Al sana dis o zaman, hazır yarışma da yokken
Al sana dis o zaman, hazır yarışma da yokken
Fatmagül de güzel zaten, oy verdiğim tek survivor yarışmacısı.Gözümde Fatmagül Faki, Özgü Namal, Hazal Kaya canlandı. Hatta Fatmagül Faki tam uygun kriterlerine![]()
Özel bir bölüm yapacam bizim yarışmaya yaz öncesiAl sana dis o zaman, hazır yarışma da yokken![]()
Burçin Terzioğlu güzel bir kadın. Ama estetikli güzellerden. Yüz tipinindeki yapaylıklar çok belli oluyor. Bu haliyle çok güzel değil maalesef.Burçin Terzioğlu aşıri güzel deyince deliriyor. Kendisi başkasının zevkini kabullenemiyor![]()
Asuman Krause tam istediğin borlayda ama bana göre ondada güzellik yokFatmagül de güzel zaten, oy verdiğim tek survivor yarışmacısı.Özgü Namal ve Hazal Kaya da güzeller ama boyları kısa. 5-7 cm daha uzun olsalardı keşke.
![]()
O zaman olmamış yerine domates kafayı fırlattım suratına
hahahhahhahaO zaman olmamış yerine domates kafayı fırlattım suratına![]()
Burçin Terzioğlu güzel bir kadın. Ama estetikli güzellerden. Yüz tipinindeki yapaylıklar çok belli oluyor. Bu haliyle çok güzel değil maalesef.
![]()
![]()
Utanmasa bebeklik fotolarını atacak, biz şu anki hallerinden bahsediyoruz
Utanmasa bebeklik fotolarını atacak, biz şu anki hallerinden bahsediyoruzAlın bir de böyle bakın
@Sherlock
![]()
hahahhahhahaDemez olaydım
![]()
Bir sürü estetiksiz güzel var listede ve bu konuda sana katılıyorumHer kusuru olan gidip estetik yapsın bizde ona güzel dersek güzellik denen bir kavram kalmaz o zaman. Ben her zaman doğal güzellikten yanayım, Vahide Perçin örneği gibi. Burçin estetikle güzel olmuş, normalde güzel değil.![]()
Estetiksiz veya estetikli. Hangi haliyle daha güzel olmuşsa benim için o önemli. Doğru bir estetiğin zararı yok bence. Burçin ile Aslıhan'a gelelim mesela. Şu anki hallerine bakınca Burçin daha güzel benim için. Aslıhan estetik yapınca daha güzel olacaksa o da yaptırsın o zamanHer kusuru olan gidip estetik yapsın bizde ona güzel dersek güzellik denen bir kavram kalmaz o zaman. Ben her zaman doğal güzellikten yanayım, Vahide Perçin örneği gibi. Burçin estetikle güzel olmuş, normalde güzel değil.![]()
Ben de eminim sonuncu olmadığıma.
Bur insan nasıl doğmuşsa öyle güzel veya öyle çirkindir. Zaten her çirkin estetik yaptırıp güzel olursa herkes güzel görünür, çirkin/güzel diye birşey kalmaz. Estetiğe karşı değilim ama doğal güzelliğin yanındayım.Estetiksiz veya estetikli. Hangi haliyle daha güzel olmuşsa benim için o önemli. Doğru bir estetiğin zararı yok bence. Burçin ile Aslıhan'a gelelim mesela. Şu anki hallerine bakınca Burçin daha güzel benim için. Aslıhan estetik yapınca daha güzel olacaksa o da yaptırsın o zaman![]()
Beren'le Tuba en güzel değil ki zaten... Keza Sıla da...
Forumca en çok Beren ve Tuba beğeniliyor. Sıla ise popülerlikten ilerliyorBeren'le Tuba en güzel değil ki zaten... Keza Sıla da...![]()
Ben şok ben iptal 😱 Sağlık açısından estetiği normal karşılarım ama gereksiz estetik gereksizdir. Ne demek daha güzel olacaksa estetik yapsın 😱 ne diyelim, evleneceğin kıza bol bol estetik yap sende ozamanEstetiksiz veya estetikli. Hangi haliyle daha güzel olmuşsa benim için o önemli. Doğru bir estetiğin zararı yok bence. Burçin ile Aslıhan'a gelelim mesela. Şu anki hallerine bakınca Burçin daha güzel benim için. Aslıhan estetik yapınca daha güzel olacaksa o da yaptırsın o zaman![]()
Utku bana diss atmıştı, bir bölüm daha gelecek dediğimde hemen geri çekti dissiBen de eminim sonuncu olmadığıma.![]()
8'e tamamlayacak kadar güzel yokmuydu?Gülper Özdemir
Afra Saraçoğlu
Melisa Aslı Pamuk
Nilperi Şahinkaya
Hande Doğandemir
Mine Tugay