En Favori Güzel 2019 | 1. Grup

Hangi 8 güzel üst tura çıksın?

• Kullanılan toplam oy
    25
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tamam iki oy oldu, kalan üç oy kimden geldi? Tek tek tespit edilip, gereği yapılmalı. :A
istediğin liste olsun :A oylayanları görebiliyoruz Sherlock Bey :A
Demet ve Aysun'ada bak :A
Screenshot_20190405-001807.png

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
  • Güldürdün
Diğer oy verenlerden biri de @kerem miş :A Hani bize Şeyma'nın bize yarışmada işi ne diyen alamancı Kerem. :A

Fotoları buraya bırakıyorum. Yorumsuz...
fft99_mf12925212.Jpeg

,kpXr3IZSqUC2jnr0ryegpw.jpg
hahaha iyi yerden geldin :A
Haklısınız Dosi hanım, siyasete verdim kendimi. Kafayı yedirtti bana. :A
Forum çok ıssız çok durgundu siyaserren dolayı.bende bu etkinliğe oyüzden karar verdim. İyikide yapmışım. Can geldi foruma :F o değilde 2 senedir gevezeliği bırakmıştım. Bu hafta hem konu hemde mesajda çoşmuş olacam :F
Konu eskidende çok açıyordumda, mesaj sayım çoğalacak :A

hahaha iyi yerden geldin :A

Forum çok ıssız çok durgundu siyaserren dolayı.bende bu etkinliğe oyüzden karar verdim. İyikide yapmışım. Can geldi foruma :F o değilde 2 senedir gevezeliği bırakmıştım. Bu hafta hem konu hemde mesajda çoşmuş olacam :F
Konu eskidende çok açıyordumda, mesaj sayım çoğalacak :A

Ben Vahide hanıma verilen oy sayısını görünce yarışmaya oy vermeyi bırakmayı düşünme kararı aldım, kanım dondu...

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Ben Vahide hanıma verilen oy sayısını görünce yarışmaya oy vermeyi bırakmayı düşünme kararı aldım, kanım dondu...
Hele bi öyle birşey yap, senin hiç bir etkinliğine katılmam :T:
Sahi Başyapıtlar ne alemde ? :A Unuttunuz :A

• Güldürdün
Şaka yapıyorum Kopuk, ortağız biz. :A Unutmadım ya, tablosunu hazırlayacağım sadece. Gelir yakında. :A
2 hafta öncede gelecek demiştin :A Yaza kadar gelir umarım :A yazın hiç forumda olmayabilirim, internet imkanıma bağlı olacak. Eğer birde telefonum türk hattına çabuk kapatılırsa hiç giremem interete :( Bazen 3 ay, bazen 1 ay kullanma imkanı veriyorlar :A

• Güldürdün
Estetik ile falan alakası yok. Al bak mesela iki tane estetik örneği :A @Sherlock @Dosi
gidiut_8350.jpg

s-8f10a66654c87796125183e171cca9ce21707ce2.jpg

Şeyma'ya hiç oy çıkmamasının tek sebebi sevilmemesi. Şunu kabul edelim, yarışma güzellik yarışması da olsa en az güzelliği kadar sevgimize göre oy veriyoruz :A
E tabii iç güzellik de önemli sonuçta. Zengin koca avcılarını kim niye sevsin ki? :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
Diğer oy verenlerden biri de @kerem miş :A Hani bize Şeyma'nın bize yarışmada işi ne diyen alamancı Kerem. :A

Fotoları buraya bırakıyorum. Yorumsuz...
fft99_mf12925212.Jpeg

,kpXr3IZSqUC2jnr0ryegpw.jpg
İnsanları kendi kulvarlarına göre kategorize edelim lütfen. Vahide ve Şeyma bozuntusu aynı yaşta mı ki ikisini karşılaştırıyorsun? :A En azından Vahide zengin koca parasıyla geçinip kocasını aldatmadı, Kadın kanser bile oldu. Şimdi o yaşta iken bile hala dimdik ayakta. Zaten yaşına göre güzel bir kadın. En azından doğal. :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE and Dosi
İnsanları kendi kulvarlarına göre kategorize edelim lütfen. Vahide ve Şeyma bozuntusu aynı yaşta mı ki ikisini karşılaştırıyorsun? :A En azından Vahide zengin koca parasıyla geçinip kocasını aldatmadı, Kadın kanser bile oldu. Şimdi o yaşta iken bile hala dimdik ayakta. Zaten yaşına göre güzel bir kadın. En azından doğal. :A
Beni ikna eden bir yorum oldu. Ne güzel özetledin meseleyi :A @MasacRE

• Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: MasacRE and kerem
İkisini karşılaştırmak bile bir hata zaten. Zaten Almanya'da sarışın zehirlenmesi yaşıyorum o yüzden sarışın gördüğümde modum düşüyor. :A
Esmer baya güzellerimiz var :A Bakalım ikili turlara kimler kalacak. Umarız yeni isimler final haftasımda yarışır :A

• Beğendim
Reactions: kerem
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...