Sen de mi Aralık?7 değil 6
Sen 95 doğumluydun doğru, 94 diye hatırladım.
Sen de mi Aralık?7 değil 6
Yok mart 95Sen de mi Aralık?
Yaş farkımın 17-18 olduğu insanlar var zaten forumda, senle alt tarafı 4 yaş fark var. 10 yaşındaymışım gibi mesajlar yazıyorsun. Ona bakılırsa seninle de Bazinga arasında 4 yaş var sanırım.@xdragxx abinle yaş farkın yedi, o da mesela daha fazla.
1997 doğumlu olduğunu düşünürsek, 2006'dan beri takip ediyorsun.
Her şeye muhalif olan bir yapın olduğu için öyle tepki vermeleri doğal. Sinema konusunda yaptığımız muhabbeti unutma; sen Skyler'ı, Eyşan'ı destekleyen kesimdensin.
Bazı insanlar yaş ala ala eski benliklerini kaybedebiliyor. Veya bir grubu çok sevmeye başlarlarsa onlar gibi müzik yapan daha başarılı bir gruba anti kesilip bu gibi anketlerde oy veremeyebiliyorlar.Sonuç olarak şu an aramızda 4 yaş var. Aralıkta 5 yaşa çıkacak fark.
Ben senin gibi değilim. Hangisini daha çok seviyorsam ona oy veririm. Gıcıklık olsun diye veya antilik olsun diye saçma oylar kullanmam.Bazı insanlar yaş ala ala eski benliklerini kaybedebiliyor. Veya bir grubu çok sevmeye başlarlarsa onlar gibi müzik yapan daha başarılı bir gruba anti kesilip bu gibi anketlerde oy veremeyebiliyorlar.
Lafı niye bana getirdin bana getirdin şimdi? BŞB'de bende 'Bir Derdim Var'a senden daha yüksek oy vermiştim yine olsa yine veririm ama geçen seneye nazaran şimdiki aklınla maNga'ya daha düşük puanlar vereceğini ikimiz de kabul edelim bence. Ki ben yarışmacılarımın arasına çok fazla puan farkı koymam, boncuk dağıtırım zaten.Ben senin gibi değilim. Hangisini daha çok seviyorsam ona oy veririm. Gıcıklık olsun diye veya antilik olsun diye saçma oylar kullanmam.
BŞB ilk haftasında eurovision şarkıları yarışmıştı, hani Manga'ya bolca yüksek puan verdiğim yarışma. Bak istersen hangisine daha yüksek puan vermişim.
Çünkü sırf antilik-gıcıklık olsun diye Manga'ya oy vermediğimi iddaa ettin. Ben böyle şeyler yapmıyorum ama senin yaptığını biliyoruz.Lafı niye bana getirdin bana getirdin şimdi? BŞB'de bende 'Bir Derdim Var'a senden daha yüksek oy vermiştim yine olsa yine veririm ama geçen seneye nazaran şimdiki aklınla maNga'ya daha düşük puanlar vereceğini ikimiz de kabul edelim bence. Ki ben yarışmacılarımın arasına çok fazla puan farkı koymam, boncuk dağıtırım zaten.
Satellite çok cringe bir şarkı. Almanya'ya yakışmayan bir şarkı hatta. Niye oy verdin ki?Çünkü sırf antilik-gıcıklık olsun diye Manga'ya oy vermediğimi iddaa ettin. Ben böyle şeyler yapmıyorum ama senin yaptığını biliyoruz.
BŞB'de Satellite'e 13 puan verirken WCBTS'ye 10 puan vermişim. Demek ki olayın bununla ilgisi yokmuş.
Manga'nın sevdiğim şarkılarına tabii ki yine yüksek vereceğim. Ki sana hangi şarkılarını sevdiğimi hangilerini sevmediğimi söylemiştim zaten.
Özür dilerim şarkıyı sevdiğim ve yüksek puan verdiğim için.Satellite çok cringe bir şarkı. Almanya'ya yakışmayan bir şarkı hatta. Niye oy verdin ki?
Özrün sözde kaldı ama sonuçta oyunu verdin gitti ve maNga adına negativ bir etki yaratacak.Özür dilerim şarkıyı sevdiğim ve yüksek puan verdiğim için.
Sizin de sabar üyesi olduğunuz haberini aldım.Aralığın kaçında doğdunuz?Sen de mi Aralık?
İlk 10 rakamdan biri diyelim. Biraz gizem katalım.Sizin de sabar üyesi olduğunuz haberini aldım.Aralığın kaçında doğdunuz?
Benim de 10 dan sonrası...İlk 10 rakamdan biri diyelim. Biraz gizem katalım.
Keşke Türk şarkılarının hepsini 1 gruba atsaydım ama maalesef kuradan çıkanla oynamak istemedim..Bu grup çok haksız olmuş. Sertab ve Manga ülkemizde en çok sevilen Eurovision şarkıları diğerlerinin onların yanında hiç şansı yok.
@xdragxx'in ismini yanlış yazdığı iki şarkı dedim.
Satellite
Euphoria