Ozaman Büşra'yı sileyimAkıncı'yı projeden sayma konusunda emin misin.
Onu değil de Yasemin'i cidden sil ya boşa yer gerçekten. İlla Yasemin olacaksa Yasemin Allen olabilir.Ozaman Büşra'yı sileyim
Yasemin Allen yokmuydu 😱Onu değil de Yasemin'i cidden sil ya boşa yer gerçekten. İlla Yasemin olacaksa Yasemin Allen olabilir.
Ha o zaman gözümden kaçmış. @kerem'in Songül Öden demesini mi bekleyeceksin demişti zaten.Yasemin Allen yokmuydu 😱
------
Varmış
Acelemiz yok. Kura işleri daha yarın akşama olur. Yasemin Ergene hangi gruptaysa ve değişim olacaksa yer değiştiririzHa o zaman gözümden kaçmış. @kerem'in Songül Öden demesini mi bekleyeceksin demişti zaten.
Beter oldu zaten. Kavga ettik biraz ama düzeldi sonraBeter et şu musibeti. .ss
Aman düzelmesin def olup gitsin forumdan.Beter oldu zaten. Kavga ettik biraz ama düzeldi sonra
Hepimizi yollar o gitmez onda o göz yokAman düzelmesin def olup gitsin forumdan.
Bu forumda gitmesi gereken çok kişi var ama neyse.Hepimizi yollar o gitmez onda o göz yok
Ve son 2 ismi seçerek listeyi 100'e tamamlamış olduk cümleten hayırlı olsun.Ekledim Tülin Özen ve Ebru Özkan'ı.
@kerem son kararı versin, Yasemin mi yoksa Songül mü.
Binnur Kaya'yı sileceğim ve kalan 2 kontenjanda Meryem Uzerli, Nurgül Yeşilçay, Tuğba Yurt ve bir iki isim daha @Tolstoyevski 'ye sunacağım ve 2 isim tamami ile onun kararı ile olacak. Bu ayrıcalık onun hakkı
Geç kaldın öneri için sana okadar aman yarına uğra demiştim Cuma günü. Neyseki zar zor sonlara doğru Tuba önerildiDönüş yapacağım akşama. @Dosi
Yapma kötü oluyorum yapma...
Ben de diyorum nasıl fark etmedi sonradan görmüşsün... Ben her şeyin farkındaydım merak etme, olayı çözdüm...Bildirim trafiğinden yeni gördüm
1 saat dah geç gelsen hakkın yok olacaktı
@MasacRE şimdi kafaya yattı tercihin
Ya ben etkinlik yürüttüğümde ve bi de işin içine kaos girince bildirim trafiğim aşırı yoğun oluyor bu gibi durumlarda ortam sakinleştiğinde geriye gidip neler yazıldı diye yine okurken ozaman farkediyorum er yada geç illa görüyorum yinede dün gece birden bura alevlendi ve sayflarca yorum yazıldı sonuç olarak benden beklenmedik bildirim kaçırma durumu olduYapma kötü oluyorum yapma...
------
Ben de diyorum nasıl fark etmedi sonradan görmüşsün... Ben her şeyin farkındaydım merak etme, olayı çözdüm...
Adı geçmişti. Çok Güzel Hareketler 2 oyuncularını öneren kişi aradan seçmek zorunda kaldıTüh be kimse Fatma Tezcan yazmamış üzüldüm. Neyse kısmet değilmiş.
Ben önermiştim de 3 kişi olduğunu bilmediğim için liste dışı kalmıştı. Nehir Erdoğan da vardı bende. Bekledim yazan olur mu diye ama olmamış.Adı geçmişti. Çok Güzel Hareketler 2 oyuncularını öneren kişi aradan seçmek zorunda kaldı
Baktım fotoya ama erken elenirdi zaten.
Bir sürü isim liste dışı kaldı.
Bende Tuğba Yurt olsun isterdim.
Zaten bir etkinlik varsa ve bunu sen yapıyorsan ve bizim gibi insanlar varsa o ortamda kaos olmama ihtimali genelde düşük oluyor...Ya ben etkinlik yürüttüğümde ve bi de işin içine kaos girince bildirim trafiğim aşırı yoğun oluyor bu gibi durumlarda ortam sakinleştiğinde geriye gidip neler yazıldı diye yine okurken ozaman farkediyorum er yada geç illa görüyorum yinede dün gece birden bura alevlendi ve sayflarca yorum yazıldı sonuç olarak benden beklenmedik bildirim kaçırma durumu oldu