hmm inandımYa yok, anket düzgün mü diye kontrol ettim. Orada yer alanların hepsi üst tura çıkmayı hak etmiyor zaten.
hmm inandımYa yok, anket düzgün mü diye kontrol ettim. Orada yer alanların hepsi üst tura çıkmayı hak etmiyor zaten.
Ortaklığımız 24 saat geçmediAhahahah. Ben yalancı bir insan mıyım Dosi hanım, bana güvenmiyor musun Kopuk?
Ortaklığımız 24 saat geçmedi
Ben kaç kere etiket yaptım, ihtiyacım vardi sana komutanım ama beni yarı yolda bıraktın
Bu etkinlikteki anketlerde azalma sistemini Utku Bey önerdi bana @MasacRE
ihtiyacım olurkende yoktun . Sen herhalde Messi'yi sevmiyorsun diye Messi'ci oldunOrtaklık sadece profil resmiyle mi oluyor Kopuk, bizim ortaklığımız bambaşka. Utku bey yüzünden profil resmim gitti zaten, şu hale bak 350 yıllık Messi’ciyim, şu profil resmine bak. @MasacRE
ihtiyacım olurkende yoktun . Sen herhalde Messi'yi sevmiyorsun diye Messi'ci oldun
Bak bu şimdi tam uyuyor.Vardım Kopuk, sen görmüyorsun ama ben yanındaydım...
Bayayoruldum şu ankette. Bitsede kurtulsam bugünlük. 8 tane acayım, diğerlerini 4 günde nekadar acarsam ama onlarda 8 tane olacak toplam. Sonra bir kaç gün dinleneceğiz Haftada 16 konu var Utku beyin sistemine göre gidiyoruz. ondan sonraki hafta nihayet az güzel kalacakta rahatlayacağız MEnes için ağırdan alacam sonra. Finallere yetişsin asker sonrasıYapma, atma şu zehirli oku Kopuk.
Vahide Perçin???
Aynı tepkiyi verdiğim gerçeği...
Ben Vahide Perçin'i çıkar demiştim zaten Dosi'ye Yalnız Demet Akalın ile Aysun Kayacı'nın önünde şu an, bu bile bir başarı sayılabilirYa bir durun ya, yanimda misafirim var, bi foruma bakayim dedim, güldüm ve sebebini açıklamak zor oldu
Kanım dondu bazı isimleri görünceBen Vahide Perçin'i çıkar demiştim zaten Dosi'ye Yalnız Demet Akalın ile Aysun Kayacı'nın önünde şu an, bu bile bir başarı sayılabilir
Herkesin güzellik algısı farklıdır, senin beğenmediklerini belki başkaları beğenecekKanım dondu bazı isimleri görünce
Önerilenleri açtım
Ozaman o üstte oy alanlara şaşırmayı bırakacaksınHerkesin güzellik algısı farklıdır, senin beğenmediklerini belki başkaları beğenecek
8 grup var şimdilik, pazara kadar 16 grup var oyalanack. 2. tur haftayaOyladım.
Bu arada sen tüm gruplara etiket at bence, millet her gruba tek tek etiketlemezsen gelip oy kullanmıyor çünküOzaman o üstte oy alanlara şaşırmayı bırakacaksın
Yok, fazla rahatsızlık vermiyeyim. onlarda anlasın tek grupla sınırlı değil diye 16. grubu açınca etiketlerim, Numaradan çakarlar zaman azalınca duruma göre yaparımBu arada sen tüm gruplara etiket at bence, millet her gruba tek tek etiketlemezsen gelip oy kullanmıyor çünkü
Sen bilirsin. Ama emin ol, 16. gruba etiketlesen de o aradakilere bakmayacak birçok kişiYok, fazla rahatsızlık vermiyeyim. onlarda anlasın tek grupla sınırlı değil diye 16. grubu açınca etiketlerim, Numaradan çakarlar zaman azalınca duruma göre yaparım
Ikinci yarının oy süresini uzatacam. Etiket yaparız bazılarına. 3. grptan itibaren belirliyici olur oylar. Orda işi sağlama alirım. buralarda az çok çikacak isimler belliSen bilirsin. Ama emin ol, 16. gruba etiketlesen de o aradakilere bakmayacak birçok kişi
Yani orası öyle tabi, önemli olan sonraki turlarIkinci yarının oy süresini uzatacam. Etiket yaparız bazılarına. 3. grptan itibaren belirliyici olur oylar. Orda işi sağlama alirım. buralarda az çok çikacak isimler belli