En Favori Güzel 2013 | FİNAL | Sıla Gençoğlu - Tuba Büyüküstün

En Favori Güzel Hangi Güzelimiz Olsun ?

• Sıla Gençoğlu

Oy: 37 49.3%
  • Tuba Büyüküstün

Oy: 38 50.7%

• Kullanılan toplam oy
    75
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
even in tuba görse kimlrle finale kalmış kıyaslanıyorr lafı hakaret değil de nedir :) ayrıca yöneticiler de tartışmalara katılabilir tabi üyeler eşit koşullara sahip olacakalrsa :)
Köfte gibi kızar biber gibi patla. :bağır:

Ben onu şakayla söylemiştim zaten Sılayı kötüleyecek olsam direkt çirkin derim sözümü de sakınmam. Güzel diyorum ama Tubadan güzel değil. :)

Deniz sağolsun bana oylamayı bir kaç kez hatırlattı. Kimse kimseye zorla bir şey yaptıramaz da zaten. Bence kafanızı birazcık çevirseniz Sıla'nın ne kadar da seveni ve onu gerçekten güzel bulan insanların olduğunu göreceksiniz. :)

Tartışma uzar gider. Herkese göre farklıdır en güzel diyerek konuyu kapatıyorum. :D

Ayni sey Tubaseverler icin gecerli degil tabi evet. :)

Benim az önceki mesajımı isteyen hakaret diye şikayet edebilir arkadaşlar. :)

Kendiniz diyorsunuz "Güzellik göreceli kavramdır". Ama kendiniz yorumları kabul etmiyorsunuz.

O zaman ben de direkt oylamayı şikayet edeyim bu oylama Tubaya hakaret diye? İkisi de aynı şey. :)

konuda sadece even yazmıyor :) şubup fanları sudan sebeple tubaya karşı oy verecek diyenlere ne demeli beyni yok mu insanların :F gerçi bu konu güzellik konusu bu insanlar gözleri gördüklerini ayırt edemiyorlar mı?

onlar seni sevmiyi ama :A

karşılıksız aşk bu :))

konuda sadece even yazmıyor :) şubup fanları sudan sebeple tubaya karşı oy verecek diyenlere ne demeli beyni yok mu insanların :F gerçi bu konu güzellik konusu bu insanlar gözleri gördüklerini ayırt edemiyorlar mı?

onlar seni sevmiyi ama :A

EveN'in mesajina hakaret dedigin icin öyle yazdim. :)
Gören görüyor gercekleri görmek istemeyene söyleyeksin bunu :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...