En Favori Güzel 2019 | 1. Grup

Hangi 8 güzel üst tura çıksın?

• Kullanılan toplam oy
    25
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya yok, anket düzgün mü diye kontrol ettim. :A Orada yer alanların hepsi üst tura çıkmayı hak etmiyor zaten. :A
hmm inandım
HugeDarlingArmadillo-small.gif

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
Ortaklığımız 24 saat geçmedi :A
Ben kaç kere etiket yaptım, ihtiyacım vardi sana komutanım ama beni yarı yolda bıraktın :T
Bu etkinlikteki anketlerde azalma sistemini Utku Bey önerdi bana :A @MasacRE

Ortaklık sadece profil resmiyle mi oluyor Kopuk, bizim ortaklığımız bambaşka. :A Utku bey yüzünden profil resmim gitti zaten, şu hale bak 350 yıllık Messi’ciyim, şu profil resmine bak. :A @MasacRE

• Güldürdün
Reactions: MasacRE and Dosi
Ortaklık sadece profil resmiyle mi oluyor Kopuk, bizim ortaklığımız bambaşka. :A Utku bey yüzünden profil resmim gitti zaten, şu hale bak 350 yıllık Messi’ciyim, şu profil resmine bak. :A @MasacRE
ihtiyacım olurkende yoktun :T: . Sen herhalde Messi'yi sevmiyorsun diye Messi'ci oldun :A

• Güldürdün
Yapma, atma şu zehirli oku Kopuk. :A
Bayayoruldum şu ankette. Bitsede kurtulsam bugünlük. 8 tane acayım, diğerlerini 4 günde nekadar acarsam ama onlarda 8 tane olacak toplam. Sonra bir kaç gün dinleneceğiz:A Haftada 16 konu var :T: Utku beyin sistemine göre gidiyoruz. ondan sonraki hafta nihayet az güzel kalacakta rahatlayacağız :A MEnes için ağırdan alacam sonra. Finallere yetişsin asker sonrası :A

• Güldürdün
Ben Vahide Perçin'i çıkar demiştim zaten Dosi'ye :A Yalnız Demet Akalın ile Aysun Kayacı'nın önünde şu an, bu bile bir başarı sayılabilir :A
Kanım dondu bazı isimleri görünce :F
Önerilenleri açtım :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
Bu arada sen tüm gruplara etiket at bence, millet her gruba tek tek etiketlemezsen gelip oy kullanmıyor çünkü :A
Yok, fazla rahatsızlık vermiyeyim. onlarda anlasın tek grupla sınırlı değil diye :A 16. grubu açınca etiketlerim, Numaradan çakarlar :A zaman azalınca duruma göre yaparım :D

• Güldürdün
Yok, fazla rahatsızlık vermiyeyim. onlarda anlasın tek grupla sınırlı değil diye :A 16. grubu açınca etiketlerim, Numaradan çakarlar :A zaman azalınca duruma göre yaparım :D
Sen bilirsin. Ama emin ol, 16. gruba etiketlesen de o aradakilere bakmayacak birçok kişi :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Sen bilirsin. Ama emin ol, 16. gruba etiketlesen de o aradakilere bakmayacak birçok kişi :A
Ikinci yarının oy süresini uzatacam. Etiket yaparız bazılarına. 3. grptan itibaren belirliyici olur oylar. Orda işi sağlama alirım. buralarda az çok çikacak isimler belli :A

• Beğendim
Ikinci yarının oy süresini uzatacam. Etiket yaparız bazılarına. 3. grptan itibaren belirliyici olur oylar. Orda işi sağlama alirım. buralarda az çok çikacak isimler belli :A
Yani orası öyle tabi, önemli olan sonraki turlar :A

• Beğendim
Reactions: Dosi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...