2018/2019 bir sezondur,
2019/2020 bir sezondur,
2020/2021 bir sezondur...
Etkinlik 2019/2020 sezonuna göre düzenlenecekse Barış Falay'ı almamamız gerekiyor, yok sadece 2020 yılını kapsayacaksa bu sefer de 2019 yılında herhangi bir dizi veya filmde oynayanları almamamız gerekiyor. Bu işin mantığı budur bence, teşekkür ediyorum.
Barış Falay çok sevdiğim bir isimdir bu arada, yanlış anlaşılmasın...
2 önerim de pas geçildiMemnun kalmadık galiba
Şansızsın o konuda :S2 önerim de pas geçildi
Hayır tabiki de. Kuralımıza uymuyorŞener Şen konusunda açtığın anket gibi anket açalım @Dosi
2019'da daha güncel izlemişsek olur tabiki@Dosi hanım 2018 sonunda vizyona girmiş ve doğal olarak 2019'da da vizyonda kalmaya devam eden bir filmde oynayan aktör etkinliğe dahil olabilir mi acaba?
Tekrar değil canım Film bu işte. 2018 sonunda vizyona girip 2019'da da sinemalarda izlenmeye devam ediyor. Evet olarak kabul ediyorum o zaman bu cevabı2019'da daha güncel izlemişsek olur tabiki
Tekrarı değildiyse
Yeni kaos olmaz umarım
Oha ilk kez ağzından canım lafı çıktığını gördümTekrar değil canım Film bu işte. 2018 sonunda vizyona girip 2019'da da sinemalarda izlenmeye devam ediyor. Evet olarak kabul ediyorum o zaman bu cevabı
Ya olur mu canım falan denir ya öyle işte Açıklıyorum o zamanOha ilk kez ağzından canım lafı çıktığını gördüm
Evet kabul.
Kim?
Şampiyon olursa topa tutabilirler
Üstatlar her daim gençlerden öncedir, o yüzden benim oyum ankette olması yönünde.Ya olur mu canım falan denir ya öyle işte Açıklıyorum o zaman
Kendisinin son olarak oynadığı filmden utansam da, önemli olan ankete sokabilmek @Sherlock @Tolstoyevski @xdragxx
METİN AKPINAR
Film de bu
@Dosi hanımdan da kabul ederim sözünü aldım Kadınlarda yaşlıları sokmanıza engel olmuştum ama burada yanınızdayım @The_Erinch Birkaç tane daha böyle isim getireceğim hatta sizin içinÜstatlar her daim gençlerden öncedir, o yüzden benim oyum ankette olması yönünde.
2019'da sinemeda olduğu için evet kabul ediyorum 😊 @Aserat@Dosi hanımdan da kabul ederim sözünü aldım Kadınlarda yaşlıları sokmanıza engel olmuştum ama burada yanınızdayım @The_Erinch Birkaç tane daha böyle isim getireceğim hatta sizin için
Tekrar olayı farklı güncel olması farklı.Ben bu sefer size katılmıyorum 2019/2020 diye belirtildi ve 2020'de oynayacak Barış Falay bile kabul edilmedi Bu mantıkla 2019'da sürekli tv'lerde tekrarı dönen dizi oyuncularını da listeye alalım
Ya ok okTekrar olayı farklı güncel olması farklı.
Onu yukarda sordum @MasacRE 'ye