En Favori Güzel 2019 | 1. Grup

Hangi 8 güzel üst tura çıksın?

• Kullanılan toplam oy
    25
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gözümde Fatmagül Faki, Özgü Namal, Hazal Kaya canlandı. Hatta Fatmagül Faki tam uygun kriterlerine :A
Fatmagül de güzel zaten, oy verdiğim tek survivor yarışmacısı. :A Özgü Namal ve Hazal Kaya da güzeller ama boyları kısa. 5-7 cm daha uzun olsalardı keşke. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Burçin Terzioğlu aşıri güzel deyince deliriyor. Kendisi başkasının zevkini kabullenemiyor :F
Burçin Terzioğlu güzel bir kadın. Ama estetikli güzellerden. Yüz tipinindeki yapaylıklar çok belli oluyor. Bu haliyle çok güzel değil maalesef. :A

burçin-terzioğlu-estetiksiz-hali.jpg

886742_0.jpg

• Güldürdün
Reactions: MasacRE and Dosi
Fatmagül de güzel zaten, oy verdiğim tek survivor yarışmacısı. :A Özgü Namal ve Hazal Kaya da güzeller ama boyları kısa. 5-7 cm daha uzun olsalardı keşke. :A
Asuman Krause tam istediğin borlayda ama bana göre ondada güzellik yok :A Herkesin bir kusuru var işte :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
  • Güldürdün
Reactions: MasacRE and Dosi
Her kusuru olan gidip estetik yapsın bizde ona güzel dersek güzellik denen bir kavram kalmaz o zaman. Ben her zaman doğal güzellikten yanayım, Vahide Perçin örneği gibi. Burçin estetikle güzel olmuş, normalde güzel değil. :A
Bir sürü estetiksiz güzel var listede ve bu konuda sana katılıyorum :bhr: Doğal güzel birinci olsun :Z

• Harika
Reactions: kerem
Her kusuru olan gidip estetik yapsın bizde ona güzel dersek güzellik denen bir kavram kalmaz o zaman. Ben her zaman doğal güzellikten yanayım, Vahide Perçin örneği gibi. Burçin estetikle güzel olmuş, normalde güzel değil. :A
Estetiksiz veya estetikli. Hangi haliyle daha güzel olmuşsa benim için o önemli. Doğru bir estetiğin zararı yok bence. Burçin ile Aslıhan'a gelelim mesela. Şu anki hallerine bakınca Burçin daha güzel benim için. Aslıhan estetik yapınca daha güzel olacaksa o da yaptırsın o zaman :A

• İlginç
  • Güldürdün
Reactions: Dosi and kerem
Estetiksiz veya estetikli. Hangi haliyle daha güzel olmuşsa benim için o önemli. Doğru bir estetiğin zararı yok bence. Burçin ile Aslıhan'a gelelim mesela. Şu anki hallerine bakınca Burçin daha güzel benim için. Aslıhan estetik yapınca daha güzel olacaksa o da yaptırsın o zaman :A
Bur insan nasıl doğmuşsa öyle güzel veya öyle çirkindir. Zaten her çirkin estetik yaptırıp güzel olursa herkes güzel görünür, çirkin/güzel diye birşey kalmaz. Estetiğe karşı değilim ama doğal güzelliğin yanındayım. :A

Aslıhan'ın estetiğe ihtiyacı yok bir kere, o her zaman güzeldi zaten. :bhr:

aslihan-gurbuz-ameliyat-oldu.jpg

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
Beren'le Tuba en güzel değil ki zaten... Keza Sıla da... :A
Forumca en çok Beren ve Tuba beğeniliyor. Sıla ise popülerlikten ilerliyor :A ama dünya listesinde en güzel türk Tuba. Geçen bir araştırmaya denk gelmiştim :A
Ben Tuba'yı beğeniyorum. Beren'den daha güzel buluyorum ama artık gençlerin önü açılsın :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes
Ben şok ben iptal 😱 Sağlık açısından estetiği normal karşılarım ama gereksiz estetik gereksizdir. Ne demek daha güzel olacaksa estetik yapsın 😱 ne diyelim, evleneceğin kıza bol bol estetik yap sende ozaman :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
Gülper Özdemir
Afra Saraçoğlu
Melisa Aslı Pamuk
Nilperi Şahinkaya
Hande Doğandemir
Mine Tugay

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...