En Favori Güzel 2013 | FİNAL | Sıla Gençoğlu - Tuba Büyüküstün

En Favori Güzel Hangi Güzelimiz Olsun ?

• Sıla Gençoğlu

Oy: 37 49.3%
  • Tuba Büyüküstün

Oy: 38 50.7%

• Kullanılan toplam oy
    75
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne var ki klipte? Sıla ilk kez yapmıyor o mimikleri. Kariyerinin başından beri böyle. Tuba'ya doğal diyorsunuz da Sıla'nın davranışları çok daha doğal ve içten. Tuba bir hanımefendi gibi asla gülerken kendinden geçmez mesela. :)

Edit: Şimdi baktım da şurada az biraz kendinden geçmiş. -keşke geçmeseymiş. :D-

http://ozgurdurum.net/images/news/2014-01-08-tuba-buyukustun-twitter-dan-soru-cevapladi.jpg

Biz dogal derken oyunculugu ve mimiklerini demiyoruz. Güzellik ile oyunculugu/ses güzelligini karsilastirmak son moda herhalde :)

Tamam güzellik göreceli bir kavramdır ama güzellikler yakın olunca. Bu kadar bariz bir güzellik farkı varken ne görecelik arkadaşlar. Bu bildiğin görünen köy klavuz istemez meselesi. Sezarın hakkı sezara. :D

Ama şaşırmıyorum artık. Beren Saatle Çiğdem Batur da kıyaslanmıştı. Bu da benzeri bir durum. :)

Not: Yine söylüyorum Sıla çirkin demiyorum ama Tuba ile bariz fark var aralarında. :D

İşte komedide oynadığı için gösteremiyor kendini. :(
Evet Tuba ile bariz fark var nasıl finale kaldı onunla Sıla direk zirveyi hakediyor çünkü :A

Tamam güzellik göreceli bir kavramdır ama güzellikler yakın olunca. Bu kadar bariz bir güzellik farkı varken ne görecelik arkadaşlar. Bu bildiğin görünen köy klavuz istemez meselesi. Sezarın hakkı sezara. :D

Ama şaşırmıyorum artık. Beren Saatle Çiğdem Batur da kıyaslanmıştı. Bu da benzeri bir durum. :)

Not: Yine söylüyorum Sıla çirkin demiyorum ama Tuba ile bariz fark var aralarında. :D

İşte objektif bir yorum daha da birşey söylenemez :)

Ben oyumu beğendiğim için değil gerçekten de güzel olduğu için veriyorum çünkü bu güzellik oylaması :) Benim oyum Tuba Büyüküstün`e :)

Dram'a geçsin farkına varılır. Ama hem bu kadar genç hem de bu kadar güzel çok az var.

Evet Tuba ile bariz fark var nasıl finale kaldı onunla Sıla direk zirveyi hakediyor çünkü :A
Sıla çok sevilen bir şarkıcı.

1. Hayranları yani sizler oy atmış olabilirsiniz.

2. Beren hayranları Sılaya oy atmış olabilir ki ben de Bereni seviyorum ama başlıkta ne yazıyorsa onu seçiyorum. Başlıkta güzel yazmış. Ben de hem Tubayı hem Sılayı severim ama "güzel" dediği için açık ara Tuba dedim.

3. Sen herkesi asimile etmiş olabilirsin. :D

bencede fark var bariz hemde, sıla 45 adım önde :))

Sıla çok sevilen bir şarkıcı.

1. Hayranları yani sizler oy atmış olabilirsiniz.

2. Beren hayranları Sılaya oy atmış olabilir ki ben de Beren hayranıyım ama başlıkta ne yazıyorsa onu seçiyorum. Başlıkta güzel yazmış. Ben de hem Tubayı hem Sılayı severim ama "güzel" dediği için açık ara Tuba dedim.

3. Sen herkesi asimile etmiş olabilirsin. :D
Kimseyi asimile etmedim ben. Bunun bariz örneğini Kaan arkadaşım söyledi yeterli sanırım. Kimse çocuk değil hatır gönül bunlar farklı. Atmak istemeyen atmaz. Tuba elbette güzel ama benim için Sıla her zaman daha güzel kapiş :)

Sen yapma bari destere. :D
:F

Biz dogal derken oyunculugu ve mimiklerini demiyoruz. Güzellik ile oyunculugu/ses güzelligini karsilastirmak son moda herhalde :)

Oyunculuktan ya da sesten bahsetmedim. Gülüşten bahsettim. O da fiziksel ve en azından benim için önemli bir unsurdur. Ve Sıla'nın gülüşünü Tuba'dan daha içten ve samimi buluyorum. Herkesçe değişebilir. :)

Neyse tartışmayı uzatmak istemiyorum. Ancak Sıla'ya ya da ona oy atanlara laf söylenmeye devam edilmemeli. Az önce 2 mesajlık üyeyi hepimiz gördük. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...