2020 En Favori Erkek Oyuncu (Bilgilendirme Konusu)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu adam bu etkinlikte en kötü yarı ya da çeyrek finali görmezse benden boykot...

035304.jpg

@Dosi @Sherlock @MEnes @MasacRE @xdragxx

@Aserat oy yağmuruna tutacaktır. :A

2019/2020 sezonunu baz alarak en iyi yerli oyuncuyu seçeceğiz. Dizi/film ayrımı yapmıyoruz. Bunlar net ve bariz olan kurallarımız, benim anladığım bu. Buna göre vizyon tarihi 2018 Aralık olan bir filmden herhangi bir oyuncuyu etkinliğe alamayız, çünkü kurala aykırı bir durum ortaya çıkarır bu. Durum bu kadar net, kimseye sormana falan gerek yok bunu @Dosi. Neden bu kadar uzadı bu konu anlamadım.

Bir ekleme yapayım, bunun kadın oyuncu versiyonu için de bir konu açmalısın bence ve her sene en iyi oyuncuyu forum olarak belirlemeliyiz. Bunu da eklemiş olayım. Böylece bu sene önerilemeyen oyuncular önümüzdeki sezon önerilebilir ve kimse sevdiği/beğendiği oyuncuyu bu etkinliğe dahil etmek için bu kadar uğraşmaz. :D
Ulan Hainlok, hep sen karıştırıyorsun ortalığı :A 2019 ve 2020'de ekranlarda olması yeterli olsun işte. Neymiş 2019/2020 sezonu olacakmış. Ne sezonu kardeşim, burada sadece TV dizilerinden bahsetmiyoruz ki. Sinemanın ve internet dizilerinin sezonu mu olur. O yılda oynamışlar işte sonuçta, bu duruma bakılmalı :A

• Beğendim
  • Güldürdün
Reactions: Sherlock and Dosi
İşte buna da karşıyım ben totale göre oylayacam :A Ve totele baktığım zaman da ilk 8 falan neyse de yarı finallik bir performansı yok Cengiz Bozkurt'un :D
Zaten işin şakasıydı o :A Ama 2019'da bu 50 ismin her birinin bütün yapımlarını izleyip performanslarını görmediğimize göre aşağı yukarı hepimiz zaten geçmiş performanslarına göre değerlendireceğiz anlatmak istedğim oydu. :A

• Beğendim
Reactions: xdragxx
Dizi farklı film farklı ama şimdi :A Ya o film de hazirana kadar vizyonda kalsa ok sadece 3 hafta kalmış koca 2019'da :D
Benim görüşüm de, dizi-film farketmeksizin 2019-2020'de aktif oyunculuk yapılmış olmasının yeterli olacağı :D Elbet farklı olabilir görüşler. :A

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
Ulan Hainlok, hep sen karıştırıyorsun ortalığı :A 2019 ve 2020'de ekranlarda olması yeterli olsun işte. Neymiş 2019/2020 sezonu olacakmış. Ne sezonu kardeşim, burada sadece TV dizilerinden bahsetmiyoruz ki. Sinemanın ve internet dizilerinin sezonu mu olur. O yılda oynamışlar işte sonuçta, bu duruma bakılmalı :A
Barış Falay da 2020'de oynayacak o zaman :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE and Dosi
Gözden sonra kafayıda kurban ettik :T:
Hâlâ netleşmedi mevzu :A
Sezon muhabbeti ortalığı karıştırdı Dosi hanım. @Sherlock beyciğim bir laf attı ortaya, kaos oldu :A Sezon olarak değil, yıl şeklinde 2019-2020'de ekranda olmuş diziler ve vizyonda olmuş filmlerde oynayan tüm oyuncular yarışabilmeli fikrimin arkasındayım ben.

• Beğendim
Reactions: Dosi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...