istediğin liste olsun oylayanları görebiliyoruz Sherlock BeyTamam iki oy oldu, kalan üç oy kimden geldi? Tek tek tespit edilip, gereği yapılmalı.
Demet ve Aysun'ada bak
istediğin liste olsun oylayanları görebiliyoruz Sherlock BeyTamam iki oy oldu, kalan üç oy kimden geldi? Tek tek tespit edilip, gereği yapılmalı.
Şu an fark ettim ki kimin kime oy verdiğini görebiliyorum. @Dosi
Kendine gel Kendine, Sen Sherlock'sun.istediğin liste olsun oylayanları görebiliyoruz Sherlock Bey
Demet ve Aysun'ada bak
Ekli dosyayı görüntüle 66552
istediğin liste olsun oylayanları görebiliyoruz Sherlock Bey
Demet ve Aysun'ada bak
Ekli dosyayı görüntüle 66552
Diğer oy verenlerden biri de @kerem miş Hani bize Şeyma'nın bize yarışmada işi ne diyen alamancı Kerem.Şu an fark ettim ki kimin kime oy verdiğini görebiliyorum. @Dosi
Kendine gel Kendine, Sen Sherlock'sun.
İsminin hakkını ver Nickleri değiştirelim
Diğer oy verenlerden biri de @kerem miş Hani bize Şeyma'nın bize yarışmada işi ne diyen alamancı Kerem.
Fotoları buraya bırakıyorum. Yorumsuz...
hahaha iyi yerden geldinDiğer oy verenlerden biri de @kerem miş Hani bize Şeyma'nın bize yarışmada işi ne diyen alamancı Kerem.
Forum çok ıssız çok durgundu siyaserren dolayı.bende bu etkinliğe oyüzden karar verdim. İyikide yapmışım. Can geldi foruma o değilde 2 senedir gevezeliği bırakmıştım. Bu hafta hem konu hemde mesajda çoşmuş olacamHaklısınız Dosi hanım, siyasete verdim kendimi. Kafayı yedirtti bana.
hahaha iyi yerden geldin
Forum çok ıssız çok durgundu siyaserren dolayı.bende bu etkinliğe oyüzden karar verdim. İyikide yapmışım. Can geldi foruma o değilde 2 senedir gevezeliği bırakmıştım. Bu hafta hem konu hemde mesajda çoşmuş olacam
Konu eskidende çok açıyordumda, mesaj sayım çoğalacak
Hele bi öyle birşey yap, senin hiç bir etkinliğine katılmamBen Vahide hanıma verilen oy sayısını görünce yarışmaya oy vermeyi bırakmayı düşünme kararı aldım, kanım dondu...
Hele bi öyle birşey yap, senin hiç bir etkinliğine katılmam
Sahi Başyapıtlar ne alemde ? Unuttunuz
2 hafta öncede gelecek demiştin Yaza kadar gelir umarım yazın hiç forumda olmayabilirim, internet imkanıma bağlı olacak. Eğer birde telefonum türk hattına çabuk kapatılırsa hiç giremem interete Bazen 3 ay, bazen 1 ay kullanma imkanı veriyorlarŞaka yapıyorum Kopuk, ortağız biz. Unutmadım ya, tablosunu hazırlayacağım sadece. Gelir yakında.
E tabii iç güzellik de önemli sonuçta. Zengin koca avcılarını kim niye sevsin ki?
İnsanları kendi kulvarlarına göre kategorize edelim lütfen. Vahide ve Şeyma bozuntusu aynı yaşta mı ki ikisini karşılaştırıyorsun? En azından Vahide zengin koca parasıyla geçinip kocasını aldatmadı, Kadın kanser bile oldu. Şimdi o yaşta iken bile hala dimdik ayakta. Zaten yaşına göre güzel bir kadın. En azından doğal.Diğer oy verenlerden biri de @kerem miş Hani bize Şeyma'nın bize yarışmada işi ne diyen alamancı Kerem.
Beni ikna eden bir yorum oldu. Ne güzel özetledin meseleyi @MasacREİnsanları kendi kulvarlarına göre kategorize edelim lütfen. Vahide ve Şeyma bozuntusu aynı yaşta mı ki ikisini karşılaştırıyorsun? En azından Vahide zengin koca parasıyla geçinip kocasını aldatmadı, Kadın kanser bile oldu. Şimdi o yaşta iken bile hala dimdik ayakta. Zaten yaşına göre güzel bir kadın. En azından doğal.
İkisini karşılaştırmak bile bir hata zaten. Zaten Almanya'da sarışın zehirlenmesi yaşıyorum o yüzden sarışın gördüğümde modum düşüyor.Beni ikna eden bir yorum oldu. Ne güzel özetledin meseleyi @MasacRE
Esmer baya güzellerimiz var Bakalım ikili turlara kimler kalacak. Umarız yeni isimler final haftasımda yarışırİkisini karşılaştırmak bile bir hata zaten. Zaten Almanya'da sarışın zehirlenmesi yaşıyorum o yüzden sarışın gördüğümde modum düşüyor.
Favorim belli. Şampiyon olacak hayırlısıyla.Esmer baya güzellerimiz var Bakalım ikili turlara kimler kalacak. Umarız yeni isimler final haftasımda yarışır
Bu en iyi oyuncu yarışması değil hatırlatayım Biz burda en güzelini seçiyoruz @MasacREFavorim belli. Şampiyon olacak hayırlısıyla.
Bu en iyi oyuncu yarışması değil hatırlatayım Biz burda en güzelini seçiyoruz @MasacRE
AnlaşildıBu ikili en azından bir üst turu hakediyor