Gözlerini alıştırdın, gözü kapalı oylarlar
gözleri çıksınGözlerini alıştırdın, gözü kapalı oylarlar![]()
Şu 3 grupta 8 tane zor seçerim gibigözleri çıksın![]()
Aferin uygula, tamamen kapalı fotolar koyŞu 3 grupta 8 tane zor seçerim gibiŞuana kadar atalarinda sadece 1 kaç tane beğendiğim
Fotolar nasıl? Dekolteye sansür uyguluyorum
![]()
Böyle bir etkinliği bir erkeğin sunmaması harikaAferin uygula, tamamen kapalı fotolar koy![]()
bana ver de nasıl sunulur göstereyim herkeseBöyle bir etkinliği bir erkeğin sunmaması harikaortalık bikinili fotolardan geçilmezdi
![]()
Ben tesettürlü halleri deyince pek hoş karşılamadılarbana ver de nasıl sunulur göstereyim herkese![]()
Bende de öyle görünüyor, şimdi kontrol ettim ama neden böyle anlamadım. Anket kısmı hatalı olabilir...Kafayı yiyecem :S @Sherlock sınırsız dedi, @Aserat 8 dedi.
bende de böyle görünüyor:
Ekli dosyayı görüntüle 66430
Üyeler soruya göre 8 oylar inşallah.Bende de öyle görünüyor, şimdi kontrol ettim ama neden böyle anlamadım. Anket kısmı hatalı olabilir...
herlade yaniBen tesettürlü halleri deyince pek hoş karşılamadılarSen öyle yaparsın demi?
![]()
5. grubuda açtım. Es geçmeherlade yani![]()
Bende de öyle görünüyor, şimdi kontrol ettim ama neden böyle anlamadım. Anket kısmı hatalı olabilir...
@MEnes e sordum dikkat etmedim, orda kaç yazıyorsa okadar işaretledim dedi. örnek jüriHepsini işaretleyip göndermeye çalışıldığı zaman “en fazla 8 şık işaretlenebilir” diyor. 8 veya daha az kişi işaretlendiğinde ise gönderiyor oyları. Yani sıkıntı yok sanırım.@Dosi