En Favori Güzel 2019 | 1. Grup

Hangi 8 güzel üst tura çıksın?

• Kullanılan toplam oy
    25
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ortaklığımız 24 saat geçmedi

Ben kaç kere etiket yaptım, ihtiyacım vardi sana komutanım ama beni yarı yolda bıraktın

Bu etkinlikteki anketlerde azalma sistemini Utku Bey önerdi bana
@MasacRE

Ortaklık sadece profil resmiyle mi oluyor Kopuk, bizim ortaklığımız bambaşka.
Utku bey yüzünden profil resmim gitti zaten, şu hale bak 350 yıllık Messi’ciyim, şu profil resmine bak.
@MasacRE

Reactions: MasacRE and Dosi
Ortaklık sadece profil resmiyle mi oluyor Kopuk, bizim ortaklığımız bambaşka.
Utku bey yüzünden profil resmim gitti zaten, şu hale bak 350 yıllık Messi’ciyim, şu profil resmine bak.
@MasacRE
ihtiyacım olurkende yoktun
. Sen herhalde Messi'yi sevmiyorsun diye Messi'ci oldun

Reactions: Sherlock
Yapma, atma şu zehirli oku Kopuk.
Bayayoruldum şu ankette. Bitsede kurtulsam bugünlük. 8 tane acayım, diğerlerini 4 günde nekadar acarsam ama onlarda 8 tane olacak toplam. Sonra bir kaç gün dinleneceğiz
Haftada 16 konu var
Utku beyin sistemine göre gidiyoruz. ondan sonraki hafta nihayet az güzel kalacakta rahatlayacağız
MEnes için ağırdan alacam sonra. Finallere yetişsin asker sonrası

Reactions: Sherlock
Ben Vahide Perçin'i çıkar demiştim zaten Dosi'ye
Yalnız Demet Akalın ile Aysun Kayacı'nın önünde şu an, bu bile bir başarı sayılabilir
Kanım dondu bazı isimleri görünce

Önerilenleri açtım

Reactions: MasacRE
Ozaman o üstte oy alanlara şaşırmayı bırakacaksın
Bu arada sen tüm gruplara etiket at bence, millet her gruba tek tek etiketlemezsen gelip oy kullanmıyor çünkü

Reactions: Dosi
Bu arada sen tüm gruplara etiket at bence, millet her gruba tek tek etiketlemezsen gelip oy kullanmıyor çünkü
Yok, fazla rahatsızlık vermiyeyim. onlarda anlasın tek grupla sınırlı değil diye
16. grubu açınca etiketlerim, Numaradan çakarlar
zaman azalınca duruma göre yaparım

Yok, fazla rahatsızlık vermiyeyim. onlarda anlasın tek grupla sınırlı değil diye
16. grubu açınca etiketlerim, Numaradan çakarlar
zaman azalınca duruma göre yaparım
Sen bilirsin. Ama emin ol, 16. gruba etiketlesen de o aradakilere bakmayacak birçok kişi

Sen bilirsin. Ama emin ol, 16. gruba etiketlesen de o aradakilere bakmayacak birçok kişi
Ikinci yarının oy süresini uzatacam. Etiket yaparız bazılarına. 3. grptan itibaren belirliyici olur oylar. Orda işi sağlama alirım. buralarda az çok çikacak isimler belli

Ikinci yarının oy süresini uzatacam. Etiket yaparız bazılarına. 3. grptan itibaren belirliyici olur oylar. Orda işi sağlama alirım. buralarda az çok çikacak isimler belli
Yani orası öyle tabi, önemli olan sonraki turlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...