2020 En Favori Erkek Oyuncu (Bilgilendirme Konusu)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
  • Güldürdün
Reactions: Sherlock and Dosi
Basın toplantısı başlıyor :A
@Sherlock @xdragxx @Aserat ve @Emre Ozansoy şimdi bu etkinlik 2019/2020 senesi ve ben yakın zamanda Enler listesini ayarlarken şöyle bir cümle kurmuştum:

Üyelerimiz, 2019 yazsam da son aylara yoğunlaşacakları için 2019/2020 diye belirttim. Okul dönemleri gibi düşünebilirsiniz :A

Türkçe hazinemde sezon kısmı aklıma gelmediği için okul dönemi örneğini vermiştim :A Yani kısacası başlanmamış bir dizinin oyuncusunu oylayamayız. Seneye Düzenlenecek olan 2020/2021 sezonuna eklenir.
Bu sene illaki bazı hatalar olabilir ilk etkinlik olduğu için ama seneye düzene girecektir.
@Sherlock 'un bu açıklaması herşeyi özetliyor:

2018/2019 bir sezondur,
2019/2020 bir sezondur,
2020/2021 bir sezondur...

Etkinlik 2019/2020 sezonuna göre düzenlenecekse Barış Falay'ı almamamız gerekiyor, yok sadece 2020 yılını kapsayacaksa bu sefer de 2019 yılında herhangi bir dizi veya filmde oynayanları almamamız gerekiyor. :A Bu işin mantığı budur bence, teşekkür ediyorum. :A

Barış Falay çok sevdiğim bir isimdir bu arada, yanlış anlaşılmasın...

giphy.gif

• Güldürdün
Reactions: Dosi
@Dosi hanım 2018 sonunda vizyona girmiş ve doğal olarak 2019'da da vizyonda kalmaya devam eden bir filmde oynayan aktör etkinliğe dahil olabilir mi acaba? :A

• Güldürdün
@Dosi hanım 2018 sonunda vizyona girmiş ve doğal olarak 2019'da da vizyonda kalmaya devam eden bir filmde oynayan aktör etkinliğe dahil olabilir mi acaba? :A
2019'da daha güncel izlemişsek olur tabiki :A
Tekrarı değildiyse :A
Yeni kaos olmaz umarım :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
2019'da daha güncel izlemişsek olur tabiki :A
Tekrarı değildiyse :A
Yeni kaos olmaz umarım :A
Tekrar değil canım :A Film bu işte. 2018 sonunda vizyona girip 2019'da da sinemalarda izlenmeye devam ediyor. Evet olarak kabul ediyorum o zaman bu cevabı :A

• Güldürdün
Tekrar değil canım :A Film bu işte. 2018 sonunda vizyona girip 2019'da da sinemalarda izlenmeye devam ediyor. Evet olarak kabul ediyorum o zaman bu cevabı :A
Oha ilk kez ağzından canım lafı çıktığını gördüm :F
Evet kabul.
Kim?
Şampiyon olursa topa tutabilirler :A

• Güldürdün
  • Harika
Üstatlar her daim gençlerden öncedir, o yüzden benim oyum ankette olması yönünde. :A
@Dosi hanımdan da kabul ederim sözünü aldım :A Kadınlarda yaşlıları sokmanıza engel olmuştum ama burada yanınızdayım :A @The_Erinch Birkaç tane daha böyle isim getireceğim hatta sizin için :A

Ben bu sefer size katılmıyorum :A 2019/2020 diye belirtildi ve 2020'de oynayacak Barış Falay bile kabul edilmedi :D Bu mantıkla 2019'da sürekli tv'lerde tekrarı dönen dizi oyuncularını da listeye alalım :A

Ben bu sefer size katılmıyorum :A 2019/2020 diye belirtildi ve 2020'de oynayacak Barış Falay bile kabul edilmedi :D Bu mantıkla 2019'da sürekli tv'lerde tekrarı dönen dizi oyuncularını da listeye alalım :A
Tekrar olayı farklı güncel olması farklı.
Onu yukarda sordum @MasacRE 'ye

• Beğendim
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...