Gözlerini alıştırdın, gözü kapalı oylarlar
gözleri çıksınGözlerini alıştırdın, gözü kapalı oylarlar
Şu 3 grupta 8 tane zor seçerim gibi Şuana kadar atalarinda sadece 1 kaç tane beğendiğim Fotolar nasıl? Dekolteye sansür uyguluyorumgözleri çıksın
Aferin uygula, tamamen kapalı fotolar koyŞu 3 grupta 8 tane zor seçerim gibi Şuana kadar atalarinda sadece 1 kaç tane beğendiğim Fotolar nasıl? Dekolteye sansür uyguluyorum
Böyle bir etkinliği bir erkeğin sunmaması harika ortalık bikinili fotolardan geçilmezdiAferin uygula, tamamen kapalı fotolar koy
bana ver de nasıl sunulur göstereyim herkeseBöyle bir etkinliği bir erkeğin sunmaması harika ortalık bikinili fotolardan geçilmezdi
Ben tesettürlü halleri deyince pek hoş karşılamadılar Sen öyle yaparsın demi?bana ver de nasıl sunulur göstereyim herkese
Bende de öyle görünüyor, şimdi kontrol ettim ama neden böyle anlamadım. Anket kısmı hatalı olabilir...Kafayı yiyecem :S @Sherlock sınırsız dedi, @Aserat 8 dedi.
bende de böyle görünüyor:
Ekli dosyayı görüntüle 66430
Üyeler soruya göre 8 oylar inşallah.Bende de öyle görünüyor, şimdi kontrol ettim ama neden böyle anlamadım. Anket kısmı hatalı olabilir...
herlade yaniBen tesettürlü halleri deyince pek hoş karşılamadılar Sen öyle yaparsın demi?
5. grubuda açtım. Es geçmeherlade yani
Bende de öyle görünüyor, şimdi kontrol ettim ama neden böyle anlamadım. Anket kısmı hatalı olabilir...
@MEnes e sordum dikkat etmedim, orda kaç yazıyorsa okadar işaretledim dedi. örnek jüri ama sen hile yapmak istemişsin @MasacREHepsini işaretleyip göndermeye çalışıldığı zaman “en fazla 8 şık işaretlenebilir” diyor. 8 veya daha az kişi işaretlendiğinde ise gönderiyor oyları. Yani sıkıntı yok sanırım. @Dosi