Anneler neler doğuruyor işte
hep bizim için ?
ama bize ne düşüyor hiçbişey elin taylakı kapıyor kızı
Anneler neler doğuruyor işte
Beren Saat bildiğin ilknur la bu aynından bizim apartmanda oturuyor bunun gibi kezban modeli birşey.aynen insanın böyle bir sevgilisi olsun yüz milyar borcu olsun banamısın demez
ben hiç bir zaman güzelliğine laf söylemedim tubanın
ama berenle oyunculuğunu karşılaştırıyorlar sinir ediyorlar adamı o yüzden sınırları aşıp totosu yere yakın diyoruz kıza )
Beren Saat bildiğin ilknur la bu aynından bizim apartmanda oturuyor bunun gibi kezban modeli birşey.
Kendisi Sabahattin Zaim üniversitesi tarafından kınanmış oyuncudur.ilknur kim ?
berenmi kezban beren kezbansa ömrümü kezbanlara adarım hayatta öyle bir kız varmı şeker gibi kızdır beren
şunun güzelliğine bak tanrı diğer insanları 3 dakkada yarattıysa eminim buna bir 10 yılını vermiştir
Ekli dosyayı görüntüle 32643
Oy veren ellerin dert görmesin.Allah seni sevdiceğine bağışlasın.Sıla finale kadar gelmesi benim bakış açıma göre komedi olmuş .Tamam çirkin değilde finale kalacak kadar benim için güzel değil .Oyum Tuba Büyüküstüne gitti
Güzelilknur kim ?
berenmi kezban beren kezbansa ömrümü kezbanlara adarım hayatta öyle bir kız varmı şeker gibi kızdır beren
şunun güzelliğine bak tanrı diğer insanları 3 dakkada yarattıysa eminim buna bir 10 yılını vermiştir
Ekli dosyayı görüntüle 32643
Nesi güzel. Toplu konut idaresi tarafından "hafif toplu" olarak betimlenmiş bir oyuncudur.
Yokya aga güzel kız yalan yok !Nesi güzel. Toplu konut idaresi tarafından "hafif toplu" olarak betimlenmiş bir oyuncudur.
@destere sevdiğim bir kardeşim sadece takılıyorum.Yokya aga güzel kız yalan yok !
Yokya aga güzel kız yalan yok !
Funlar basmiş laa konuyu Oy kullanmıcam, eşit olursa haber edin bana
Bizde takılıyoruz aga@destere sevdiğim bir kardeşim sadece takılıyorum.
Yoksa.Annem tarafindan yılın en iyi gelin namzeti seçilmistir. gelsin ödülünü alsın.
Edit:Yanında Kenan'ı getirmesin.
Oylar görünmüyo galiba heycan olsun diye görünmüyor galibaFunlar basmiş laa konuyu Oy kullanmıcam, eşit olursa haber edin bana
Bu arada sanırım Sıla kazanıyor Resmi kocaman olduguna göre
Tuba okadar laf ettinki sana içerlemiş adam haklıya o da biliyor güzel olduğunuda işte biz tubaya totosu yere yakın dedik ya ona içerlendi )
Ama o eşitliği sağlamak istemiyorum Kazananı belirlemek istiyorumtuba önde bir oy sılaya oy ver eşitlensin
Ama o eşitliği sağlamak istemiyorum Kazananı belirlemek istiyorum
Sanırım beklediğim an o antuba ile sıla eşit sılaya oy ver kazananı sen belirle )
Sanırım beklediğim an o an
Yok konuyuda kaydettim Tarihide not ettim cumartesi gecesi 23:10'da oy verilecek inşo anı beklerken oylama bitmesin
Sıla'ya ver yahuYok konuyuda kaydettim Tarihide not ettim cumartesi gecesi 23:10'da oy verilecek inş
Yok konuyuda kaydettim Tarihide not ettim cumartesi gecesi 23:10'da oy verilecek inş