asla oylamayı hep adil kullanıyorumAleyna ilerlerse ileriki turlarda almaz oyumu daha güzeller varsa. Sizin gibi fanlık yapmıyorum oylarken![]()
asla oylamayı hep adil kullanıyorumAleyna ilerlerse ileriki turlarda almaz oyumu daha güzeller varsa. Sizin gibi fanlık yapmıyorum oylarken![]()
Demet'e oy veren kişi konuştu @MasacREasla oylamayı hep adil kullanıyorumfan konusunda asıl Aleynayı almamalıydınız
![]()
adaylardan oda oy alabilir doğal değilmidir sence ayrıca sen fancılık diyordun ya al ispatıdır sana
Aleyna hiç olmasım diyorsun. Senin lafına karşılık oadaylardan oda oy alabilir doğal değilmidir sence ayrıca sen fancılık diyordun ya al ispatıdır sana![]()
aman istediğinizi yapın fancılık yada istediğinizi aday yapın ama gerçekleri asla değiştirmiyor onu bilinAleyna hiç olmasım diyorsun. Senin lafına karşılık o![]()
Hmm tabi tabiaman istediğinizi yapın fancılık yada istediğinizi aday yapın ama gerçekleri asla değiştirmiyor onu bilin![]()
Bugün canım çıktı 8 konuyu açıncaBunlar bittikten sonra başla bence, aceleye gerek yok![]()
Ya foto yanıtlar yapmayın diyorsun ama foto yanıtlarıyla sen yazıyorsun o foto yollayınca da haklı çıkmıyorsunuzHmm tabi tabi
Ekli dosyayı görüntüle 66512
Bunlar bitsin ondan sonra dörder dörder aç o zaman, nasıl fikirBugün canım çıktı 8 konuyu açıncaYine aynı gün bukadarını bünyem kaldıramaz. Sabah başladım akşama kadar 2 kere tekefonu şarja taktım ve iyiki dünden kalma yemeklerim vardıda aradan çıkardım bunu. Hergün 2 konu falan açsam iyi olur
Sonra 2. tur için bekleriz biraz
![]()
Yarın sakin kafayla düşüneyim birazBunlar bitsin ondan sonra dörder dörder aç o zaman, nasıl fikir![]()
İyi de öyle yaparsan yine bir güne 8 konu sıkıştırmış oluyorsun, ne anlamı var o zaman?Yarın sakin kafayla düşüneyim birazBen diğer 8ide böyle açıp ona daha çok zaman verecem oylama için. Fikrim böyle yani. Yada olmadı bunların sürelerini uzatıp diğer kalan 8 grubu salı günü açayım? Sonra biter 1. tur
Yok hepsi Salı günü gelmezİyi de öyle yaparsan yine bir güne 8 konu sıkıştırmış oluyorsun, ne anlamı var o zaman?![]()
Neyse sen kendine göre ayarla işte, çok da yorma kendini ama acelemiz yok merak etme sindire sindire bakarız güzellereYok hepsi Salı günü gelmezBen haftaya inşallah işe geri dönecem. Azar azar açarım. Ondan sonraki hafta paskalya tatili ve ozaman 3. tura başlarız ama orda Menes için yavaş tempoda gidecem
![]()
Hiç kendimi yormamış gibi şimdide yayin akışı anketini tamamlıyorumNeyse sen kendine göre ayarla işte, çok da yorma kendini ama acelemiz yok merak etme sindire sindire bakarız güzellere![]()
MAKUL.Hiç kendimi yormamış gibi şimdide yayin akışı anketini tamamlıyorumPazar kaldı, onuda yapayım kurtulayım
bir kere bulaştık
Haftaya diğer yarısını yapmak kafama yattı. bunlarin süresinide pazar gecesine kadar uzatacam. Rahat rahat takılın siz konularda. hem böylelikle @MEnes rahat yetişir en heyecanli kısımlara![]()
Bazen sinir bozucu geliyorsun bana ama bu aralar sana iyi davranasım var. Artık askere gidecen diyemi bilmiyorum amaillaki bu tavrımda senin gözünde Makul bir davranışMAKUL.![]()
Bazen kendime bile sinir bozucu geldiğim oluyor, o yüzden çok da şaapmamak lazım.Bazen sinir bozucu geliyorsun bana ama bu aralar sana iyi davranasım var. Artık askere gidecen diyemi bilmiyorum amaillaki bu tavrımda senin gözünde Makul bir davranış![]()