- Reaksiyon puanı
- 31,799
- Puanı
- 1,059
Al sana dis o zaman, hazır yarışma da yokken
Al sana dis o zaman, hazır yarışma da yokken
Fatmagül de güzel zaten, oy verdiğim tek survivor yarışmacısı.Gözümde Fatmagül Faki, Özgü Namal, Hazal Kaya canlandı. Hatta Fatmagül Faki tam uygun kriterlerine
Özel bir bölüm yapacam bizim yarışmaya yaz öncesiAl sana dis o zaman, hazır yarışma da yokken
Burçin Terzioğlu güzel bir kadın. Ama estetikli güzellerden. Yüz tipinindeki yapaylıklar çok belli oluyor. Bu haliyle çok güzel değil maalesef.Burçin Terzioğlu aşıri güzel deyince deliriyor. Kendisi başkasının zevkini kabullenemiyor
Asuman Krause tam istediğin borlayda ama bana göre ondada güzellik yokFatmagül de güzel zaten, oy verdiğim tek survivor yarışmacısı.Özgü Namal ve Hazal Kaya da güzeller ama boyları kısa. 5-7 cm daha uzun olsalardı keşke.
O zaman olmamış yerine domates kafayı fırlattım suratına
hahahhahhahaO zaman olmamış yerine domates kafayı fırlattım suratına
Burçin Terzioğlu güzel bir kadın. Ama estetikli güzellerden. Yüz tipinindeki yapaylıklar çok belli oluyor. Bu haliyle çok güzel değil maalesef.
Utanmasa bebeklik fotolarını atacak, biz şu anki hallerinden bahsediyoruz
Utanmasa bebeklik fotolarını atacak, biz şu anki hallerinden bahsediyoruzAlın bir de böyle bakın@Sherlock
hahahhahhahaDemez olaydım
Bir sürü estetiksiz güzel var listede ve bu konuda sana katılıyorumHer kusuru olan gidip estetik yapsın bizde ona güzel dersek güzellik denen bir kavram kalmaz o zaman. Ben her zaman doğal güzellikten yanayım, Vahide Perçin örneği gibi. Burçin estetikle güzel olmuş, normalde güzel değil.
Estetiksiz veya estetikli. Hangi haliyle daha güzel olmuşsa benim için o önemli. Doğru bir estetiğin zararı yok bence. Burçin ile Aslıhan'a gelelim mesela. Şu anki hallerine bakınca Burçin daha güzel benim için. Aslıhan estetik yapınca daha güzel olacaksa o da yaptırsın o zamanHer kusuru olan gidip estetik yapsın bizde ona güzel dersek güzellik denen bir kavram kalmaz o zaman. Ben her zaman doğal güzellikten yanayım, Vahide Perçin örneği gibi. Burçin estetikle güzel olmuş, normalde güzel değil.
Ben de eminim sonuncu olmadığıma.
Bur insan nasıl doğmuşsa öyle güzel veya öyle çirkindir. Zaten her çirkin estetik yaptırıp güzel olursa herkes güzel görünür, çirkin/güzel diye birşey kalmaz. Estetiğe karşı değilim ama doğal güzelliğin yanındayım.Estetiksiz veya estetikli. Hangi haliyle daha güzel olmuşsa benim için o önemli. Doğru bir estetiğin zararı yok bence. Burçin ile Aslıhan'a gelelim mesela. Şu anki hallerine bakınca Burçin daha güzel benim için. Aslıhan estetik yapınca daha güzel olacaksa o da yaptırsın o zaman
Beren'le Tuba en güzel değil ki zaten... Keza Sıla da...
Forumca en çok Beren ve Tuba beğeniliyor. Sıla ise popülerlikten ilerliyorBeren'le Tuba en güzel değil ki zaten... Keza Sıla da...
Ben şok ben iptal 😱 Sağlık açısından estetiği normal karşılarım ama gereksiz estetik gereksizdir. Ne demek daha güzel olacaksa estetik yapsın 😱 ne diyelim, evleneceğin kıza bol bol estetik yap sende ozamanEstetiksiz veya estetikli. Hangi haliyle daha güzel olmuşsa benim için o önemli. Doğru bir estetiğin zararı yok bence. Burçin ile Aslıhan'a gelelim mesela. Şu anki hallerine bakınca Burçin daha güzel benim için. Aslıhan estetik yapınca daha güzel olacaksa o da yaptırsın o zaman
Utku bana diss atmıştı, bir bölüm daha gelecek dediğimde hemen geri çekti dissiBen de eminim sonuncu olmadığıma.
8'e tamamlayacak kadar güzel yokmuydu?Gülper Özdemir
Afra Saraçoğlu
Melisa Aslı Pamuk
Nilperi Şahinkaya
Hande Doğandemir
Mine Tugay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?