2021 En Favori Güzel 2021 - Genel Yorum Konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ekledim Tülin Özen ve Ebru Özkan'ı.
@kerem son kararı versin, Yasemin mi yoksa Songül mü.
Binnur Kaya'yı sileceğim ve kalan 2 kontenjanda Meryem Uzerli, Nurgül Yeşilçay, Tuğba Yurt ve bir iki isim daha @Tolstoyevski 'ye sunacağım ve 2 isim tamami ile onun kararı ile olacak. Bu ayrıcalık onun hakkı :A
Ve son 2 ismi seçerek listeyi 100'e tamamlamış olduk cümleten hayırlı olsun. :A

Seçimlerim 45 yaşındaki Nurgül Yeşilçay ile 37 yaşındaki Meryem Uzerli oldu... İyi de oldular, olmazlarsa olmazdı zaten... :A @MasacRE @MEnes @Sherlock @DarkLegenD

Dönüş yapacağım akşama. :A @Dosi
Geç kaldın öneri için :A sana okadar aman yarına uğra demiştim Cuma günü. Neyseki zar zor sonlara doğru Tuba önerildi :A
Tüm yorumlara bakamayacağın için kısa özet geçeyim:
Şu etkinlikte çok fazla isim olup yorulmayalım diye limiti 3 öneri koydum ve en fazla 50 civarı olur üstünede ben ekleme yapıp 70le kapatırım dedim ama 100 oldu :A zaman zaman ufak tartışmaşarda oldu ve 34 sayfa mesaj yazıldı :A söz konusu güzeller olunca ilgi çok oldu :A
İddiasız isimlerde yok değil ama en azından bir önceki sefer ilerleyen tüm güzeller yer almış oldu :A
Yarın akşama oylamalara start vereceğiz. Günde 2 konu ile ilerleriz. İlk grupların oylama süresi uzun olur ama son 2 grubunki 2 gün olur ve hepsi birlikte kapanır :A maksat senin gibi ara sıra girenler en azından bir çoğuna yetişsin :A ilk turda 10 konu olur ve 5 günlük süreçte açılıp 1 haftalık süreçte oylama sona ermiş olur :A
Başta ağırdan alırız yani :A

• Güldürdün
Reactions: Yakamoz-Asi
Son düzenleme:
  • Güldürdün
Reactions: Dosi
Yapma kötü oluyorum yapma... :A
------

Ben de diyorum nasıl fark etmedi sonradan görmüşsün... :A Ben her şeyin farkındaydım merak etme, olayı çözdüm... :A
Ya ben etkinlik yürüttüğümde ve bi de işin içine kaos girince bildirim trafiğim aşırı yoğun oluyor :A bu gibi durumlarda ortam sakinleştiğinde geriye gidip neler yazıldı diye yine okurken ozaman farkediyorum :A er yada geç illa görüyorum yinede :A dün gece birden bura alevlendi ve sayflarca yorum yazıldı :A sonuç olarak benden beklenmedik bildirim kaçırma durumu oldu :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes
Tüh be kimse Fatma Tezcan yazmamış üzüldüm. :( Neyse kısmet değilmiş.

Tüh be kimse Fatma Tezcan yazmamış üzüldüm. :( Neyse kısmet değilmiş.
Adı geçmişti. Çok Güzel Hareketler 2 oyuncularını öneren kişi aradan seçmek zorunda kaldı :A
Baktım fotoya ama erken elenirdi zaten.
Bir sürü isim liste dışı kaldı.
Bende Tuğba Yurt olsun isterdim.

Adı geçmişti. Çok Güzel Hareketler 2 oyuncularını öneren kişi aradan seçmek zorunda kaldı :A
Baktım fotoya ama erken elenirdi zaten.
Bir sürü isim liste dışı kaldı.
Bende Tuğba Yurt olsun isterdim.
Ben önermiştim de 3 kişi olduğunu bilmediğim için liste dışı kalmıştı. Nehir Erdoğan da vardı bende. :) Bekledim yazan olur mu diye ama olmamış.

• Beğendim
Ya ben etkinlik yürüttüğümde ve bi de işin içine kaos girince bildirim trafiğim aşırı yoğun oluyor :A bu gibi durumlarda ortam sakinleştiğinde geriye gidip neler yazıldı diye yine okurken ozaman farkediyorum :A er yada geç illa görüyorum yinede :A dün gece birden bura alevlendi ve sayflarca yorum yazıldı :A sonuç olarak benden beklenmedik bildirim kaçırma durumu oldu :A
Zaten bir etkinlik varsa ve bunu sen yapıyorsan ve bizim gibi insanlar varsa o ortamda kaos olmama ihtimali genelde düşük oluyor... :A

• Güldürdün
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
173,101
Üyeler
8,483
Son Üye
justking