En Favori Güzel 2013 | FİNAL | Sıla Gençoğlu - Tuba Büyüküstün

En Favori Güzel Hangi Güzelimiz Olsun ?

• Sıla Gençoğlu

Oy: 37 49.3%
  • Tuba Büyüküstün

Oy: 38 50.7%

• Kullanılan toplam oy
    75
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aynen insanın böyle bir sevgilisi olsun yüz milyar borcu olsun banamısın demez:)

ben hiç bir zaman güzelliğine laf söylemedim tubanın :)

ama berenle oyunculuğunu karşılaştırıyorlar sinir ediyorlar adamı o yüzden sınırları aşıp totosu yere yakın diyoruz kıza :))
Beren Saat bildiğin ilknur la bu aynından bizim apartmanda oturuyor bunun gibi kezban modeli birşey.:)

Beren Saat bildiğin ilknur la bu aynından bizim apartmanda oturuyor bunun gibi kezban modeli birşey.:)

ilknur kim ?

berenmi kezban beren kezbansa ömrümü kezbanlara adarım hayatta öyle bir kız varmı şeker gibi kızdır beren :)

şunun güzelliğine bak tanrı diğer insanları 3 dakkada yarattıysa eminim buna bir 10 yılını vermiştir :)

d18e01aa632b0d7d5665baf4a47c1d5a.jpg

Sıla finale kadar gelmesi benim bakış açıma göre komedi olmuş .Tamam çirkin değilde finale kalacak kadar benim için güzel değil .Oyum Tuba Büyüküstüne gitti

ilknur kim ?

berenmi kezban beren kezbansa ömrümü kezbanlara adarım hayatta öyle bir kız varmı şeker gibi kızdır beren :)

şunun güzelliğine bak tanrı diğer insanları 3 dakkada yarattıysa eminim buna bir 10 yılını vermiştir :)

Ekli dosyayı görüntüle 32643
Kendisi Sabahattin Zaim üniversitesi tarafından kınanmış oyuncudur.:)

Sıla finale kadar gelmesi benim bakış açıma göre komedi olmuş .Tamam çirkin değilde finale kalacak kadar benim için güzel değil .Oyum Tuba Büyüküstüne gitti
Oy veren ellerin dert görmesin.Allah seni sevdiceğine bağışlasın.:)

Funlar basmiş laa konuyu:X Oy kullanmıcam, eşit olursa haber edin bana:X

Bu arada sanırım Sıla kazanıyor(b) Resmi kocaman olduguna göre:A

@destere sevdiğim bir kardeşim sadece takılıyorum.

Yoksa.Annem tarafindan yılın en iyi gelin namzeti seçilmistir. gelsin ödülünü alsın.

Edit:Yanında Kenan'ı getirmesin.
Bizde takılıyoruz aga :)

Funlar basmiş laa konuyu:X Oy kullanmıcam, eşit olursa haber edin bana:X

Bu arada sanırım Sıla kazanıyor Resmi kocaman olduguna göre:A
Oylar görünmüyo galiba heycan olsun diye görünmüyor galiba (b)

ya o da biliyor güzel olduğunuda işte biz tubaya totosu yere yakın dedik ya ona içerlendi )
Tuba okadar laf ettinki sana içerlemiş adam haklı :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...