2020 En Favori Erkek Oyuncu (Bilgilendirme Konusu)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2019/2020 sezonunu baz alarak en iyi yerli oyuncuyu seçeceğiz. Dizi/film ayrımı yapmıyoruz. Bunlar net ve bariz olan kurallarımız, benim anladığım bu. Buna göre vizyon tarihi 2018 Aralık olan bir filmden herhangi bir oyuncuyu etkinliğe alamayız, çünkü kurala aykırı bir durum ortaya çıkarır bu. Durum bu kadar net, kimseye sormana falan gerek yok bunu @Dosi. Neden bu kadar uzadı bu konu anlamadım.

Bir ekleme yapayım, bunun kadın oyuncu versiyonu için de bir konu açmalısın bence ve her sene en iyi oyuncuyu forum olarak belirlemeliyiz. Bunu da eklemiş olayım. Böylece bu sene önerilemeyen oyuncular önümüzdeki sezon önerilebilir ve kimse sevdiği/beğendiği oyuncuyu bu etkinliğe dahil etmek için bu kadar uğraşmaz. :D
Olaya böyle bakarsan EDHO 2015'te, Çukur 2017'de, Çarpışma 2018'de başlıyor. Bu dizide oynayanları dahil etmeyelim o zaman listeye :A

Bence başlangıç tarihi baz alınmamalı, 2019-2020'de oyunculuğun devam ediyor olması yeterli olmalı :D

Olaya böyle bakarsan EDHO 2015'te, Çukur 2017'de, Çarpışma 2018'de başlıyor. Bu dizide oynayanları dahil etmeyelim o zaman listeye :A

Bence başlangıç tarihi baz alınmamalı, 2019-2020'de oyunculuğun devam ediyor olması yeterli olmalı :D
Dizi farklı film farklı ama şimdi :A Ya o film de hazirana kadar vizyonda kalsa ok sadece 3 hafta kalmış koca 2019'da :D

@Aserat seni şutluyorum 😡En lazım zamanlarda sus pus oluyorsun. Kendim yavaştan alarak az az açarım konuları ve bu gece önerileri kapatıyorum.
Tabi yine beni küstürmezlerse :A

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
@Aserat seni şutluyorum 😡En lazım zamanlarda sus pus oluyorsun. Kendim yavaştan alarak az az açarım konuları ve bu gece önerileri kapatıyorum.
Tabi yine beni küstürmezlerse :A
Bir bakmışsın bir öneri ve yine kaos :A
Olaya iyi yönden bakmak lazım yarışmanın tanıtımı bile 22 sayfa sürdü :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi

Kapsam yıl değil, sezon olarak belirlendi ama. Dizilerden oyuncu seçilirken 2019/2020 sezonunda dizisi yayınlananlar ve o dizinin 2019/2020 sezonunda kadroda bulunanlar seçilmeli, Çarpışma’dan kim alınmış dikkat etmedim ama bence alınmamalı kimse. 2018/2019 sezonu dizisi sonuçta, oradan öneri yapmak aklıma geldi ama yapmadım bu sebepten ötürü. :A

Film 2018 Aralık ayında vizyona girmiş, 2019'un başlarında da gösterimde bulunuyormuş. 2019/2020 sezonunun baz alındığı bir etkinlikte mantıken olmaması gerekiyor. :D

• Beğendim
Reactions: xdragxx
Şu adam bu etkinlikte en kötü yarı ya da çeyrek finali görmezse benden boykot...

035304.jpg

@Dosi @Sherlock @MEnes @MasacRE @xdragxx

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...