En Favori Güzel 2013 | FİNAL | Sıla Gençoğlu - Tuba Büyüküstün

En Favori Güzel Hangi Güzelimiz Olsun ?

• Sıla Gençoğlu

Oy: 37 49.3%
  • Tuba Büyüküstün

Oy: 38 50.7%

• Kullanılan toplam oy
    75
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sıla çok sevilen bir şarkıcı.

1. Hayranları yani sizler oy atmış olabilirsiniz.

2. Beren hayranları Sılaya oy atmış olabilir ki ben de Bereni seviyorum ama başlıkta ne yazıyorsa onu seçiyorum. Başlıkta güzel yazmış. Ben de hem Tubayı hem Sılayı severim ama "güzel" dediği için açık ara Tuba dedim.

3. Sen herkesi asimile etmiş olabilirsin. :D

Harfiyen katiliyorum. :)

O değil de Tuba ilk defa ankette bu kadar güzellik farkı olduğu biriyle yarışıyor herhalde. :D

Kız görse konuyu şok geçirir ben nasıl bu kadar güzellik farkı varken Sılayla finale kaldım diye. :A

O değil de Tuba ilk defa ankette bu kadar güzellik farkı olduğu biriyle yarışıyor herhalde. :D

Kız görse konuyu şok geçirir ben nasıl bu kadar güzellik farkı varken Sılayla finale kaldım diye. :A

Yeter artık. :)

Oyunculuktan ya da sesten bahsetmedim. Gülüşten bahsettim. O da fiziksel ve en azından benim için önemli bir unsurdur. Ve Sıla'nın gülüşünü Tuba'dan daha içten ve samimi buluyorum. Herkesçe değişebilir. :)

Neyse tartışmayı uzatmak istemiyorum. Ancak Sıla'ya ya da ona oy atanlara laf söylenmeye devam edilmemeli. Az önce 2 mesajlık üyeyi hepimiz gördük. :)

Berkan kardesim Sila'nin bu finale nasil geldigi belli. Bir tane iki mesajlik üye gördünüz onu konusursunuz. Birilerinin özelden oy istedigi ortada zaten.

Gülüsü sana güzel gelmiyor olabilir. Bir sey diyemem. Ama ben tek gülüsüne bakarak oy vermem. :)

Bu oylamada Sıla finale kalmamalıydı arkadaşlar benim oy istemelerimle zirveye kadar geldi. İşbu en güzel Tuba ondan daha iyisi yok. Dilerim kazanır. Sıla çirkin haketmiyordu buraya kadar gelmeyi varın oy verin Tuba'ya o kazansa ne Sıla kazansa ne sanki burada güzel Tuba seçilse benim güzelim her zaman Sıla olacak. Bu böyle bilinsin. Konu ile ilgili son yorumumdur,

konu destere nin fok balıklarına doğru bir yere gidiyor :) yöneticiler bile tartışmaya katılıyor,hakaretler havada uçuşiyi pes yani :)

Berkan kardesim Sila'nin bu finale nasil geldigi belli. Bir tane iki mesajlik üye gördünüz onu konusursunuz. Birilerinin özelden oy istedigi ortada zaten.

Gülüsü sana güzel gelmiyor olabilir. Bir sey diyemem. Ama ben tek gülüsüne bakarak oy vermem. :)

Deniz sağolsun bana oylamayı bir kaç kez hatırlattı. Kimse kimseye zorla bir şey yaptıramaz da zaten. Bence kafanızı birazcık çevirseniz Sıla'nın ne kadar da seveni ve onu gerçekten güzel bulan insanların olduğunu göreceksiniz. :)

Tartışma uzar gider. Herkese göre farklıdır en güzel diyerek konuyu kapatıyorum. :D

konu destere nin fok balıklarına doğru bir yere gidiyor :) yöneticiler bile tartışmaya katılıyor,hakaretler havada uçuşiyi pes yani :)

Güzellik sözde göreceli bir kavram oldugu icin normal. :)
Hakareti nerede gördün? :)
Yöneticiler tartismaya katilamaz diye bir kural mi var?

Arkadaşlar ortamı germeye gerek yok, soğuk mesajlar atmaya da gerek yok.

Burada kimse Sıla çirkin demedi. Ama istese der. Çünkü sizin dediğiniz gibi güzellik göreceli bir kavramdır.

Siz nasıl Sılayı güzel buluyorsanız çoğu kişi de Tubayı Sıladan kat kat güzel buluyor. Yani normal bir durum. :)

Siz de isterseniz Sılayı Tubadan kat kat güzel bulun ama oylamada Sılaya oy atanların 50%-i bile belki öyle bulmuyordur.

Yarısından çok zaten "benim gibi" Beren Saat seven arkadaşlarımız. Ama Berenle Tuba niye düşman ilan ediliyor onu anlamadım hiçbir zaman. :)

Güzellik sözde göreceli bir kavram oldugu icin normal. :)
Hakareti nerede gördün? :)
Yöneticiler tartismaya katilamaz diye bir kural mi var?
even in tuba görse kimlrle finale kalmış kıyaslanıyorr lafı hakaret değil de nedir :) ayrıca yöneticiler de tartışmalara katılabilir tabi üyeler eşit koşullara sahip olacakalrsa :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
172,555
Üyeler
8,475
Son Üye
sdbHh88hd