2020 En Favori Erkek Oyuncu (Bilgilendirme Konusu)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2020'de henüz oynamadığı için teknik olarak Şener Şen gibi olsa da mühim olan oyunculuk ve Şener Şen'i kaybettik (bu etkinlikte yani, Allah uzun ömür versin) bari diğer ''oyuncuları'' kaybetmeyelim. :A

Yani kirli sakallı, kısık gözle bakan manken gibi tipler olacağına yılların Kerpeten Ali'sini tabi ki desteklerim. Yani benim görüşüm ankette yer alması yönünde. :A
Son kısımda dayattığın seçenek geçersiz kılıyor mesajını :)

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Son kısımda dayattığın seçenek geçersiz kılıyor mesajını :)
Tam anlamadım demek istediğini ama ben en baştan beri oyunculuğuna göre değerlendireceğim demiştim hatta erkek enler listesine eğer en yakışıklı olarak seçilseydi bu yüzden katılım pek bu kadar olmayabilirdi. :)))

Geçen bu konuyu açtığımda ve kaos çıktığında cidden ogün ciddi anlamda gözlerim çok ağrıdı ve o geceki anket işini @Sherlock üstlendi. Hâlâ kendime tam gelemedim. Dun akşam ve gece foruma girmememin sebebi buydu.

Fikirleriniz benim için önemli, beni yanlış anlamayın. Eleştiriniz iyi. Farkındaysanız forumda şuana kadar yapılan tüm etkinliklerde herkes direk anketle başlıyor ama ben herzaman önden bir konu açıp sizlerln önerilerini daima sormaktayım. Bu da benim tarzım ama galiba hata ediyorum.

@MasacRE Metin Akpınar'ın oynadığı sineması 2019'da hâlâ gösterimde olduğu için sordu ve bence bir sakınca yok olmasının çünkü tekrar olmayan o an güncel sinemeda olan bir filmmiş.
@xdragxx ise daha dizi çekimi yapılmayıp ekranlarda izlemediğimiz Barış Falay'ı sırf projede yer alacağı için listede olmasını istiyor. Projeden ayrılmayacağı ne malum?
Sizin fikirlerinizide bilmek istiyorum
@Tolstoyevski @bazinga @Bully @Sherlock @Aserat

Şimdi şöyle örneklendirmek istiyorum; 2018 sonunda vizyona girip, 2019 yılında da vizyonda kalmaya devam eden filmleri etkinlik falan yaparken 2018 yılına dahil ediyoruz. Yani filmin vizyona giriş yılı 2018 olmuş oluyor. Biz 2019/2020 sezonunu baz alıyorsak bence almamamız gerekiyor.

• Beğendim
Reactions: xdragxx
Tam anlamadım demek istediğini ama ben en baştan beri oyunculuğuna göre değerlendireceğim demiştim hatta erkek enler listesine eğer en yakışıklı olarak seçilseydi bu yüzden katılım pek bu kadar olmayabilirdi. :)))
Bu etkinliği iptal edip yakışıklılık etkinliğini açması için topu başkalarına atacağım.
Kendimi yormak bana kâr kaldı

O tarz filmlerde oynayınca benim gözümden düşüyorlar vallaha sori :A
Bu etkinliği iptal edip yakışıklılık etkinliğini açması için topu başkalarına atacağım.
Kendimi yormak bana kâr kaldı
Tamam işin şakasındayız ama yapma öyle bir şey. Biliyorum mobilden etkinliği yürütmek zaten ayrıca çok yorucu ve geçenki kaos da yordu, bunda benim de payım vardı o yüzden özür dilerim tekrardan kendi adıma. Ama öyle bir şey yaparsan üzücü olur.

• Beğendim
Reactions: Dosi
İkisi de olmamalı. Metin Akpınar'ın filmi de 2018'miş.

Gösterim mantığıyla bakarsak tekrar dizilerini falan da ele almak gerekir. :A

• Beğendim
Reactions: xdragxx
Bana da oluyor sonuçta.
Bu kadar çok kafa karıştırıp kaosa sebep olacaksa Ocak 2021'e erteleyebilirim. Tabi daha aktif olursak
Ne bileyim sadece 1 oyuncu önerdim ve bence çok da mantıklı sebeplerle açıkladım.
Bu yarışmada kimse 2019/2020 performansına bakarak oy vermeyecekse ve yarışmanın adının içinde 2020 geçiyorsa 2020'de 4-5 ay ekranda olacak adamın ismi de yarışmada olamaz mı?
Metin Akpınar'ı alıyorsanız koca filmde belki 5 dakikalık sahnesi yok ve film sadece 3-4 hafta vizyonda kalmış. Ayrıca geçen Barış Falay'ı almama sebebi olarak güzel bir örnek vermiştiniz. Örnek aşağıda.
2018/2019 bir sezondur,
2019/2020 bir sezondur,
2020/2021 bir sezondur...

Etkinlik 2019/2020 sezonuna göre düzenlenecekse Barış Falay'ı almamamız gerekiyor, yok sadece 2020 yılını kapsayacaksa bu sefer de 2019 yılında herhangi bir dizi veya filmde oynayanları almamamız gerekiyor. :A Bu işin mantığı budur bence, teşekkür ediyorum.

Yani Metin Akpınar'ı rol aldığı film 2019/2020 sezonunu kapsamıyor öyle değil mi?

• Beğendim
Şimdi şöyle örneklendirmek istiyorum; 2018 sonunda vizyona girip, 2019 yılında da vizyonda kalmaya devam eden filmleri etkinlik falan yaparken 2018 yılına dahil ediyoruz. Yani filmin vizyona giriş yılı 2018 olmuş oluyor. Biz 2019/2020 sezonunu baz alıyorsak bence almamamız gerekiyor.
Bu bizim ilk bu daldaki etkinliğimiz. Burada ufak tefek durumlar olacak haliyle. Bir sonraki sefere tam rayına oturabilirdi.
Şunları yazarken bile kafama yeni etkinlik geldi. Bu ne be durduramıyorum kendimi :S herkesi 100% memnun edecek kaliteli bir etkinlik
@xdragxx @Tolstoyevski

Bu bizim ilk bu daldaki etkinliğimiz. Burada ufak tefek durumlar olacak haliyle. Bir sonraki sefere tam rayına oturabilirdi.
Şunları yazarken bile kafama yeni etkinlik geldi. Bu ne be durduramıyorum kendimi :S herkesi 100% memnun edecek kaliteli bir etkinlik
@xdragxx @Tolstoyevski
Aslında bu tartışmalar kötü değil ki ciddiye aldığımızı gösteriyor işte etkinliği. Ya benim bir huyum vardır haklı olduğumu düşünürsem uzattıkça uzatırım bu sebeple çok hocayla da kavga ettim sözlüme 20-30 verdiler ama huyum bu napayım :(

• Güldürdün
M
Ne bileyim sadece 1 oyuncu önerdim ve bence çok da mantıklı sebeplerle açıkladım.
Bu yarışmada kimse 2019/2020 performansına bakarak oy vermeyecekse ve yarışmanın adının içinde 2020 geçiyorsa 2020'de 4-5 ay ekranda olacak adamın ismi de yarışmada olamaz mı?
Metin Akpınar'ı alıyorsanız koca filmde belki 5 dakikalık sahnesi yok ve film sadece 3-4 hafta vizyonda kalmış. Ayrıca geçen Barış Falay'ı almama sebebi olarak güzel bir örnek vermiştiniz. Örnek aşağıda.
2018/2019 bir sezondur,
2019/2020 bir sezondur,

Etkinlik 2019/2020 sezonuna göre düzenlenecekse Barış Falay'ı almamamız gerekiyor, yok sadece 2020 yılını kapsayacaksa bu sefer de 2019 yılında herhangi bir dizi veya filmde oynayanları almamamız gerekiyor. :A Bu işin mantığı budur bence, teşekkür ediyorum.

Yani Metin Akpınar'ı rol aldığı film 2019/2020 sezonunu kapsamıyor öyle değil mi?
Metin Akpınar'ın filmine baktım şimdi, 7 Aralık 2018'de girmiş yani vizyonun çoğu 2019 aslında o yüzden teknik olarak onun da olmasında sakınca olmaz çünkü 2020 virüs dönemi olduğu için zaten bir iki ay hariç hiç kimse rol olmadı. Hepsi 2019'da gözüktü ve Metin Akpınar da teknik olarak 2019 ürünü olmuş oluyor...

@Sherlock @MasacRE @Dosi @bazinga

M

Metin Akpınar'ın filmine baktım şimdi, 7 Aralık 2018'de girmiş yani vizyonun çoğu 2019 aslında o yüzden teknik olarak onun da olmasında sakınca olmaz çünkü 2020 virüs dönemi olduğu için zaten bir iki ay hariç hiç kimse rol olmadı. Hepsi 2019'da gözüktü ve Metin Akpınar da teknik olarak 2019 ürünü olmuş oluyor...

Ya olay o değil. Barış Falay alınmadığı zaman şöyle dendi biz sezon sezon bakıyoruz futbol sezonu gibi düşün. Metin Akpınar'ın filmi 2018-2019'a mı yakın 2019-2020'ye mi?

• Beğendim
Reactions: Tolstoyevski
2018/2019 bir sezondur,
2019/2020 bir sezondur,

Bu aydan sonraki yayınlanacaklar 2020/2021 sezonunu kapsar. :D

M

Yoo teknik olarak gayet 2018 oluyor. :A

İlk girdiği tarih önemli.

Bu aydan sonraki yayınlanacaklar 2020/2021 sezonunu kapsar. :D

Yoo teknik olarak gayet 2018 oluyor. :A

İlk girdiği tarih önemli.
Heh işte onu diyorum :A Ya Barış Falay ve Metin Akpınar aynı anda alınır ya da ikisi de alınmaz :D Birinin alınıp birinin devre dışı kaldığı durum olamaz bunu anlatmaya çalışıyorum :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...