Haha yeminle gülmekten krize girdim destere sana diyorum ki iki mesaj yazmak için kullanımlık üyelerbeğendim ama bi fok anlamadım mesajdan )))
iki mesaj zaten kullanılmak üyeler lafından sen ne anladınki deniz ben ne anliyim ))))
Ne varmış klipteki hallerinde kadın oyunculuğunu konuşturmıyım resmen onun gibi hangi oyuncu mimik sahibi göster bakayım bana 😉
Kaan'ın cevabı da yeterli sanırım yani benle ilgisi yokŞahsen oyumu Sıla'yı Tuba'dan daha güzel bulduğum için kullandım. Güzellik kavramı kişiden kişiye değişir.
Haha yeminle gülmekten krize girdim destere sana diyorum ki iki mesaj yazmak için kullanımlık üyeler
Kaan'ın cevabı da yeterli sanırım yani benle ilgisi yok
Güzel o zaman zaten ne var klipte gayette doğal güzellikteSuan oyuncu secmiyoruz güzellik seciyoruz.
Klavye kendisi değiştiriyor yazdıklarımı ondanhah şimdi oldu öyle desene ) kullanımlık ile kullanılmak arasında dağlarca fark var)
Kesinlikle. 😉 Sana boyun eğecek olsam Serenay'a oy atmazdım zaten.Kaan'ın cevabı da yeterli sanırım yani benle ilgisi yok
Aynen ne güzel söyledin be kardeşim helalKesinlikle. 😉 Sana boyun eğecek olsam Serenay'a oy atmazdım zaten.
Bugün klipteki hallerini de gördük
Gerçekler. Sıla kazanacak inşallah hak ediyor çünkü. 😉Aynen ne güzel söyledin be kardeşim helal
O değil de İrem Sak nasıl kalmaz ya finale.
Gerçekten komedideki güzellikler harcanıyor. Kendilerini gösteremiyorlar. Mükemmel bir güzelliği var onun da.
İşte komedide oynadığı için gösteremiyor kendini.Hakikatten Tülay'ım da çok hoş.