Kate Upton'a da sen karşı çıkmıştın bak bu işin sonu kötüye gidiyorSezonluk bakarsak alınmaması gerekiyor kardeşim, ben koydum bu kuralı sanki.@Aserat yanlışsam düzeltsin lütfen.
![]()
Kate Upton'a da sen karşı çıkmıştın bak bu işin sonu kötüye gidiyorSezonluk bakarsak alınmaması gerekiyor kardeşim, ben koydum bu kuralı sanki.@Aserat yanlışsam düzeltsin lütfen.
![]()
Kate Upton'a da sen karşı çıkmıştın bak bu işin sonu kötüye gidiyor![]()
Amaaaan napıyorsunuz yapın yaOna baş jürimiz olan Utku beyciğim karşı çıkmıştı, hedef ben miyim Tayfun...
Barış Falay çok sevdiğim bir oyuncudur, kendisini de ilk ben önermiştim ama kural bu dediler.![]()
Üzülerek söylüyorum ki her sezon düzenli olarak yapılacaksa etkinlik, 2019/2020 sezonu olacağı için alınmaması gerekiyor Barış Falay. 2020/2021 sezonuna dahil edilmesi gerekiyor.Tabii böyle olmayabilir, etkinlik Dosi hanımın sonuçta.
![]()
Üzülerek söylüyorum ki her sezon düzenli olarak yapılacaksa etkinlik, 2019/2020 sezonu olacağı için alınmaması gerekiyor Barış Falay. 2020/2021 sezonuna dahil edilmesi gerekiyor.Tabii böyle olmayabilir, etkinlik Dosi hanımın sonuçta.
![]()
Emre Olmamışsoy hemen basmış olmamışı.FOX lobisini veya dondurma reis fanlarını mi sinirlendirdim, ne yaptım anlamadım... @Emre Ozansoy
Emre Olmamışsoy hemen basmış olmamışı.FOX lobisini veya dondurma reis fanlarını mi sinirlendirdim, ne yaptım anlamadım... @Emre Ozansoy
Sonuç olarak 2020 içerisinde oynayacak mı? Oynayacak.Listede olması gerekir, uzatmaya gerek yok.
![]()
FOX ve Barış Murat Yağcı gibi Barış Falay'da kırmızı çizgimdir.![]()
Direk alıntı yaptım, fark etmedim. Olmamışsoy nedir ya?![]()
![]()
Ay Yapım yeni dizi yapacağına bir zahmet kaç yıldır yayınlamadığı Kırık Kalpler Bankası'nı yayınlasın.![]()
Çok fazla 'olmamış' attığını fark ettim...
Senin zamanında attığın olmamışlar yanında benim attığım olmamışlar hiç kalır.![]()
Ben pek olmamış atmam, garip bir itham.![]()
Kesinlikle, Barış Falay bile yeter.![]()
Ohaaaa çok iyi kadro.![]()
Kadro çok iyi, kesinlikle şans vereceğim bir iş. Başarılar.![]()
Kadro çok iyi.
Ayşenil Şamlıoğlu ve Canan Ergüder orijinalindeki oyunculara aşırı benziyor.![]()
Orijinal dizide her bölüm Fransa'nın ünlü isimleri kendilerini canlandırarak konuk oluyormuş aynı şeyin bunda da olacağını düşününce iyice heyecanlanıyor insan.Kadroya bak kadroya. Hanım koş dil altımı getir benim.