2020 En Favori Erkek Oyuncu (Bilgilendirme Konusu)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben bu sefer size katılmıyorum :A 2019/2020 diye belirtildi ve 2020'de oynayacak Barış Falay bile kabul edilmedi :D Bu mantıkla 2019'da sürekli tv'lerde tekrarı dönen dizi oyuncularını da listeye alalım :A
2019'da sinemeda olduğu için evet kabul ediyorum 😊 @Aserat
Yine kaos başlıyor :A Bakın burada gösteriyor. 2019'un ilk ayında gösterimi sürüyor filmin :D

• Sinir Bozucu
  • Beğendim
Reactions: xdragxx and Dosi
2019/2020'yi kaldırın o zaman 2018'de vizyona girmiş ama 2019'da devam eden 2020'nin de sadece haziran ayına kadar oynamış oyuncuları yapın son derece rahatsızım.

Yine kaos başlıyor :A Bakın burada gösteriyor. 2019'un ilk ayında gösterimi sürüyor filmin :D

Atakan Özyurt falan önerdi herhalde Utku beyciğim, nedir bu rezillik... :A

(Dur önceki sayfalara bakayım ama önce direkt gömeyim dedim. :A)

• İlginç
Reactions: MasacRE
Metin Akpınar önerisi geçerliyse benim de naçizane 5 önerim olacak

Barış Falay'ı ben de isterim ama hangi mantıkla sokacağız ki? :D
Etkinlik adı 2019/2020 ve adamın 1-2 aya dizisi başlayacak :D Bak yarışma şu mantıkla oylansa tamam Barış Falay alınmasın. 2019/2020'de oynadıkları performansa göre mi oylayacaksınız adayları yoksa genel kariyerlerine göre mi? :A
Metin Akpınar'ı önerdiğine göre öyle bir düşüncen yok bence :A

Ohh gerekli kaosu çıkarttım :A @alperuz @Dosi hazırlanın :A

cekirdek-1.jpg

• Güldürdün
Reactions: alperuz and Dosi
Etkinlik adı 2019/2020 ve adamın 1-2 aya dizisi başlayacak :D Bak yarışma şu mantıkla oylanda tamam Barış Falay alınmasın. 2019/2020'de oynadıkları performansa göre mi oylayacaksınız adayları yoksa genel kariyerlerine göre mi? :A
Ama başlamamış işte. Metin Akpınar'ın filmi 2019'da sinemalarda izlenmiş :D
Genel kariyere göre oylanır ya, kimse takmaz bu seneki performansı :A

• Beğendim
Reactions: Dosi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...