- Reaksiyon puanı
- 114,353
- Puanı
- 1,060
Ben bu sefer size katılmıyorum 2019/2020 diye belirtildi ve 2020'de oynayacak Barış Falay bile kabul edilmedi Bu mantıkla 2019'da sürekli tv'lerde tekrarı dönen dizi oyuncularını da listeye alalım
Yine kaos başlıyor Bakın burada gösteriyor. 2019'un ilk ayında gösterimi sürüyor filmin2019'da sinemeda olduğu için evet kabul ediyorum 😊 @Aserat
Yine kaos başlıyor Bakın burada gösteriyor. 2019'un ilk ayında gösterimi sürüyor filmin
Kafalar Karışık (2018) - Box Office Türkiye
Youtube'da 4,5 milyonun üzerinde takipçisi bulunan Kafalar ekibinin başrolünde yer aldığı Kafalar Karışık, aşık olduğu Buse ile evlenebilmenin yollarını arayan Atakan ile ona bu uğurda yardımcı olan arkadaşları Fatih ve Bilal'in hikâyelerini anlatıyor.boxofficeturkiye.com
Ya sen niye her şeye muhalefetsin arkadaş2019/2020'yi kaldırın o zaman 2018'de vizyona girmiş ama 2019'da devam eden 2020'nin de sadece haziran ayına kadar oynamış oyuncuları yapın son derece rahatsızım.
Şerlok beyciğim ben öyle bir şey yapar mıyım... Git bak bakalım kimi önermişimAtakan Özyurt falan önerdi herhalde Utku beyciğim, nedir bu rezillik...
(Dur önceki sayfalara bakayım ama önce direkt gömeyim dedim. )
Benim her şeyime muhalefet olan sizsiniz Bu mantıkla Barış Falay'ın da alınması gerekmez mi?Ya sen niye her şeye muhalefetsin arkadaş
2019/2020'yi kaldırın o zaman 2018'de vizyona girmiş ama 2019'da devam eden 2020'nin de sadece haziran ayına kadar oynamış oyuncuları yapın son derece rahatsızım.
Barış Falay'ı ben de isterim ama hangi mantıkla sokacağız ki?Benim her şeyime muhalefet olan sizsiniz Bu mantıkla Barış Falay'ın da alınması gerekmez mi?
Etkinlik adı 2019/2020 ve adamın 1-2 aya dizisi başlayacak Bak yarışma şu mantıkla oylansa tamam Barış Falay alınmasın. 2019/2020'de oynadıkları performansa göre mi oylayacaksınız adayları yoksa genel kariyerlerine göre mi?Barış Falay'ı ben de isterim ama hangi mantıkla sokacağız ki?
Ama başlamamış işte. Metin Akpınar'ın filmi 2019'da sinemalarda izlenmişEtkinlik adı 2019/2020 ve adamın 1-2 aya dizisi başlayacak Bak yarışma şu mantıkla oylanda tamam Barış Falay alınmasın. 2019/2020'de oynadıkları performansa göre mi oylayacaksınız adayları yoksa genel kariyerlerine göre mi?
Eeee o zaman Barış Falay'ı da alalım Dizisi çıkacak mı çıkacak adamın?Ama başlamamış işte. Metin Akpınar'ın filmi 2019'da sinemalarda izlenmiş
Genel kariyere göre oylanır ya, kimse takmaz bu seneki performansı
Kardeşim ben almayalım demiyorum ki, kabul edilmemişse ben ne yapayım Ama benim söylediğim sebep daha geçerli kabul etEeee o zaman Barış Falay'ı da alalım Dizisi çıkacak mı çıkacak adamın?
Yooo tamam ya Metin Akpınar kabul edilirse 5 tane önerim olacak bekliyorumKardeşim ben almayalım demiyorum ki, kabul edilmemişse ben ne yapayım Ama benim söylediğim sebep daha geçerli kabul et
2019-2020'de gösterimde kalmış filmden oyuncu bulursan buyur sen de söyle Öteki türlüsü kabul edilmiyorYooo tamam ya Metin Akpınar kabul edilirse 5 tane önerim olacak bekliyorum