En Favori Güzel 2019 | 8. Grup

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi 8 güzel üst tura yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    22
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aleyna ilerlerse ileriki turlarda almaz oyumu daha güzeller varsa. Sizin gibi fanlık yapmıyorum oylarken :A
asla oylamayı hep adil kullanıyorum :A hak ediyorsa oyluyorum fan konusunda asıl Aleynayı almamalıydınız :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
aman istediğinizi yapın fancılık yada istediğinizi aday yapın ama gerçekleri asla değiştirmiyor onu bilin :A
Hmm tabi tabi
HugeDarlingArmadillo-small.gif

• Güldürdün
Reactions: Turkuazz
Bunlar bittikten sonra başla bence, aceleye gerek yok :A
Bugün canım çıktı 8 konuyu açınca :A Yine aynı gün bukadarını bünyem kaldıramaz. Sabah başladım akşama kadar 2 kere tekefonu şarja taktım ve iyiki dünden kalma yemeklerim vardıda aradan çıkardım bunu. Hergün 2 konu falan açsam iyi olur :A Sonra 2. tur için bekleriz biraz :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
Bugün canım çıktı 8 konuyu açınca :A Yine aynı gün bukadarını bünyem kaldıramaz. Sabah başladım akşama kadar 2 kere tekefonu şarja taktım ve iyiki dünden kalma yemeklerim vardıda aradan çıkardım bunu. Hergün 2 konu falan açsam iyi olur :A Sonra 2. tur için bekleriz biraz :A
Bunlar bitsin ondan sonra dörder dörder aç o zaman, nasıl fikir :A

• Güldürdün
Bunlar bitsin ondan sonra dörder dörder aç o zaman, nasıl fikir :A
Yarın sakin kafayla düşüneyim biraz :A Ben diğer 8ide böyle açıp ona daha çok zaman verecem oylama için. Fikrim böyle yani. Yada olmadı bunların sürelerini uzatıp diğer kalan 8 grubu salı günü açayım? Sonra biter 1. tur

• Güldürdün
Ya foto yanıtlar yapmayın diyorsun ama foto yanıtlarıyla sen yazıyorsun o foto yollayınca da haklı çıkmıyorsunuz :A:A
haha, benim yorumlarımımı takip ediyorsun? :A @xemrexxx ve @serhatt yapıyor genelde ama onlar direk foto. ben hiç olmazsa yorum yazip yorumumla destekleyici yapıyorum :A

Yarın sakin kafayla düşüneyim biraz :A Ben diğer 8ide böyle açıp ona daha çok zaman verecem oylama için. Fikrim böyle yani. Yada olmadı bunların sürelerini uzatıp diğer kalan 8 grubu salı günü açayım? Sonra biter 1. tur
İyi de öyle yaparsan yine bir güne 8 konu sıkıştırmış oluyorsun, ne anlamı var o zaman? :A

• Güldürdün
İyi de öyle yaparsan yine bir güne 8 konu sıkıştırmış oluyorsun, ne anlamı var o zaman? :A
Yok hepsi Salı günü gelmez :A Ben haftaya inşallah işe geri dönecem. Azar azar açarım. Ondan sonraki hafta paskalya tatili ve ozaman 3. tura başlarız ama orda Menes için yavaş tempoda gidecem :A

• Güldürdün
Yok hepsi Salı günü gelmez :A Ben haftaya inşallah işe geri dönecem. Azar azar açarım. Ondan sonraki hafta paskalya tatili ve ozaman 3. tura başlarız ama orda Menes için yavaş tempoda gidecem :A
Neyse sen kendine göre ayarla işte, çok da yorma kendini ama acelemiz yok merak etme sindire sindire bakarız güzellere :A

• Güldürdün
Neyse sen kendine göre ayarla işte, çok da yorma kendini ama acelemiz yok merak etme sindire sindire bakarız güzellere :A
Hiç kendimi yormamış gibi şimdide yayin akışı anketini tamamlıyorum :F Pazar kaldı, onuda yapayım kurtulayım :A bir kere bulaştık :A
Haftaya diğer yarısını yapmak kafama yattı. bunlarin süresinide pazar gecesine kadar uzatacam. Rahat rahat takılın siz konularda. hem böylelikle @MEnes rahat yetişir en heyecanli kısımlara :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes and MasacRE
Hiç kendimi yormamış gibi şimdide yayin akışı anketini tamamlıyorum :F Pazar kaldı, onuda yapayım kurtulayım :A bir kere bulaştık :A
Haftaya diğer yarısını yapmak kafama yattı. bunlarin süresinide pazar gecesine kadar uzatacam. Rahat rahat takılın siz konularda. hem böylelikle @MEnes rahat yetişir en heyecanli kısımlara :A
MAKUL. :A

• Güldürdün
Bazen sinir bozucu geliyorsun bana ama bu aralar sana iyi davranasım var. Artık askere gidecen diyemi bilmiyorum amaillaki bu tavrımda senin gözünde Makul bir davranış :A
Bazen kendime bile sinir bozucu geldiğim oluyor, o yüzden çok da şaapmamak lazım. :A O davranışın ise sonuna kadar makul elbette. :A :A

• Güldürdün
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...