En Favori Güzel 2019 | 1. Grup

Hangi 8 güzel üst tura çıksın?

• Kullanılan toplam oy
    25
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tamamen yanlış yorum, güzellik değerlendiriyoruz, karakter değil.

Favorim belli. Şampiyon olacak hayırlısıyla.

Vahide Perçin konusunda mantıklı yazdı (yani yaşına göre güzel) sonraki mesajda güzellikten çok oyunculuğu öne koyuyor gibi, tıpkı @batuhankaralar ın düşüncesi gibi. Seninde Burçin'e olan aşırı hayranlığın zatende dizilerinden dolayı. Şimdi kendiniz yaparken başkasıni suçlamayın
Yani evet zaman zaman turlarda sevdiğimiz isimlere yoğunlaşırız ama Senin gibi Kerem gibi "bu isim en güzel, sampiyon olacak" denilmemeli
@MasacRE
Bu listede dünya güzelleri arasına girmiş 10 güzelde var. Bakalim o isimler forumda ne performans gösterecek

Reactions: kerem and MasacRE

Ya Burçin güzel güzel, gayet güzel bir kadın. Oyunculuğu da çok başarılı ama kadın çok da güzel yani. Vahide Perçin öyle değil ki, kadın güzel değil işte. Yaşı beni ilgilendirmez, yaşıtlarıyla yarışacağı emekli güzeller yarışması yap o zaman ona ayrı olarak.

Reactions: MasacRE and Dosi
Güzel kadın bir şey demiyoruz ama en güzeli değil

Yaşlı kadınlar kategorisinde anca 4-5 kişi oylar. Gerek yok

Reactions: Sherlock
Çarpışma konusunu bulamıyorum. Video paylaşacam. Beklemede kal

Az önce 15. bölümü izledim ve şok oldum...

Selim'e nasıl bir oyun oynamışlar öyle, adama karşı şer birliği yapmışlar resmen.
Ayrıca Adem'in ölmesi baya şaşırttı, özellikle ölümünün Veli'nin elinden olmuş olması, Onur Saylak'ın muhteşem oyunculuğu...

Dur yahu ben daha tam izlemedim. sadece son 10 dakikaya baktim

Edit şimdi izliyorum ve muhteşem başladı bölüm

Son 10 dakika için yorumum: Veli o videoyi göstermekle Selim'in beyni yıkadı sanki

Son sahne çok kötüydu gerçekten. Cansız'dan korksunlar artık. Selim'inde suyu ısındi. Haftaya oda ölür.
Ben geçen hafta YouTube'den bölümü izLerken yoruma baktım ve Adem'in ölümünü spoi olarak yedim

Kerem hapisten nasıl çiktı merak ediyorum.
Edit: ilk 15 dakikaya baktım. harika tempo. Veli, Cansız'a , eğer oğlunu sen öldurseydin unutmazdın dedi ve cansız burdan anlar Veli'nin oyununu.
Ben gidp tamamını izleyecem şimdi

Son düzenleme:
Beni ikna eden bir yorum oldu. Ne güzel özetledin meseleyi
@MasacRE
Ben ikna olmadım da aman neyse banane ya
Yalnız sen de yarışmanın ismini değiştir bence. En sevilen kadın mesela? Daha çok uyuyor konsepte

Reactions: Dosi
Karakter değerlendirmiyoruz ama iç güzellik denen birşey de var. Bu etkinlikteki en güzel kişinin içi güzel değilse o asla birinci seçilmez mesela. Ki Vahide Perçin'i neden bu kadar gömdünüz anlamadım, gayet eli yüzü düzgün, doğal ve hoş bir kadın. En azından ilk turu geçmeyi Şeyma Subaşı'dam daha çok hakediyor.

Benim sevdiğim kadın tipi orta boylu esmer ve balık etli kadın tipidir. Oyunculuğunu bir kenara bırakırsam ve bunları göz önünde bulundurursam Aslıhan Gürbüz benim için aralarından en güzel olan kadın. Kesinlikle çok güzel. Muhteşem oyunculuğuyla bir alakası yok yani.

Reactions: Dosi

Bu yarışma dış güzellik yarışması, gerisi beni ilgilendirmez.

Ben ikna olmadım da aman neyse banane ya
Yalnız sen de yarışmanın ismini değiştir bence. En sevilen kadın mesela? Daha çok uyuyor konsepte
Demi
Bu sene Beren ve Tuba haricinde bir güzel birinci olsunda kim olursa olsun. Vahide bile kabulüm

Reactions: MasacRE
Gözümde Fatmagül Faki, Özgü Namal, Hazal Kaya canlandı. Hatta Fatmagül Faki tam uygun kriterlerine

Reactions: kerem
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...