2020 En Favori Erkek Oyuncu (Bilgilendirme Konusu)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olaya böyle bakarsan EDHO 2015'te, Çukur 2017'de, Çarpışma 2018'de başlıyor. Bu dizide oynayanları dahil etmeyelim o zaman listeye

Bence başlangıç tarihi baz alınmamalı, 2019-2020'de oyunculuğun devam ediyor olması yeterli olmalı

Dizi farklı film farklı ama şimdi
Ya o film de hazirana kadar vizyonda kalsa ok sadece 3 hafta kalmış koca 2019'da

@Aserat seni şutluyorum 😡En lazım zamanlarda sus pus oluyorsun. Kendim yavaştan alarak az az açarım konuları ve bu gece önerileri kapatıyorum.
Tabi yine beni küstürmezlerse

Reactions: xdragxx
@Aserat seni şutluyorum 😡En lazım zamanlarda sus pus oluyorsun. Kendim yavaştan alarak az az açarım konuları ve bu gece önerileri kapatıyorum.
Tabi yine beni küstürmezlerse
Bir bakmışsın bir öneri ve yine kaos

Olaya iyi yönden bakmak lazım yarışmanın tanıtımı bile 22 sayfa sürdü

Reactions: Dosi

Kapsam yıl değil, sezon olarak belirlendi ama. Dizilerden oyuncu seçilirken 2019/2020 sezonunda dizisi yayınlananlar ve o dizinin 2019/2020 sezonunda kadroda bulunanlar seçilmeli, Çarpışma’dan kim alınmış dikkat etmedim ama bence alınmamalı kimse. 2018/2019 sezonu dizisi sonuçta, oradan öneri yapmak aklıma geldi ama yapmadım bu sebepten ötürü.

Film 2018 Aralık ayında vizyona girmiş, 2019'un başlarında da gösterimde bulunuyormuş. 2019/2020 sezonunun baz alındığı bir etkinlikte mantıken olmaması gerekiyor.

Reactions: xdragxx
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...