Neden senesine göre oyluyorsun ki sonuçta 50 ismin hepsini 2019'da izlemedik, LM'deki performansına göre oyla sen de.Mlsf L&M sonrası işlerini sevmiyorum Jet Sosyete'den sonra benden oy alamaz
İşte buna da karşıyım ben totale göre oylayacam Ve totele baktığım zaman da ilk 8 falan neyse de yarı finallik bir performansı yok Cengiz Bozkurt'unNeden senesine göre oyluyorsun ki sonuçta 50 ismin hepsini 2019'da izlemedik, LM'deki performansına göre oyla sen de.
Güzelliğe göre şampiyon oldu zatenGüzelliğe oy vereceksek şampiyon yapmayız merak etme
Yıl 2010 olsa ok da 2020'deyiz Ya Türkiye'de güzel mi kalmadı Hazal Kaya Beren Saat finale çıkıyor bi deGüzelliğe göre şampiyon oldu zaten
Ulan Hainlok, hep sen karıştırıyorsun ortalığı 2019 ve 2020'de ekranlarda olması yeterli olsun işte. Neymiş 2019/2020 sezonu olacakmış. Ne sezonu kardeşim, burada sadece TV dizilerinden bahsetmiyoruz ki. Sinemanın ve internet dizilerinin sezonu mu olur. O yılda oynamışlar işte sonuçta, bu duruma bakılmalı2019/2020 sezonunu baz alarak en iyi yerli oyuncuyu seçeceğiz. Dizi/film ayrımı yapmıyoruz. Bunlar net ve bariz olan kurallarımız, benim anladığım bu. Buna göre vizyon tarihi 2018 Aralık olan bir filmden herhangi bir oyuncuyu etkinliğe alamayız, çünkü kurala aykırı bir durum ortaya çıkarır bu. Durum bu kadar net, kimseye sormana falan gerek yok bunu @Dosi. Neden bu kadar uzadı bu konu anlamadım.
Bir ekleme yapayım, bunun kadın oyuncu versiyonu için de bir konu açmalısın bence ve her sene en iyi oyuncuyu forum olarak belirlemeliyiz. Bunu da eklemiş olayım. Böylece bu sene önerilemeyen oyuncular önümüzdeki sezon önerilebilir ve kimse sevdiği/beğendiği oyuncuyu bu etkinliğe dahil etmek için bu kadar uğraşmaz.
@Sherlock nerdeydi o kalabalık görsel onu atOrtam anlık
Zaten işin şakasıydı o Ama 2019'da bu 50 ismin her birinin bütün yapımlarını izleyip performanslarını görmediğimize göre aşağı yukarı hepimiz zaten geçmiş performanslarına göre değerlendireceğiz anlatmak istedğim oydu.İşte buna da karşıyım ben totale göre oylayacam Ve totele baktığım zaman da ilk 8 falan neyse de yarı finallik bir performansı yok Cengiz Bozkurt'un
Benim görüşüm de, dizi-film farketmeksizin 2019-2020'de aktif oyunculuk yapılmış olmasının yeterli olacağı Elbet farklı olabilir görüşler.Dizi farklı film farklı ama şimdi Ya o film de hazirana kadar vizyonda kalsa ok sadece 3 hafta kalmış koca 2019'da
Barış Falay da 2020'de oynayacak o zamanUlan Hainlok, hep sen karıştırıyorsun ortalığı 2019 ve 2020'de ekranlarda olması yeterli olsun işte. Neymiş 2019/2020 sezonu olacakmış. Ne sezonu kardeşim, burada sadece TV dizilerinden bahsetmiyoruz ki. Sinemanın ve internet dizilerinin sezonu mu olur. O yılda oynamışlar işte sonuçta, bu duruma bakılmalı
Sezon muhabbeti ortalığı karıştırdı Dosi hanım. @Sherlock beyciğim bir laf attı ortaya, kaos oldu Sezon olarak değil, yıl şeklinde 2019-2020'de ekranda olmuş diziler ve vizyonda olmuş filmlerde oynayan tüm oyuncular yarışabilmeli fikrimin arkasındayım ben.Gözden sonra kafayıda kurban ettik
Hâlâ netleşmedi mevzu
Başlanmamış proje:Barış Falay da 2020'de oynayacak o zaman
Oynayacak değil oynayabilir. Ama oynamaya da bilir. Kesinlik söz konusu değil buradaBarış Falay da 2020'de oynayacak o zaman
Aşk olsun. Bu hatır işimiBarış Falay'ı da alın ya o kadar hatrım yok mu?
Ya sadece 1 ay filmi vizyonda kalmış 5 dakika rol almış adamı da önermezsin ama soriOynayacak değil oynayabilir. Ama oynamaya da bilir. Kesinlik söz konusu değil burada
1 ay değil 1 dakika bile ekranda kalsa yeterlidirYa sadece 1 ay filmi vizyonda kalmış 5 dakika rol almış adamı da önermezsin ama sori