Beren Saat kazanacak net.
En Favori Güzel'den farklı oylamazlar bence
Orasını ben bilemem, her sezon olacaksa erkek/kadın yapılmalı.
Beren Saat kazanacak net.
En Favori Güzel'den farklı oylamazlar bence
Olaya böyle bakarsan EDHO 2015'te, Çukur 2017'de, Çarpışma 2018'de başlıyor. Bu dizide oynayanları dahil etmeyelim o zaman listeye2019/2020 sezonunu baz alarak en iyi yerli oyuncuyu seçeceğiz. Dizi/film ayrımı yapmıyoruz. Bunlar net ve bariz olan kurallarımız, benim anladığım bu. Buna göre vizyon tarihi 2018 Aralık olan bir filmden herhangi bir oyuncuyu etkinliğe alamayız, çünkü kurala aykırı bir durum ortaya çıkarır bu. Durum bu kadar net, kimseye sormana falan gerek yok bunu @Dosi. Neden bu kadar uzadı bu konu anlamadım.
Bir ekleme yapayım, bunun kadın oyuncu versiyonu için de bir konu açmalısın bence ve her sene en iyi oyuncuyu forum olarak belirlemeliyiz. Bunu da eklemiş olayım. Böylece bu sene önerilemeyen oyuncular önümüzdeki sezon önerilebilir ve kimse sevdiği/beğendiği oyuncuyu bu etkinliğe dahil etmek için bu kadar uğraşmaz.
Atiye varyaBeren Saat mi kaldı ortalıkta ya?
İzledim Atiye de 8 bölümlük bir iş o işle kazanmaması lazımAtiye? 😱
Güzelliğe oy vereceksek şampiyon yapmayız merak etmeAtiye varya
Geçen sene 225 güzeli tek tek açtım. Sonuç kazanan Beren Saat
Dizi farklı film farklı ama şimdi Ya o film de hazirana kadar vizyonda kalsa ok sadece 3 hafta kalmış koca 2019'daOlaya böyle bakarsan EDHO 2015'te, Çukur 2017'de, Çarpışma 2018'de başlıyor. Bu dizide oynayanları dahil etmeyelim o zaman listeye
Bence başlangıç tarihi baz alınmamalı, 2019-2020'de oyunculuğun devam ediyor olması yeterli olmalı
Bana göre vasat bir dizi zaten ama çok sevildiği için fazla söz söylemek bana düşmez o konuda.İzledim Atiye de 8 bölümlük bir iş o işle kazanmaması lazım
Bir bakmışsın bir öneri ve yine kaos@Aserat seni şutluyorum 😡En lazım zamanlarda sus pus oluyorsun. Kendim yavaştan alarak az az açarım konuları ve bu gece önerileri kapatıyorum.
Tabi yine beni küstürmezlerse
Şahaser değil tabii ki Ama aşk101 ve Hakan Muhafız gibi işlerin yanında övmek de lazımBana göre vasat bir dizi zaten ama çok sevildiği için fazla söz söylemek bana düşmez o konuda.
Olaya böyle bakarsan EDHO 2015'te, Çukur 2017'de, Çarpışma 2018'de başlıyor. Bu dizide oynayanları dahil etmeyelim o zaman listeye
Bence başlangıç tarihi baz alınmamalı, 2019-2020'de oyunculuğun devam ediyor olması yeterli olmalı
Öneriyi kapama mı diyorsun?Bir bakmışsın bir öneri ve yine kaos
Olaya iyi yönden bakmak lazım yarışmanın tanıtımı bile 22 sayfa sürdü
Bir Kaosku olmadığımız kalmıştı, onu da olduk çok şükür
Baksana erkeklere ilgi olmaz diyorduk konu patladıÖneriyi kapama mı diyorsun?
Paramparçayım Dosi hanım...@MasacRE ne diyorsun? :S
Ummadık taş baş yararmışBaksana erkeklere ilgi olmaz diyorduk konu patladı
Hababam vs Titanic'i geçecek
Mlsf L&M sonrası işlerini sevmiyorum Jet Sosyete'den sonra benden oy alamaz
Gözden sonra kafayıda kurban ettikParamparçayım Dosi hanım...