Herkesi anlarımda Survuvor yarışmacılarını ve Şeyma Subaşı'nı kim önerdi?![]()
Evet ben önerdim de önerdiğim her isim beğendiğim anlamına gelmiyor, sadece yarışması olabilecek isimlerle ilgili bir liste hazırladım
Herkesi anlarımda Survuvor yarışmacılarını ve Şeyma Subaşı'nı kim önerdi?![]()
Evet ben önerdim de önerdiğim her isim beğendiğim anlamına gelmiyor, sadece yarışması olabilecek isimlerle ilgili bir liste hazırladım
Şeyma'nın konusunu açıp fotosu paylaşılmıştı, buna rağmen 0 oyEvet ben önerdim de önerdiğim her isim beğendiğim anlamına gelmiyor, sadece yarışması olabilecek isimlerle ilgili bir liste hazırladımŞeyma da ün olarak bakarsak çoğundan ünlüdür. Güzellik olarak da yine ortalarda yer alabilir bence. Ama sıfır oy almış. Neden? Çünkü kadını seven kimse yok
![]()
Kesin o tanımadığım 100 kişinin çoğunu @MasacRE önermiştir o zaman. Şeyma'yı kim niye sevsin sevilecek bi tarafı mı var kadının, zaten estetik güzeliyim diye bağırıyor ki güzel değil bence. Ki benim gözümde sarışınların çok azı güzeldir.Evet ben önerdim de önerdiğim her isim beğendiğim anlamına gelmiyor, sadece yarışması olabilecek isimlerle ilgili bir liste hazırladımŞeyma da ün olarak bakarsak çoğundan ünlüdür. Güzellik olarak da yine ortalarda yer alabilir bence. Ama sıfır oy almış. Neden? Çünkü kadını seven kimse yok
![]()
Estetik ile falan alakası yok. Al bak mesela iki tane estetik örneğiKesin o tanımadığım 100 kişinin çoğunu @MasacRE önermiştir o zaman. Şeyma'yı kim niye sevsin sevilecek bi tarafı mı var kadının, zaten estetik güzeliyim diye bağırıyor ki güzel değil bence. Ki benim gözümde sarışınların çok azı güzeldir.![]()
Evet ben önerdim de önerdiğim her isim beğendiğim anlamına gelmiyor, sadece yarışması olabilecek isimlerle ilgili bir liste hazırladımŞeyma da ün olarak bakarsak çoğundan ünlüdür. Güzellik olarak da yine ortalarda yer alabilir bence. Ama sıfır oy almış. Neden? Çünkü kadını seven kimse yok
![]()
Estetik yapıla yapıla çoğu ünlü birbirine benzemeye başladı
Başka bir grupta 2. sırada olması gerekiyordu ama 0 oy
Bak buna da beğeni gelir benden, Nesrin Cavadzade'den bir eksiği yok
Başka bir grupta 2. sırada olması gerekiyordu ama 0 oy
Şunun masum pozunu zor buldum. Uğraştırdı![]()
Bak buna da beğeni gelir benden, Nesrin Cavadzade'den bir eksiği yok![]()
Şeyma'yı hangi gruba koyarsan koy şansı olmaz. Nedeni dediğim gibi, güzel veya çirkin olmasıyla alakalı değil sevilmemesiBaşka bir grupta 2. sırada olması gerekiyordu ama 0 oy
Şunun masum pozunu zor buldum. Uğraştırdı![]()
Finalistlerin birden fazla fotosunu paylaşırım, hadi buda benden size kıyak olsun @MasacREYa masumları sal, biz masum pozlar istemiyoruz.![]()
Yaptığı hareketler olarak bakarsak gömülmeyi hak ediyor bence de, güzellik olarak dediğim gibi ortalama yani, sadece güzelliğe bakarak oylasak 0 çekecek kadar çirkin değilNesrin'i bir tık daha çekici bulmakla birlikte Şeyma'nın gereksiz yere gömüldüğünü düşünüyorum.![]()
Yaptığı hareketler olarak bakarsak gömülmeyi hak ediyor bence de, güzellik olarak dediğim gibi ortalama yani, sadece güzelliğe bakarak oylasak 0 çekecek kadar çirkin değil![]()
Vahide çok zorunuza gittiAynen öyle Utku beyciğim, hareketleri aşırı itici ve antipatik.Ama Vahide Perçin'in 5 oy aldığı yerde 0 çekmeyi hak etmiyor.
![]()