En Favori Güzel 2019 | 8. Grup

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi 8 güzel üst tura yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    22
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunlar bittikten sonra başla bence, aceleye gerek yok
Bugün canım çıktı 8 konuyu açınca
Yine aynı gün bukadarını bünyem kaldıramaz. Sabah başladım akşama kadar 2 kere tekefonu şarja taktım ve iyiki dünden kalma yemeklerim vardıda aradan çıkardım bunu. Hergün 2 konu falan açsam iyi olur
Sonra 2. tur için bekleriz biraz

Reactions: MasacRE
Bunlar bitsin ondan sonra dörder dörder aç o zaman, nasıl fikir

Reactions: Dosi
Bunlar bitsin ondan sonra dörder dörder aç o zaman, nasıl fikir
Yarın sakin kafayla düşüneyim biraz
Ben diğer 8ide böyle açıp ona daha çok zaman verecem oylama için. Fikrim böyle yani. Yada olmadı bunların sürelerini uzatıp diğer kalan 8 grubu salı günü açayım? Sonra biter 1. tur

Ya foto yanıtlar yapmayın diyorsun ama foto yanıtlarıyla sen yazıyorsun o foto yollayınca da haklı çıkmıyorsunuz
haha, benim yorumlarımımı takip ediyorsun?
@xemrexxx ve @serhatt yapıyor genelde ama onlar direk foto. ben hiç olmazsa yorum yazip yorumumla destekleyici yapıyorum

İyi de öyle yaparsan yine bir güne 8 konu sıkıştırmış oluyorsun, ne anlamı var o zaman?

İyi de öyle yaparsan yine bir güne 8 konu sıkıştırmış oluyorsun, ne anlamı var o zaman?
Yok hepsi Salı günü gelmez
Ben haftaya inşallah işe geri dönecem. Azar azar açarım. Ondan sonraki hafta paskalya tatili ve ozaman 3. tura başlarız ama orda Menes için yavaş tempoda gidecem

Yok hepsi Salı günü gelmez
Ben haftaya inşallah işe geri dönecem. Azar azar açarım. Ondan sonraki hafta paskalya tatili ve ozaman 3. tura başlarız ama orda Menes için yavaş tempoda gidecem
Neyse sen kendine göre ayarla işte, çok da yorma kendini ama acelemiz yok merak etme sindire sindire bakarız güzellere

Neyse sen kendine göre ayarla işte, çok da yorma kendini ama acelemiz yok merak etme sindire sindire bakarız güzellere
Hiç kendimi yormamış gibi şimdide yayin akışı anketini tamamlıyorum
Pazar kaldı, onuda yapayım kurtulayım
bir kere bulaştık

Haftaya diğer yarısını yapmak kafama yattı. bunlarin süresinide pazar gecesine kadar uzatacam. Rahat rahat takılın siz konularda. hem böylelikle @MEnes rahat yetişir en heyecanli kısımlara

Reactions: MEnes and MasacRE
MAKUL.

Bazen sinir bozucu geliyorsun bana ama bu aralar sana iyi davranasım var. Artık askere gidecen diyemi bilmiyorum amaillaki bu tavrımda senin gözünde Makul bir davranış
Bazen kendime bile sinir bozucu geldiğim oluyor, o yüzden çok da şaapmamak lazım.
O davranışın ise sonuna kadar makul elbette.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...