En Favori Güzel 2019 | 1. Grup

Hangi 8 güzel üst tura çıksın?

• Kullanılan toplam oy
    25
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İnsanları kendi kulvarlarına göre kategorize edelim lütfen. Vahide ve Şeyma bozuntusu aynı yaşta mı ki ikisini karşılaştırıyorsun? :A En azından Vahide zengin koca parasıyla geçinip kocasını aldatmadı, Kadın kanser bile oldu. Şimdi o yaşta iken bile hala dimdik ayakta. Zaten yaşına göre güzel bir kadın. En azından doğal. :A

Tamamen yanlış yorum, güzellik değerlendiriyoruz, karakter değil. :A

Bu ikili en azından bir üst turu hakediyor :A

images

Yapmayın be... :(

Favorim belli. Şampiyon olacak hayırlısıyla. :Z
,wJMl6lQZSUm2RMrng_dzpg.jpg
Vahide Perçin konusunda mantıklı yazdı (yani yaşına göre güzel) sonraki mesajda güzellikten çok oyunculuğu öne koyuyor gibi, tıpkı @batuhankaralar ın düşüncesi gibi. Seninde Burçin'e olan aşırı hayranlığın zatende dizilerinden dolayı. Şimdi kendiniz yaparken başkasıni suçlamayın :A Yani evet zaman zaman turlarda sevdiğimiz isimlere yoğunlaşırız ama Senin gibi Kerem gibi "bu isim en güzel, sampiyon olacak" denilmemeli :A @MasacRE
Bu listede dünya güzelleri arasına girmiş 10 güzelde var. Bakalim o isimler forumda ne performans gösterecek :A

• Güldürdün
Reactions: kerem and MasacRE
Vahide Perçin konusunda mantıklı yazdı (yani yaşına göre güzel) sonraki mesajda güzellikten çok oyunculuğu öne koyuyor gibi, tıpkı @batuhankaralar ın düşüncesi gibi. Seninde Burçin'e olan aşırı hayranlığın zatende dizilerinden dolayı. Şimdi kendiniz yaparken başkasıni suçlamayın :A Yani evet zaman zaman turlarda sevdiğimiz isimlere yoğunlaşırız ama Senin gibi Kerem gibi "bu isim en güzel, sampiyon olacak" denilmemeli :A @MasacRE
Bu listede dünya güzelleri arasına girmiş 10 güzelde var. Bakalim o isimler forumda ne performans gösterecek :A

Ya Burçin güzel güzel, gayet güzel bir kadın. Oyunculuğu da çok başarılı ama kadın çok da güzel yani. Vahide Perçin öyle değil ki, kadın güzel değil işte. Yaşı beni ilgilendirmez, yaşıtlarıyla yarışacağı emekli güzeller yarışması yap o zaman ona ayrı olarak. :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE and Dosi
Ya Burçin güzel güzel, gayet güzel bir kadın. Oyunculuğu da çok başarılı ama kadın çok da güzel yani. Vahide Perçin öyle değil ki, kadın güzel değil işte. Yaşı beni ilgilendirmez, yaşıtlarıyla yarışacağı emekli güzeller yarışması yap o zaman ona ayrı olarak. :A
Güzel kadın bir şey demiyoruz ama en güzeli değil :A
Yaşlı kadınlar kategorisinde anca 4-5 kişi oylar. Gerek yok :A :A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
Çarpışma konusunu bulamıyorum. Video paylaşacam. Beklemede kal :A

Az önce 15. bölümü izledim ve şok oldum...

Selim'e nasıl bir oyun oynamışlar öyle, adama karşı şer birliği yapmışlar resmen. :A Ayrıca Adem'in ölmesi baya şaşırttı, özellikle ölümünün Veli'nin elinden olmuş olması, Onur Saylak'ın muhteşem oyunculuğu... :(

Az önce 15. bölümü izledim ve şok oldum...

Selim'e nasıl bir oyun oynamışlar öyle, adama karşı şer birliği yapmışlar resmen. :A Ayrıca Adem'in ölmesi baya şaşırttı, özellikle ölümünün Veli'nin elinden olmuş olması, Onur Saylak'ın muhteşem oyunculuğu... :(
Dur yahu ben daha tam izlemedim. sadece son 10 dakikaya baktim :A
Edit şimdi izliyorum ve muhteşem başladı bölüm :Z
Son 10 dakika için yorumum: Veli o videoyi göstermekle Selim'in beyni yıkadı sanki :A
Son sahne çok kötüydu gerçekten. Cansız'dan korksunlar artık. Selim'inde suyu ısındi. Haftaya oda ölür.
Ben geçen hafta YouTube'den bölümü izLerken yoruma baktım ve Adem'in ölümünü spoi olarak yedim :T:
Kerem hapisten nasıl çiktı merak ediyorum.
Edit: ilk 15 dakikaya baktım. harika tempo. Veli, Cansız'a , eğer oğlunu sen öldurseydin unutmazdın dedi ve cansız burdan anlar Veli'nin oyununu.
Ben gidp tamamını izleyecem şimdi :Z

Son düzenleme:
Karakter değerlendirmiyoruz ama iç güzellik denen birşey de var. Bu etkinlikteki en güzel kişinin içi güzel değilse o asla birinci seçilmez mesela. Ki Vahide Perçin'i neden bu kadar gömdünüz anlamadım, gayet eli yüzü düzgün, doğal ve hoş bir kadın. En azından ilk turu geçmeyi Şeyma Subaşı'dam daha çok hakediyor. :A

Benim sevdiğim kadın tipi orta boylu esmer ve balık etli kadın tipidir. Oyunculuğunu bir kenara bırakırsam ve bunları göz önünde bulundurursam Aslıhan Gürbüz benim için aralarından en güzel olan kadın. Kesinlikle çok güzel. Muhteşem oyunculuğuyla bir alakası yok yani. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Karakter değerlendirmiyoruz ama iç güzellik denen birşey de var. Bu etkinlikteki en güzel kişinin içi güzel değilse o asla birinci seçilmez mesela. Ki Vahide Perçin'i neden bu kadar gömdünüz anlamadım, gayet eli yüzü düzgün, doğal ve hoş bir kadın. En azından ilk turu geçmeyi Şeyma Subaşı'dam daha çok hakediyor. :A

Bu yarışma dış güzellik yarışması, gerisi beni ilgilendirmez. :A

Ben ikna olmadım da aman neyse banane ya :A Yalnız sen de yarışmanın ismini değiştir bence. En sevilen kadın mesela? Daha çok uyuyor konsepte :A
Demi :A Bu sene Beren ve Tuba haricinde bir güzel birinci olsunda kim olursa olsun. Vahide bile kabulüm :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
Benim sevdiğim kadın tipi orta boylu esmer ve balık etli kadın tipidir. Oyunculuğunu bir kenara bırakırsam ve bunları göz önünde bulundurursam Aslıhan Gürbüz benim için aralarından en güzel olan kadın. Kesinlikle çok güzel. Muhteşem oyunculuğuyla bir alakası yok yani. :A
Gözümde Fatmagül Faki, Özgü Namal, Hazal Kaya canlandı. Hatta Fatmagül Faki tam uygun kriterlerine :A

• Güldürdün
Reactions: kerem
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...