Emre Ozansoy
Moderatör
Biz yine üzerimize düşeni yapalım da.Sertab zirvede çıkacağı için gram umrumda değil.
Biz yine üzerimize düşeni yapalım da.Sertab zirvede çıkacağı için gram umrumda değil.
Burada hata olmuş ama D grubunda layığıyla yapmışsın.Biz yine üzerimize düşeni yapalım da.
maNga neden bu kadar az oy aldı? @phoebebuffay ve @kerem söz sende.
Hangi şarkılara oy verdiğime bakmayın lütfen.Kişiden kişiye değişir tabii ama maNga ve diğerleri diye ayırırım grupları genelde. Eurovision performansı da çok iyiydi, ben o yıl Almanya yerine Türkiye'nin kazanmasını tercih ederdim.
maNga'nın birinci olmayı hak ettiği yarışmada birinci olana oy atmış.Hangi şarkılara oy verdiğime bakmayın lütfen.
Satellite bence eğlenceli bir şarkı, ben seviyorum. Bu şarkıyı övünce ya da beğendiğimi dile getirince sürekli tepki almaktan bıktım... Bu grup çok zor olmuş, normalde Manga'ya verirdim oy.maNga'nın birinci olmayı hak ettiği yarışmada birinci olana oy atmış.
Her şeye muhalif ve her şeyin de tersini savunuyor.Satellite bence eğlenceli bir şarkı, ben seviyorum. Bu şarkıyı övünce ya da beğendiğimi dile getirince sürekli tepki almaktan bıktım... Bu grup çok zor olmuş, normalde Manga'ya verirdim oy.
Tüm Türkiye'nin birlik olduğu nadir konulardan. İnsanlara Satellite'i Manga'nın şarkısından daha çok sevdiğimi söyleyince küfür etmişim gibi bir tepki veriyorlar, ne yapayım.Her şeye muhalif ve her şeyin de tersini savunuyor.
1997 doğumlu olduğunu düşünürsek, 2006'dan beri takip ediyorsun.Tüm Türkiye'nin birlik olduğu nadir konulardan. İnsanlara Satellite'i Manga'nın şarkısından daha çok sevdiğimi söyleyince küfür etmişim gibi bir tepki veriyorlar, ne yapayım.
Ben çocukken Eurovision'ı canlı takip ediyordum. O zamanlar 9 yaşında olmamın etkisi var muhtemelen, şimdi çıksa çok da sevmezdim herhalde. Basit bir pop şarkısı olduğunu kabul ediyorum.
Ben 97 doğumlu değilim ki önceki konuda da daha küçük olduğumu söylemiştim.1997 doğumlu olduğunu düşünürsek, 2006'dan beri takip ediyorsun.
Her şeye muhalif olan bir yapın olduğu için öyle tepki vermeleri doğal. Sinema konusunda yaptığımız muhabbeti unutma; sen Skyler'ı, Eyşan'ı destekleyen kesimdensin.
2001 doğumlu beklemiyordum. @kerem, 1997 doğumlu bile değil, 2001 doğumluymuş.Ben 97 doğumlu değilim ki önceki konuda da daha küçük olduğumu söylemiştim.
9 yaşındaydım derken Manga'nın yarıştığı sene 9 yaşındaydım, demek istedim.
Ben Skyler'ı, Eyşan'ı desteklemiyorum. Sadece aşırı abartıldığını düşünüyorum. 😳 Bir sorum var, sence hangisi daha kötü? Cengiz mi Eyşan mı?
@kerem kaç yaşımda olduğumu biliyor, yaşımı saklamıyorum ki zaten. Sen durup dururken 97'li olduğum sonucunu çıkarttın. Aramızda da 4 yaş var sadece, bir şey değil.2001 doğumlu beklemiyordum. @kerem, 1997 doğumlu bile değil, 2001 doğumluymuş.
O kadar genişleterek bakarsan olaylara Skyler ve Eyşan melek olur gider.
Etmiştim aslında. 4 yaş var ayrıca, aralıkta doğmuşsun sen.İtiraz etmedin, @kerem de etmedi rakama. Aramızda 4 değil aslında, 5 yaş var.
Ne 97'si? O kadar yaşlı değilim.
Etmiştim aslında. 4 yaş var ayrıca, aralıkta doğmuşsun sen.
Gerçekten öyleymiş ve buna göre @phoebebuffay, Z kuşağı oluyor.
------
O zaman her türlü Z kuşağı oluyorsun.
Sonuç olarak şu an aramızda 4 yaş var. Aralıkta 5 yaşa çıkacak fark.Ben de bu cevabı vermiştim gerçi.
Her neyse, sonuçta Aralık bile olsa 97'li olmuyorum. Önemli olan resmiyet ve rakam.
@xdragxx abinle yaş farkın yedi, o da mesela daha fazla.Sonuç olarak şu an aramızda 4 yaş var. Aralıkta 5 yaşa çıkacak fark.
7 değil 6@xdragxx abinle yaş farkın yedi, o da mesela daha fazla.