2020 En Favori Erkek Oyuncu (Bilgilendirme Konusu)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu tür fikir tartışmaları etkinliklerin tadı tuzu, tamam kaos bazen yorucu oluyor farkındayım ama yok öyle hemen ateşe vermek, pes etmek... Israr var, teklif yok o yüzden kabul etmiyoruz Mikasa olmamanı. Don't...
@Sherlock

Kesinlike katılıyorum... Mikasa oraya geri gelmeli, kocaman bir "D" harfi görmek istemiyorum ortağım @Dosi hanımın profiline baktıkça. :A

• Harika
Reactions: Tolstoyevski
Ohh gerekli kaosu çıkarttım :A @alperuz @Dosi hazırlanın :A

cekirdek-1.jpg
Etkinlik konusunda nasıl kaos çıkabiliyor ya. :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
Normalde şeker gibi adamım ama işin ucunda oyun falan olunca çok çirkefleşiyorum :A

Geçen bu konuyu açtığımda ve kaos çıktığında cidden ogün ciddi anlamda gözlerim çok ağrıdı ve o geceki anket işini @Sherlock üstlendi. Hâlâ kendime tam gelemedim. Dun akşam ve gece foruma girmememin sebebi buydu.

Fikirleriniz benim için önemli, beni yanlış anlamayın. Eleştiriniz iyi. Farkındaysanız forumda şuana kadar yapılan tüm etkinliklerde herkes direk anketle başlıyor ama ben herzaman önden bir konu açıp sizlerln önerilerini daima sormaktayım. Bu da benim tarzım ama galiba hata ediyorum.

@MasacRE Metin Akpınar'ın oynadığı sineması 2019'da hâlâ gösterimde olduğu için sordu ve bence bir sakınca yok olmasının çünkü tekrar olmayan o an güncel sinemeda olan bir filmmiş.
@xdragxx ise daha dizi çekimi yapılmayıp ekranlarda izlemediğimiz Barış Falay'ı sırf projede yer alacağı için listede olmasını istiyor. Projeden ayrılmayacağı ne malum?
Sizin fikirlerinizide bilmek istiyorum
@Tolstoyevski @bazinga @Bully @Sherlock @Aserat
Metin Akpınar'ın filmi 2019'da da vizyonda olduğu için kabul edilebilir. Vizyona giriş yılı 2018 olabilir ama 2019'da gösterimde sonuçta.

Barış Falay'ı çok severim, ben de isterdim yarışmasını. Ama etkinlik başlamadan önceki projeler kabul edilmelidir. 2020'de kesin olarak bir dizide oynayacak olsa bile, dizi etkinlikten sonra başlayacağı için listede olmamalı bence Barış Falay.

• Harika
  • Beğendim
Reactions: MasacRE and Dosi
Metin Akpınar'ın filmi 2019'da da vizyonda olduğu için kabul edilebilir. Vizyona giriş yılı 2018 olabilir ama 2019'da gösterimde sonuçta.

Barış Falay'ı çok severim, ben de isterdim yarışmasını. Ama etkinlik başlamadan önceki projeler kabul edilmelidir. 2020'de kesin olarak bir dizide oynayacak olsa bile, dizi etkinlikten sonra başlayacağı için listede olmamalı bence Barış Falay.
Sen ve @MasacRE hariç herkes karşı çıktı :S
Benim mantığımda aynı senin gibi ama çoğunluk istemiyor

• Üzücü
  • Beğendim
Reactions: MasacRE and Bully
Ben bu tarz şeylerde MUTLAK çoğunluğun sağlanması gerektiğini düşünüyorum öyle bir isim vereceksin ki kimsenin itiraz etmeye hakkı olmayacak.
Şener Şen mesela benim mantığıma göre alınması lazımdı ama forum yarıya bölündü o zaman almayacaksın doğru karar aynı şey Metin Akpınar için de geçerli almamak doğru olacaktır ama alınırsa da bu saatten sonra gıkım çıkmaz.
Bu arada sizi sevmesem @Dosi hanım Enes Batur, Reynmen, Atakan Özyurt, Fatih Yasin, Bilal Hancı önerilerini ciddi ciddi verirdim ve yarışmanın kalitesine zarar verdim ama o önerilerimi ciddiye almayın fikrimin doğruluğunu savunmak için çirkefleşme modumu açmıştım o sırada :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Bir ekleme yapayım, bunun kadın oyuncu versiyonu için de bir konu açmalısın bence ve her sene en iyi oyuncuyu forum olarak belirlemeliyiz. Bunu da eklemiş olayım. Böylece bu sene önerilemeyen oyuncular önümüzdeki sezon önerilebilir ve kimse sevdiği/beğendiği oyuncuyu bu etkinliğe dahil etmek için bu kadar uğraşmaz. :D
ruyada-recep-tayyip-erdogan-i-gormek_1192062.jpg

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...