asla oylamayı hep adil kullanıyorum hak ediyorsa oyluyorum fan konusunda asıl Aleynayı almamalıydınızAleyna ilerlerse ileriki turlarda almaz oyumu daha güzeller varsa. Sizin gibi fanlık yapmıyorum oylarken
asla oylamayı hep adil kullanıyorum hak ediyorsa oyluyorum fan konusunda asıl Aleynayı almamalıydınızAleyna ilerlerse ileriki turlarda almaz oyumu daha güzeller varsa. Sizin gibi fanlık yapmıyorum oylarken
Demet'e oy veren kişi konuştu @MasacREasla oylamayı hep adil kullanıyorum fan konusunda asıl Aleynayı almamalıydınız
adaylardan oda oy alabilir doğal değilmidir sence ayrıca sen fancılık diyordun ya al ispatıdır sanaDemet'e oy veren kişi konuştu @MasacRE
Aleyna güzel ve tatlı bir kız
Aleyna hiç olmasım diyorsun. Senin lafına karşılık oadaylardan oda oy alabilir doğal değilmidir sence ayrıca sen fancılık diyordun ya al ispatıdır sana
aman istediğinizi yapın fancılık yada istediğinizi aday yapın ama gerçekleri asla değiştirmiyor onu bilinAleyna hiç olmasım diyorsun. Senin lafına karşılık o
Hmm tabi tabiaman istediğinizi yapın fancılık yada istediğinizi aday yapın ama gerçekleri asla değiştirmiyor onu bilin
Bugün canım çıktı 8 konuyu açınca Yine aynı gün bukadarını bünyem kaldıramaz. Sabah başladım akşama kadar 2 kere tekefonu şarja taktım ve iyiki dünden kalma yemeklerim vardıda aradan çıkardım bunu. Hergün 2 konu falan açsam iyi olur Sonra 2. tur için bekleriz birazBunlar bittikten sonra başla bence, aceleye gerek yok
Ya foto yanıtlar yapmayın diyorsun ama foto yanıtlarıyla sen yazıyorsun o foto yollayınca da haklı çıkmıyorsunuzHmm tabi tabi
Ekli dosyayı görüntüle 66512
Bunlar bitsin ondan sonra dörder dörder aç o zaman, nasıl fikirBugün canım çıktı 8 konuyu açınca Yine aynı gün bukadarını bünyem kaldıramaz. Sabah başladım akşama kadar 2 kere tekefonu şarja taktım ve iyiki dünden kalma yemeklerim vardıda aradan çıkardım bunu. Hergün 2 konu falan açsam iyi olur Sonra 2. tur için bekleriz biraz
Yarın sakin kafayla düşüneyim biraz Ben diğer 8ide böyle açıp ona daha çok zaman verecem oylama için. Fikrim böyle yani. Yada olmadı bunların sürelerini uzatıp diğer kalan 8 grubu salı günü açayım? Sonra biter 1. turBunlar bitsin ondan sonra dörder dörder aç o zaman, nasıl fikir
İyi de öyle yaparsan yine bir güne 8 konu sıkıştırmış oluyorsun, ne anlamı var o zaman?Yarın sakin kafayla düşüneyim biraz Ben diğer 8ide böyle açıp ona daha çok zaman verecem oylama için. Fikrim böyle yani. Yada olmadı bunların sürelerini uzatıp diğer kalan 8 grubu salı günü açayım? Sonra biter 1. tur
Yok hepsi Salı günü gelmez Ben haftaya inşallah işe geri dönecem. Azar azar açarım. Ondan sonraki hafta paskalya tatili ve ozaman 3. tura başlarız ama orda Menes için yavaş tempoda gidecemİyi de öyle yaparsan yine bir güne 8 konu sıkıştırmış oluyorsun, ne anlamı var o zaman?
Neyse sen kendine göre ayarla işte, çok da yorma kendini ama acelemiz yok merak etme sindire sindire bakarız güzellereYok hepsi Salı günü gelmez Ben haftaya inşallah işe geri dönecem. Azar azar açarım. Ondan sonraki hafta paskalya tatili ve ozaman 3. tura başlarız ama orda Menes için yavaş tempoda gidecem
Hiç kendimi yormamış gibi şimdide yayin akışı anketini tamamlıyorum Pazar kaldı, onuda yapayım kurtulayım bir kere bulaştıkNeyse sen kendine göre ayarla işte, çok da yorma kendini ama acelemiz yok merak etme sindire sindire bakarız güzellere
MAKUL.Hiç kendimi yormamış gibi şimdide yayin akışı anketini tamamlıyorum Pazar kaldı, onuda yapayım kurtulayım bir kere bulaştık
Haftaya diğer yarısını yapmak kafama yattı. bunlarin süresinide pazar gecesine kadar uzatacam. Rahat rahat takılın siz konularda. hem böylelikle @MEnes rahat yetişir en heyecanli kısımlara
Bazen sinir bozucu geliyorsun bana ama bu aralar sana iyi davranasım var. Artık askere gidecen diyemi bilmiyorum amaillaki bu tavrımda senin gözünde Makul bir davranışMAKUL.
Bazen kendime bile sinir bozucu geldiğim oluyor, o yüzden çok da şaapmamak lazım. O davranışın ise sonuna kadar makul elbette.Bazen sinir bozucu geliyorsun bana ama bu aralar sana iyi davranasım var. Artık askere gidecen diyemi bilmiyorum amaillaki bu tavrımda senin gözünde Makul bir davranış