En Favori Güzel 2019 | 1. Grup

Hangi 8 güzel üst tura çıksın?

• Kullanılan toplam oy
    25
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu sonuçları görünce 5 oy alan Aysun Kayacı'yı daha iyi anlıyorum :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Şu sonuçları görünce 5 oy alan Aysun Kayacı'yı daha iyi anlıyorum :A
tüm gruplara oy ver :D

Zaten unutursanda yapışırım yakana :A
Fotolar yanlış fotolar :A Şöyle fotolar konsa fırlayıp gidecek oylar :A

58de0deae50aac0cccfbd206.jpg

58de0df04020110f749ecb65.jpg

Fotolar yanlış fotolar :A Şöyle fotolar konsa fırlayıp gidecek oylar :A

58de0deae50aac0cccfbd206.jpg

58de0df04020110f749ecb65.jpg
Sen verdinmiki oyunu Aysun'a?
Yalnız sıfır dekolte fotoları ayarlıyorum genelde :A direk baş kapalı fotolar ayarlamadığıma şükredin :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
Sen verdinmiki oyunu Aysun'a?
Yalnız sıfır dekolte fotoları ayarlıyorum genelde :A direk baş kapalı fotolar ayarlamadığıma şükredin :A
Ben oy kullanmadım henüz :A Senin sansürlü fotolarına göre oy veremem çünkü, google'dan tek tek incelemem lazım :A

• Güldürdün
Yok artık 😱 Çoğunu illaki eskiden incelemişsindir. Yenilere yoğunlaş tek :A
Hepsine tek tek bakmam zaten o işin şakası da tanımadığım kişilere bir bakarım google'dan, tek foto yanıltıcı oluyor çünkü :A

• Güldürdün
Hepsine tek tek bakmam zaten o işin şakası da tanımadığım kişilere bir bakarım google'dan, tek foto yanıltıcı oluyor çünkü :A
O konuda haklısın. Ece Çeşmioğlu var mesela, şuan Söz dizisinde oynuyor ve imajı farklı. Bir kaç sene önce bir dizide onu tanıyamamıştım. googleden bakıncada sanki iki farklı kişi :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
Mine Tugay
Melisa Aslı Pamuk
Meryem Uzerli
Afra Saraçoğlu
Hande Doğandemir
Aysun Kayacı
Hande Subaşı
Hatice Şendil

Söylemeseydin bilmiyordum bile. Hepsinde etiket kullanırsan daha iyi olurdu. :A
Tahmin etmiştim
Okadar cingöz değilsin başka kategorilerin olacağını düşünememen normal :A Pazar günü olmadı yaparim belki hatırlatma etiketi. Yukarıdaki "diğer etkinlikler"i tıkla, hepsi orada. Final hariç diğer hepsinde 1'den fazla grup var. Daha 8 grup daha gelecek, sonra 2. tur başlar :F
Listemizde 225 güzel var :F

• Güldürdün
Reactions: kerem
bu arada şunu yazmalıyım kategorideki oylamalarda oylamaları eleştirenler herkes aynı kişiye oy kullansaydı öbür adayların orada bulunmalarının anlamıda kalmazdı o halde 1 aday kategoride bulunsun herkes ona oy kullansın oylama oranı yüzde 100 :A:A:F

• Güldürdün
Konuları kim sabitledi? Sabitleyen elleri dert görmesin :bhr:

Tahmin etmiştim
Okadar cingöz değilsin başka kategorilerin olacağını düşünememen normal :A Pazar günü olmadı yaparim belki hatırlatma etiketi. Yukarıdaki "diğer etkinlikler"i tıkla, hepsi orada. Final hariç diğer hepsinde 1'den fazla grup var. Daha 8 grup daha gelecek, sonra 2. tur başlar :F
Listemizde 225 güzel var :F
Yorgunluktan kafa kalmayınca cingöz olamıyorum maalesef. :A Ama yinede aldığım paskalya çikolatalarını yiye yiye tüm kategorilerde oyumu kullandım şimdi. Ha 225 güzel demişsin de ben bi 100 tanesinin adını bile duymadım. Tuhaf kişileri sokmuşsun araya. :F

• Güldürdün
Yorgunluktan kafa kalmayınca cingöz olamıyorum maalesef. :A Ama yinede aldığım paskalya çikolatalarını yiye yiye tüm kategorilerde oyumu kullandım şimdi. Ha 225 güzel demişsin de ben bi 100 tanesinin adını bile duymadım. Tuhaf kişileri sokmuşsun araya. :F
Hepsi sizlerin önerileri :A ben 50 tane bilinen favori isimleri yaptım. Gerisi siz üyelerin listesinde bulunuyordu :A

• Güldürdün
Reactions: kerem
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...