önce akla gelseydi ama olsun geç olsun güç olmasın böylesi ne senin telefonu yoruyor ne de beni google görsellere eski fotolarda boğulmamı sağlıyor. Manavdan elma seçer gibi rahatça seçip bana paslaman yeterli oluyorFikir atası @MasacRE ye tekrar teşekkürlerimizi iletelim
Ama suç Google Görseller'indi bizim ne suçumuz var en önlerde o fotoğraflar çıkıyor sonuçtaBir güzelin nerdeyse 10 sene önceki halini seçmiştin. Önüne geçeriz artık
@MasacRE teşekkür ederiz Instagram fikri için
@Tolstoyevski 'de bu fikir üzerine başka bir fikir ile geldi ve artık ikimizde aynı anda hangi foto seçilecek ayarlayabiliyoruzhem telefonumdan arada beğenmediklerim için yükle sil yükü yok oldu hem de Tols zaman kazanıyor
Bundan sonraki turlar en güncel fotolar olacak.
Ne demek efendim. Katkımız olduysa ne mutluKesinlikle harika bir proje oldu insta projesi, hem zamandan tasarruf hem de kaliteden ödün vermeyiz artıkİlk 7 grup için geçti ama 8 ve sonrası itibariyle yürürlüğe girmiş olacak, keşke daha önce akla gelseydi ama olsun geç olsun güç olmasın böylesi ne senin telefonu yoruyor ne de beni google görsellere eski fotolarda boğulmamı sağlıyor. Manavdan elma seçer gibi rahatça seçip bana paslaman yeterli oluyorFikir atası @MasacRE ye tekrar teşekkürlerimizi iletelim
İlla hep imzan olacak güzellerdeNe demek efendim. Katkımız olduysa ne mutluInstagram gerçekten hem kolaylık açısından hem de güncel ve güzel fotolarını bulmak açısından faydalı olacaktır. Tols'un üzerine eklediği fikri nedir bu arada
Ne demek efendim. Katkımız olduysa ne mutluInstagram gerçekten hem kolaylık açısından hem de güncel ve güzel fotolarını bulmak açısından faydalı olacaktır. Tols'un üzerine eklediği fikri nedir bu arada
İlla hep imzan olacak güzellerde
Bir 'ortak' hesap açtı ve o turda bulunan isimleri takip etti, ben de takip edilen ünlülerde güzel bulduğum fotolarda seçim yaptım şu kaydetme işareti oluyor instagramda, oraya kayıt oldu. Sonra Tols oraya girip kayıt edilen fotolarla kolaj yaptı@Tolstoyevski eksik anlattıysam tamamlarsın
İlla hep imzan olacak güzellerde
Bir 'ortak' hesap açtı ve o turda bulunan isimleri takip etti, ben de takip edilen ünlülerde güzel bulduğum fotolarda seçim yaptım şu kaydetme işareti oluyor instagramda, oraya kayıt oldu. Sonra Tols oraya girip kayıt edilen fotolarla kolaj yaptı@Tolstoyevski eksik anlattıysam tamamlarsın
O da iyi bir ekleme olmuş. Tek hesap üzerinden Dosi'nin seçimleri üzerinden ilerlesiniz artıkKısacası yemeklerin malzeme seçimleri @Dosi 'den pişirip sunması benden fikri ortaya çıktıHem daha hızlı olmaya hem de benim üzerimden yük kalkmasına neden oldu foto seçimlerinde birazcık (çok da değil tabii) zevksiz olabiliyorum ayıptır söylemesi.
Yok yok Ramazan'dan sonra o kriterlere bakmamO da iyi bir ekleme olmuş. Tek hesap üzerinden Dosi'nin seçimleri üzerinden ilerlesiniz artıkYalnız Dosi kapalı fotoları seçer hep, ileriki turlarda ben de uygun foto atarım
O da iyi bir ekleme olmuş. Tek hesap üzerinden Dosi'nin seçimleri üzerinden ilerlesiniz artıkYalnız Dosi kapalı fotoları seçer hep, ileriki turlarda ben de uygun foto atarım
Bugün beni haşladı zaten yine nasıl bu kadar dekolte seçersin mübarek günlerde diyeYok yok Ramazan'dan sonra o kriterlere bakmammayolu beklemeyin tabiki ama diğer omuz sırt vs dekolte laf etmem gibi gibi
@Tolstoyevski
Ona bakarsan bir sürü isim vardı söylenmeyenBu arada yeni fark ettim, kimse Zeynep Bastık’ı önermemiş hatta ismi bile geçmemiş 😱 Bence rahat 3 tur geçerdi, ilginç olmuş isminin bile geçmemesi@Dosi
Eeee 225 isim olunca zamanında kimler söylemedikiZeynep Bastık'a gelene kadar kimler kimler kesik yedi etkinlik başında...@MasacRE
Bu arada yeni fark ettim, kimse Zeynep Bastık’ı önermemiş hatta ismi bile geçmemiş 😱 Bence rahat 3 tur geçerdi, ilginç olmuş isminin bile geçmemesi@Dosi
Ona bakarsan bir sürü isim vardı söylenmeyen
2019 zamanıda son dakikada @Sherlock önermişti ve ozamanlar tanımıyordum bileşarkı söyleyenler olarak Hadise ve Simge söylendi tekonlarda şuan yoklar.
Şerlok beyciğim ile etkinlik öncesi öneri listesi hazırlarken Zeynep Bastık'ın da adını andık ama o kadar az hakkımız vardı ki Zeynep Bastık'a falan sıra gelmesi mümkün değildiZeynep Bastık'a gelene kadar kimler kimler kesik yedi etkinlik başında...@MasacRE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?