En Favori Güzel 2019 | 1. Grup

Hangi 8 güzel üst tura çıksın?

• Kullanılan toplam oy
    25
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkesi anlarımda Survuvor yarışmacılarını ve Şeyma Subaşı'nı kim önerdi? :A
Şeyma galiba @MasacRE önerdi. 90 isimle geldi :F
Damla Can'ı ve Fatmagül Faki'yi ben ekledim :bhr:
Evet ben önerdim de önerdiğim her isim beğendiğim anlamına gelmiyor, sadece yarışması olabilecek isimlerle ilgili bir liste hazırladım :A Şeyma da ün olarak bakarsak çoğundan ünlüdür. Güzellik olarak da yine ortalarda yer alabilir bence. Ama sıfır oy almış. Neden? Çünkü kadını seven kimse yok :A

Evet ben önerdim de önerdiğim her isim beğendiğim anlamına gelmiyor, sadece yarışması olabilecek isimlerle ilgili bir liste hazırladım :A Şeyma da ün olarak bakarsak çoğundan ünlüdür. Güzellik olarak da yine ortalarda yer alabilir bence. Ama sıfır oy almış. Neden? Çünkü kadını seven kimse yok :A
Şeyma'nın konusunu açıp fotosu paylaşılmıştı, buna rağmen 0 oy :F
Bakalım oy alacakmı. Herhalde tek 0 çeken olur gibi :F

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
Şeyma galiba @MasacRE önerdi. 90 isimle geldi :F
Damla Can'ı ve Fatmagül Faki'yi ben ekledim :bhr:
Kesin o tanımadığım 100 kişinin çoğunu @MasacRE önermiştir o zaman. Şeyma'yı kim niye sevsin sevilecek bi tarafı mı var kadının, zaten estetik güzeliyim diye bağırıyor ki güzel değil bence. Ki benim gözümde sarışınların çok azı güzeldir. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and MasacRE
Kesin o tanımadığım 100 kişinin çoğunu @MasacRE önermiştir o zaman. Şeyma'yı kim niye sevsin sevilecek bi tarafı mı var kadının, zaten estetik güzeliyim diye bağırıyor ki güzel değil bence. Ki benim gözümde sarışınların çok azı güzeldir. :A
Estetik ile falan alakası yok. Al bak mesela iki tane estetik örneği :A @Sherlock @Dosi
gidiut_8350.jpg

s-8f10a66654c87796125183e171cca9ce21707ce2.jpg

Şeyma'ya hiç oy çıkmamasının tek sebebi sevilmemesi. Şunu kabul edelim, yarışma güzellik yarışması da olsa en az güzelliği kadar sevgimize göre oy veriyoruz :A

• Güldürdün
Reactions: kerem and Dosi

Şeyma ankette var mıydı? :(

66551

• Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: MasacRE and Dosi
Estetik ile falan alakası yok. Al bak mesela iki tane estetik örneği :A @Sherlock @Dosi
gidiut_8350.jpg

s-8f10a66654c87796125183e171cca9ce21707ce2.jpg

Şeyma'ya hiç oy çıkmamasının tek sebebi sevilmemesi. Şunu kabul edelim, yarışma güzellik yarışması da olsa en az güzelliği kadar sevgimize göre oy veriyoruz :A
Estetik yapıla yapıla çoğu ünlü birbirine benzemeye başladı :F
Ya, hemen hemen herkes, sevdiği dizilerde yer almış diye oyluyor güzellerimizi :A Duygularla hareket ediliyor :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
Başka bir grupta 2. sırada olması gerekiyordu ama 0 oy :F
Şunun masum pozunu zor buldum. Uğraştırdı :F
Şeyma'yı hangi gruba koyarsan koy şansı olmaz. Nedeni dediğim gibi, güzel veya çirkin olmasıyla alakalı değil sevilmemesi :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Nesrin'i bir tık daha çekici bulmakla birlikte Şeyma'nın gereksiz yere gömüldüğünü düşünüyorum. :A
Yaptığı hareketler olarak bakarsak gömülmeyi hak ediyor bence de, güzellik olarak dediğim gibi ortalama yani, sadece güzelliğe bakarak oylasak 0 çekecek kadar çirkin değil :A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
Yaptığı hareketler olarak bakarsak gömülmeyi hak ediyor bence de, güzellik olarak dediğim gibi ortalama yani, sadece güzelliğe bakarak oylasak 0 çekecek kadar çirkin değil :A

Aynen öyle Utku beyciğim, hareketleri aşırı itici ve antipatik. :A Ama Vahide Perçin'in 5 oy aldığı yerde 0 çekmeyi hak etmiyor. :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE and Dosi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...